|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YUD

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
Musím Ronniemu pochválit zvýhodněné akce na doplňky výživy. Normálně příchozí newslettery automaticky mažu/odhlašuju/házím do spamu, ale na ten od Ronnieho koukám. Posledně kreatin + bcaa za necelý pětikilo atd. Většinou nakupuju proteiny jinde, ale takové nabídky mě potěší. Plus musím ocenit rychlost vyřízení objednávky a naprostou bezproblémovost včetně dodání ve večerních hodinách. Takže palec nahoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 3:02 pm Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | Nedockave cekam na novou akci na eshopu jak mlsny pes a furt nic |
Kolegyně, co je běžně dělá, je na dovolené.
Kolegyně, která zastupuje kolegyni, která je běžně dělá a která je na dovolené, je také na dovolené.
Takže je budu dělat já... a tím pádem to poněkud hodně trvá...
| YUD napsal: | Musím Ronniemu pochválit zvýhodněné akce na doplňky výživy. Normálně příchozí newslettery automaticky mažu/odhlašuju/házím do spamu, ale na ten od Ronnieho koukám. Posledně kreatin + bcaa za necelý pětikilo atd. Většinou nakupuju proteiny jinde, ale takové nabídky mě potěší. Plus musím ocenit rychlost vyřízení objednávky a naprostou bezproblémovost včetně dodání ve večerních hodinách. Takže palec nahoru. |
Děkuji za zpětnou vazbu. Zvlášť ta s těmi e-maily je pro mě zajímavá, protože častokrát přemýšlím, jak je lidí vnímají a zda-li by se měly nebo neměly změnit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | Nedockave cekam na novou akci na eshopu jak mlsny pes a furt nic |
Tak a je to tam. Já jen doufám, že tam není nějaká chyba, protože jsem tohle nějak dlouho už nedělal... :)
...ale zase nejhůř to dopadne jako tenkrát ty vibrační tyče za korunu.
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 6:11 pm Předmět: Akce Extrifit |
|
|
Super akcička na extrifit. Můžu to triko si vybrat i dámské? Moje říkala , že si to můžu objednat, jen pokud bude triko-tílko dámské pro ni na výběr
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st červenec 03, 2013 6:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 11:58 am Předmět: S |
|
|
Ronnie, napadla mě taková věc, možná je to blbost. Jedná se o ty týdenní akce. Na shopu by mohla být anketa např. které značky by lidi chtěli vidět v týdenních akcích nebp něco na ten zpusob
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 12:29 pm Předmět: Re: S |
|
|
| cored napsal: | | Ronnie, napadla mě taková věc, možná je to blbost. Jedná se o ty týdenní akce. Na shopu by mohla být anketa např. které značky by lidi chtěli vidět v týdenních akcích nebp něco na ten zpusob |
To by bylo sice napůl prima, ale hodně komplikované, protože na některé zboží z různých důvodů akce dávat nejdou, na jiné jsou naopak naplánované třeba 3 měsíce dopředu apod. Na druhu stranu za napsání mně do PM nic nedáte a buď to vyjde nebo ne:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 9:30 am Předmět: |
|
|
Jen pro upřesnění e-mailová komunikace ohledně objednávek funguje taky "jen" po-pa 9-18h?
když člověk asi něco pokazí, tak se mu pak blbě čeká :D _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 06, 2013 9:35 am Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | Jen pro upřesnění e-mailová komunikace ohledně objednávek funguje taky "jen" po-pa 9-18h?
když člověk asi něco pokazí, tak se mu pak blbě čeká :D |
Kolegové jsou ve skladu ve všední dny tak od sedmi ráno do cca sedmi osmi večer, záleží jak kdy. Každopádně o víkendu ani o svátcích tam nejsou (výjimku jsou třeba některé vánoční svátky a Nový rok, kdy většinou ano). Necháš-li jim e-mail, určitě ho zařídí ještě před řešením objednávek v pondělí ráno. V nouzi ho můžeš poslat mě a já to zařídím tak nějak hned (bude-li to e-mailem a budu-li u počítače, což jsem docela často:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 6:03 pm Předmět: |
|
|
nešla by zařídit 600g verze?
https://obchod.ronnie.cz/s-3862-l-glutamine.html _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 6:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne červenec 07, 2013 6:05 pm Předmět: |
|
|
Děkuji _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 2:02 pm Předmět: |
|
|
Bude v nabídce (a tedy i skladem) do týdne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út červenec 09, 2013 3:32 pm Předmět: |
|
|
super _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|