Co dělám špatně?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co dělám špatně?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Co dělám špatně?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HannahBe

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 8:28 pm    Předmět: Co dělám špatně? Odpovědět s citátem

Zdravím,
Potřebuji poradit se začínajícím cvičením. Je mi 18 let, vážím 58kg a měřím 172cm. Potřebuji hlavně zpevnit postavu a zmenšit boky. Chodím 4x až 5x týdně do posilovny, kde cvičím všechny partie. Začla jsem se stravovat lépe-piji jen vodu ( pila jsem colu takřka denně ) a jím hodně ryb, kuřecího, zeleniny, ovoce, müsli, bílkoviny, rýže a nyní si po tréninku dávám protein whey 100. Bohužel i po měsíci je váha na gram stejná, jediné co pozoruji je pevnější břicho. Tak se ptám, zda mám být trpělivá, nebo dělám něco špatně. :) Budu ráda za každou radu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 8:55 pm    Předmět: Re: Co dělám špatně? Odpovědět s citátem

HannahBe napsal:
Zdravím,
Potřebuji poradit se začínajícím cvičením. Je mi 18 let, vážím 58kg a měřím 172cm. Potřebuji hlavně zpevnit postavu a zmenšit boky. Chodím 4x až 5x týdně do posilovny, kde cvičím všechny partie. Začla jsem se stravovat lépe-piji jen vodu ( pila jsem colu takřka denně ) a jím hodně ryb, kuřecího, zeleniny, ovoce, müsli, bílkoviny, rýže a nyní si po tréninku dávám protein whey 100. Bohužel i po měsíci je váha na gram stejná, jediné co pozoruji je pevnější břicho. Tak se ptám, zda mám být trpělivá, nebo dělám něco špatně. :) Budu ráda za každou radu

Jediný skutečně rozhodující parametr je měření tělesného tuku. Váha může být stejná když si tvoříš svaly a odbouráváš tuk. Pokud necvičíš těžké cviky na střed těla, je dobrým a dostupným ukazatelem i objem pasu. Pokud se objem pasu zmenšuje, ztrácíš tuk. Dá se i měřit šířka kožní řasy (pokud tě to zajímá, vygoogluj si to)

Váhu máš normální, takže moc tuku ztrácet nepotřebuješ. Spíše zpevnit postavu. Když se narovnáš a zpevníš postavu, budeš rázem vypadat o dost lépe (píšu obecně. Nevím jak na to jsi. Ale na holce je hodně vidět jestli cvičí nebo ne).
Ještě k tuku. Uvědom si, že prsa jsou tuk. Jestliže se budeš snažit hubnou za rozumnější hranici, ztratíš prsa.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: