|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co je podle Vas lepsi zrat v objemu ryzi nebo testoviny?? |
| Ryzi |
|
65% |
[ 86 ] |
| Testovinami |
|
34% |
[ 45 ] |
|
| Celkem hlasů : 131 |
|
| Autor |
Zpráva |
Tessi

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
llllullll.hav
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 5:43 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | | Adno napsal: | | ganxterko napsal: | | mozno to je u kazdeho ine ale ja nemam problem zjest 300g cestovin len tak na medzijedlo....ale 300g ryze naraz by som nezvladol teda... |
U mna je to rovnako, preto denne zjem iba 250g ryze a 400g cestovin, neviem si to predstavit opacne |
ked mam pravdu povedat, nevazim si to netusim kolko gramov coho denne zjem,ale snazim sa tolko kolko domna vojde... | delam to stejne
|
|
| nahoru |
|
 |
Adno
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 8:39 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | | Adno napsal: | | ganxterko napsal: | | mozno to je u kazdeho ine ale ja nemam problem zjest 300g cestovin len tak na medzijedlo....ale 300g ryze naraz by som nezvladol teda... |
U mna je to rovnako, preto denne zjem iba 250g ryze a 400g cestovin, neviem si to predstavit opacne |
ked mam pravdu povedat, nevazim si to netusim kolko gramov coho denne zjem,ale snazim sa tolko kolko domna vojde... |
No ved ani ja to nevazim, ale viem ze 1 sacok ryze ma 125g a jedno balenie (take ake kupujem ja) ma 400-500g
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Adno napsal: | | ganxterko napsal: | | Adno napsal: | | ganxterko napsal: | | mozno to je u kazdeho ine ale ja nemam problem zjest 300g cestovin len tak na medzijedlo....ale 300g ryze naraz by som nezvladol teda... |
ked mam pravdu povedat, nevazim si to netusim kolko gramov coho denne zjem,ale snazim sa tolko kolko domna vojde... |
No ved ani ja to nevazim, ale viem ze 1 sacok ryze ma 125g a jedno balenie (take ake kupujem ja) ma 400-500g |
...no ved hej ale ja nejem len ryzu
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 9:53 pm Předmět: |
|
|
No já radši rejžu z praktických důvodů. Navařím si jí kopec dopředu a f pohodě smíchám s kečupem nebo ohřeju. Kdybych to stejný udělal s 2 dny starejma těstovinama tak sou tak oschlý že se to nedá jest... Ale takový špagety s bratislavou a cibulí a seyrem _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
pumpingiron

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 12:29 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, nebudu kvůli takové blbosti zakládat nový topic.
Napadlo mě se zeptat proč když sním například 100g těstovin, většinou dopoledne tak bych potom spal jak kotě? Třeba dnes jsem se probudil, krásně vyspanej, dal jsem si protein s glukopurem, počkám pak se najím a už bych spal. Jestli se dá popsat co to způsobuje a co s tím třeba dělat? Nevyznám se v tom jak se to tráví, nebo co se vylučuje...
Myslím si, že je to obecně trávením sacharidů ale jelikož jím vždy dopoledne těstoviny napadlo mě to hodit sem. Skutečně sem na ně naštvanej _________________ Keep pumping!
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 1:32 pm Předmět: |
|
|
| pumpingiron napsal: | Ahoj, nebudu kvůli takové blbosti zakládat nový topic.
Napadlo mě se zeptat proč když sním například 100g těstovin, většinou dopoledne tak bych potom spal jak kotě? Třeba dnes jsem se probudil, krásně vyspanej, dal jsem si protein s glukopurem, počkám pak se najím a už bych spal. Jestli se dá popsat co to způsobuje a co s tím třeba dělat? Nevyznám se v tom jak se to tráví, nebo co se vylučuje...
Myslím si, že je to obecně trávením sacharidů ale jelikož jím vždy dopoledne těstoviny napadlo mě to hodit sem. Skutečně sem na ně naštvanej |
inzulin sposobuje ospalost, presny mechanizmus hadam nepotrebujes vediet;) _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
jobekr
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 1:37 pm Předmět: |
|
|
Neni nad čerstvý rohlíky...s rejží a těstovinami je moc práce _________________ Čeho nedosáhneš silou, toho dosáhneš ještě větší silou, čeho nedosáhneš ještě větší silou, toho dosáhneš kladivem!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
pumpingiron

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 1:51 pm Předmět: |
|
|
Ok, díky. No a dá se s tím něco dělat? Myslím třeba jak rozdělit dávky nebo jestli třeba těstoviny vyměnit za rýži? Tam jsou sacharidy samozřejmě taky  ale jestli se jinak vstřebává? _________________ Keep pumping!
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 5:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pumpingiron

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 6:50 pm Předmět: |
|
|
Děkuju za odkaz, nenapadlo mě se podívat na biomag.
Moc sem tomu ale neporozuměl. Psalo se, že je zásadní citlivost na inzulín. Tím pádem když sním větší počet sacharidů a ten mi vyvolá únavu tak jsem citlivý na inzulín. Proč tedy lidem citlivým na inzulín je doporučeno přijímat největší podíl energie právě ze sacharidů? _________________ Keep pumping!
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 7:01 pm Předmět: |
|
|
mám veľmi rada na raňajky studenú ryžu + vajcia na tvrdo a to všetko posypané hrozienkami  , vajcia posolené
v objemovke jem aj ryžu aj cestoviny, na zemiaky zabúdam, ale tých treba aj tak zjesť priveľa majú nízku hodnotu _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 7:10 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | mám veľmi rada na raňajky studenú ryžu + vajcia na tvrdo a to všetko posypané hrozienkami , vajcia posolené |
studenou ryzi mam taky rad, vlastne ji ani jinak nejim nez studenou a vajicka natvrdo k tomu jsou taky fajn, ale ty hrozinky bych si k tomu urcite odpustil - hlavne ta kombinace slana a sladka
Jinak k tematu: Jim ryzi, ryzi a zase jen ryzi. Rohlik sem nemel snad rok (kdyz nepocitam parek v rohliku na nedavne zabave) stejne tak brambory a testoviny. I kdyz jsem na cestach, vsude si beru do pixli ryzi, cottage jim s ryzi, sunku si krajim do ryze, tavene syry davam na ryzi, syrecky rozpecu na ryzi, ryzi jim ke gulasi ....proste ryzi miluju (a nikdy nesmi byt cerstve varena, idealni je tak 6 a vice hodin po uvareni)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 7:12 pm Předmět: |
|
|
draper skús, niekedy slané a sladké chutí dokopy výborne _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 7:21 pm Předmět: |
|
|
pumpingiron:
| citace: | | Hlavným meradlom pri stanovovaní vhodného profilu jednotlivých makronutrientov je citlivosť na inzulín. Ak ste citliví na inzulín (alebo senzitívni), stačí malé zvýšenie inzulínu a vaše bunky sú pripravené prijímať živiny z krvného obehu. Pre ľudí, ktorí majú nízku inzulínovú citlivosť, treba naopak veľké zvýšenie inzulínu na dosiahnutie rovnakého stavu |
Máš pravdu... však z tohohle by pro mě taky plynulo: jedinec citlivý na inzulín... méně cukrů (potřebuje), víc tuků.
Vyměň těstoviny za rýži a zkus se stravovat (principielně) podle toho článku (ono je to i jednoduší než furt dokola bílkoviny a cukry)... a uvidíš _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|