Co nakupujete / Co by jste nakupovali na internetu?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co nakupujete / Co by jste nakupovali na internetu?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co nakupujete / Co by jste nakupovali na internetu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co nakupujete / Co by jste nakupovali na internetu?
Elektroniku
56%
 56%  [ 22 ]
Oblečeni
12%
 12%  [ 5 ]
Hračky
5%
 5%  [ 2 ]
Krmiva pro zvířata
2%
 2%  [ 1 ]
Kancelařske potřeby
0%
 0%  [ 0 ]
Alkohol
2%
 2%  [ 1 ]
Auta
0%
 0%  [ 0 ]
Bílou Elektroniku
5%
 5%  [ 2 ]
Knihy
15%
 15%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 39

Autor Zpráva
Dano-D10

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 12:48 pm    Předmět: Co nakupujete / Co by jste nakupovali na internetu? Odpovědět s citátem

Zdravim vím že většina bude asi kupovat na internetu vyživu do potravy ale chtěl bych vědět co kupujete i krom toho. Tuto anketu jsem skoušel i na ostatních forach a na prvních třech místech jsou:
1.-Elektronika
2.-Oblečeni
3.-Knihy

-všem hlasujícím děkuji!
-Všechno ostatni co neni v ankete napište jako odpověď !
-Bez spamu prosim!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
by PeITeeR

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja osobne jednoznacne tu elektroniku a obleceni.S el si moc hlavu nelamu.Koupim a prilis neresim.Ale u obleceni je to obcas zaludny.Ikdyz je to treba xl tak kdyz to na sebe hodim tak mi to je jak l nebo xxl apod atd...takze obleceni kupuju taky ,ale spis davam prednost nakupu obleceni v kamennejch obchodech :-)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heh...kromě aut a alkoholu všechno.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Roman_best

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 2:04 pm    Předmět: heeeeeeeen Odpovědět s citátem

tak zatím přes net kupuju elektroniku, knihy a suplementy
Hudek

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám nejrači internetové obchody na kterých se dá koupit vše, od krmení pro rybičky, přes knihy až po domácí spotřebiče, prostě vše....
Aratan2

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

suplementy, knihy, klikače na buxu
maria

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 10:01 pm    Předmět: Re: Co nakupujete / Co by jste nakupovali na internetu? Odpovědět s citátem

Dano-D10 napsal:
Zdravim vím že většina bude asi kupovat na internetu vyživu do potravy ale chtěl bych vědět co kupujete i krom toho. Tuto anketu jsem skoušel i na ostatních forach a na prvních třech místech jsou:
1.-Elektronika
2.-Oblečeni
3.-Knihy

-všem hlasujícím děkuji!
-Bez spamu prosim!

kvôli čomu robíš ankety po fórach?
PapradIsMyName

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 11:05 pm    Předmět: Re: Co nakupujete / Co by jste nakupovali na internetu? Odpovědět s citátem

maria napsal:
Dano-D10 napsal:
1.-Elektronika
2.-Oblečeni
3.-Knihy

-všem hlasujícím děkuji!
-Bez spamu prosim!

kvôli čomu robíš ankety po fórach?

sak ho nespovedaj jak nemci partizana mozno ho to normalne zaujima :) mozno zaklada obchod s moznostou nakupu cez internet tak chce vediet ci ide na dracku :)
Dano-D10

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně jak napsal PapradIsMyName přemyšlim o založeni e-shopu a chci vědět o co prodavat na internetu aby to uživatele nepřimělo si přece jen do kameneho obchodu zajit...
DEA

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dano-D10 napsal:
Přesně jak napsal PapradIsMyName přemyšlim o založeni e-shopu a chci vědět o co prodavat na internetu aby to uživatele nepřimělo si přece jen do kameneho obchodu zajit...

Má to být "co" nebo "o co levněji"?
Dano-D10

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ma to byt co nakupujete tzn : co za sortiment zboži kupujete na webu ...
Conan

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chybi ti tam suplementy, kdyz uz se ptas na tomhle foru, kde si tipuju 90%lidi kupuje doplnky pres net.
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a taky jich 90% zustane u ronnieho nejspis :-)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dano-D10 napsal:
...přemyšlim o založeni e-shopu...

Z mého okolí znám řadu lidí, kteří viděli třeba nás nebo nějaký jiný e-shop a řekli si, áá, jim to funguje, mě bude taky. Jenže v současnosti rozjet e-shop, který by vydělal víc než na svoje náklady, jednoduché není, protože trh v hlavních oborech je dost silně rozebrán. Na to, jak prorazit, je potřeba nejen zvládnout spustit nějaké zdarma či zalevno sehnané webové rozhraní (což zvládne každý a má e-shop přes noc - podle toho to pak i na internetu teď vypadá), ale i velké know how a nemalé počáteční investice.

Obecně, když už se do toho člověk chce vrhnout, je otázka oboru, do jakého to bude, naprosto klíčová. Teď řeším podobnou věc s kolegou, který provozuje web s cca 30.000 unikátními uživateli denně a chce k němu pověsit e-shop - a i přesto, že má díky těm lidem obrovskou sílu, nad zaměřením shopu přemýšlíme více jak měsíc a stále rozumný plán nemáme.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Dano-D10

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
chybi ti tam suplementy, kdyz uz se ptas na tomhle foru, kde si tipuju 90%lidi kupuje doplnky pres net.

Jak už jsem psal na začátku je mi jásny že většinu lidi na tomhlenc foru si bude kupovat suplementy proto jsem to tam nepsal ... jinak by to nebylo všeobecně zaměřena anketa ... každy by tam samozřejmě odhlasoval tys suplementy ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co nakupujete / Co by jste nakupovali na internetu? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: