| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co nakupujete / Co by jste nakupovali na internetu? |
| Elektroniku |
|
56% |
[ 22 ] |
| Oblečeni |
|
12% |
[ 5 ] |
| Hračky |
|
5% |
[ 2 ] |
| Krmiva pro zvířata |
|
2% |
[ 1 ] |
| Kancelařske potřeby |
|
0% |
[ 0 ] |
| Alkohol |
|
2% |
[ 1 ] |
| Auta |
|
0% |
[ 0 ] |
| Bílou Elektroniku |
|
5% |
[ 2 ] |
| Knihy |
|
15% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 39 |
|
| Autor |
Zpráva |
Dano-D10
|
Zaslal: po březen 17, 2008 12:48 pm Předmět: Co nakupujete / Co by jste nakupovali na internetu? |
|
|
Zdravim vím že většina bude asi kupovat na internetu vyživu do potravy ale chtěl bych vědět co kupujete i krom toho. Tuto anketu jsem skoušel i na ostatních forach a na prvních třech místech jsou:
1.-Elektronika
2.-Oblečeni
3.-Knihy
-všem hlasujícím děkuji!
-Všechno ostatni co neni v ankete napište jako odpověď !
-Bez spamu prosim!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: po březen 17, 2008 1:42 pm Předmět: |
|
|
Ja osobne jednoznacne tu elektroniku a obleceni.S el si moc hlavu nelamu.Koupim a prilis neresim.Ale u obleceni je to obcas zaludny.Ikdyz je to treba xl tak kdyz to na sebe hodim tak mi to je jak l nebo xxl apod atd...takze obleceni kupuju taky ,ale spis davam prednost nakupu obleceni v kamennejch obchodech :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 17, 2008 1:48 pm Předmět: |
|
|
heh...kromě aut a alkoholu všechno. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Roman_best
|
|
| nahoru |
|
 |
Hudek
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: po březen 17, 2008 9:08 pm Předmět: |
|
|
suplementy, knihy, klikače na buxu _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po březen 17, 2008 10:01 pm Předmět: Re: Co nakupujete / Co by jste nakupovali na internetu? |
|
|
| Dano-D10 napsal: | Zdravim vím že většina bude asi kupovat na internetu vyživu do potravy ale chtěl bych vědět co kupujete i krom toho. Tuto anketu jsem skoušel i na ostatních forach a na prvních třech místech jsou:
1.-Elektronika
2.-Oblečeni
3.-Knihy
-všem hlasujícím děkuji!
-Bez spamu prosim! |
kvôli čomu robíš ankety po fórach? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: po březen 17, 2008 11:05 pm Předmět: Re: Co nakupujete / Co by jste nakupovali na internetu? |
|
|
| maria napsal: | | Dano-D10 napsal: | Zdravim vím že většina bude asi kupovat na internetu vyživu do potravy ale chtěl bych vědět co kupujete i krom toho. Tuto anketu jsem skoušel i na ostatních forach a na prvních třech místech jsou:
1.-Elektronika
2.-Oblečeni
3.-Knihy
-všem hlasujícím děkuji!
-Bez spamu prosim! |
kvôli čomu robíš ankety po fórach? |
sak ho nespovedaj jak nemci partizana mozno ho to normalne zaujima :) mozno zaklada obchod s moznostou nakupu cez internet tak chce vediet ci ide na dracku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dano-D10
|
Zaslal: út březen 18, 2008 3:28 pm Předmět: |
|
|
Přesně jak napsal PapradIsMyName přemyšlim o založeni e-shopu a chci vědět o co prodavat na internetu aby to uživatele nepřimělo si přece jen do kameneho obchodu zajit...
|
|
| nahoru |
|
 |
DEA
|
Zaslal: st březen 19, 2008 10:42 am Předmět: |
|
|
| Dano-D10 napsal: | | Přesně jak napsal PapradIsMyName přemyšlim o založeni e-shopu a chci vědět o co prodavat na internetu aby to uživatele nepřimělo si přece jen do kameneho obchodu zajit... |
Má to být "co" nebo "o co levněji"? _________________ DEA
|
|
| nahoru |
|
 |
Dano-D10
|
Zaslal: st březen 19, 2008 9:08 pm Předmět: |
|
|
ma to byt co nakupujete tzn : co za sortiment zboži kupujete na webu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: st březen 19, 2008 9:22 pm Předmět: |
|
|
chybi ti tam suplementy, kdyz uz se ptas na tomhle foru, kde si tipuju 90%lidi kupuje doplnky pres net. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 9:45 am Předmět: |
|
|
a taky jich 90% zustane u ronnieho nejspis :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 10:35 am Předmět: |
|
|
| Dano-D10 napsal: | | ...přemyšlim o založeni e-shopu... |
Z mého okolí znám řadu lidí, kteří viděli třeba nás nebo nějaký jiný e-shop a řekli si, áá, jim to funguje, mě bude taky. Jenže v současnosti rozjet e-shop, který by vydělal víc než na svoje náklady, jednoduché není, protože trh v hlavních oborech je dost silně rozebrán. Na to, jak prorazit, je potřeba nejen zvládnout spustit nějaké zdarma či zalevno sehnané webové rozhraní (což zvládne každý a má e-shop přes noc - podle toho to pak i na internetu teď vypadá), ale i velké know how a nemalé počáteční investice.
Obecně, když už se do toho člověk chce vrhnout, je otázka oboru, do jakého to bude, naprosto klíčová. Teď řeším podobnou věc s kolegou, který provozuje web s cca 30.000 unikátními uživateli denně a chce k němu pověsit e-shop - a i přesto, že má díky těm lidem obrovskou sílu, nad zaměřením shopu přemýšlíme více jak měsíc a stále rozumný plán nemáme.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dano-D10
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 11:27 am Předmět: |
|
|
| citace: | | chybi ti tam suplementy, kdyz uz se ptas na tomhle foru, kde si tipuju 90%lidi kupuje doplnky pres net. |
Jak už jsem psal na začátku je mi jásny že většinu lidi na tomhlenc foru si bude kupovat suplementy proto jsem to tam nepsal ... jinak by to nebylo všeobecně zaměřena anketa ... každy by tam samozřejmě odhlasoval tys suplementy ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |