Staci udelat jen zbrojak na B a co to obnasi? A kdyz budu chtit 2 zbrane (M16+pistole s tlumicem) z ruznych skupin (B,A) potrebuju 2 pasy, nebo staci jen B?
tobe bych nedal do ruky ani zapalky natoz zbran, osobne ti to otriskam o hlavu jak si to koupis
Staci udelat jen zbrojak na B a co to obnasi? A kdyz budu chtit 2 zbrane (M16+pistole s tlumicem) z ruznych skupin (B,A) potrebuju 2 pasy, nebo staci jen B?
tobe bych nedal do ruky ani zapalky natoz zbran, osobne ti to otriskam o hlavu jak si to koupis
tlumic nesmis mit vubec, a na tu M16 zapomen, pokud nestrili pouze jednotlivyma
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Na me, Octopuse, Kubaze, Peteyho, Majestyho atd asi
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
To já mám doma tuhle vzduchovku ale je to takové plivátko.
Velká výhoda je, že s tím nemusím chodit na střelnici. Prostě to sbalím a jdu někam na pole. Střílím s tím na 20 až 30m. Ale měl jsem v rukou už pár větrovek a je to úplně něco jiného. Zrovna teď šetřím na tuhle. Měl jsem možnost si ji vyzkoušet a co se týče přesnosti tak střílí skoro jako závodní speciál. Na 50 metrů soustřel 10 ran do 2cm. Ale ta cena je úplně někde ale je fakt, že té kvalitě to odpovídá. Střílím normálně do terče a je to super relaxace.
HHHHHH, bojim bojim lamko, presne takove uz ubohe a trapne komenty sem cekal, takkzes me neprekvapil.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru