Staci udelat jen zbrojak na B a co to obnasi? A kdyz budu chtit 2 zbrane (M16+pistole s tlumicem) z ruznych skupin (B,A) potrebuju 2 pasy, nebo staci jen B?
tobe bych nedal do ruky ani zapalky natoz zbran, osobne ti to otriskam o hlavu jak si to koupis
tlumic nesmis mit vubec, a na tu M16 zapomen, pokud nestrili pouze jednotlivyma
jsem fanatik do zbrani, jen pri predstave ze takovou krasku drzim v ruce mne mrazi v zadech
(ale chtelo by to M4A1)
to mne taky
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jsi vyléčený feťák - těm nepatří do rukou zbraně. Nic ve zlém Tommy.
Tak to je nejvetsi sracka co sem tady asi slysel. Za prve vyleceny fetak neexistuje, za druhe nemas pravdu. Plno lidi co dlouhobobe abstinuji jsou naprosto v pohode bez jakychkoliv nasledku. Snads chtel napsat zavislym lidem nepatri zbrane do ruk, s tim bych souhlasil, ale s tim cos napsal, v zadnem pripade. To je jako kdybych rekl ze Miroslav Etzler ktery se lecil v protialkoholove lecebne a abstinuje uz nikdy nemuze mit zbrojni pas a tudiz zbran v ruce.
Plno lidi co dlouhobobe abstinuji jsou naprosto v pohode bez jakychkoliv nasledku .
ale to ty rozhodně nejsi
To je mozny ale nejsou to takove nasledky aby mne neumoznili ziskat zbrojni pas. Klidne pujdu na psychotesty pokud bude treba i kdyz se nedelaji.
A vubec nevis co se skryva v lidech kteri na prvni pohled pusobi normalne. Plno lidi z tadyma muze byt na prvni pohled v pohode ale v jadru uplne v predeli, schopnych nevidanych veci. Ta moje zmatenost a nechapavost prece neznamena ze jsem blazen nebo vrah. A vim od lidi co me znaji osobne ze nejsem ani jedno ani druhe, ani nic co si mozna myslis ty.
Tommy - nezlob se na mě, ale z toho co tu čtu máš ještě pořád sám se sebou co dělat, natož se zbraní. Je obdivuhodné, že ses z toho dostal (snad), ale z toho cos tu zatím napsal se dá složit dost, i když Tě osobně neznám, tak nevím sice vše, ale i tak je toho až dost a nezlob se - znovu opakuji, pro své dobro to nedělej. Pokud někdo napíše, že ho mrazí při pocitu, že by tu zbraň měl - tak tomu bych nedal do ruky ani pepřák. Nedopadlo by to dobře.
A zlob se nebo ne, ale to je můj názor.
P.S. Tommy . mám kamarádka, kterého znám celý život. Od 16ti byl na heroinu. Pak toho nechal a nedávno cihlou ubil druhého kamaráda...šlehnul si. děsím se představy, že by měl zbroják....a taky to byl milej a bezkonfliktní kluk.
Naposledy upravil Deadlift dne čt březen 01, 2012 9:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Podívej se, kolik tu máš hlasů" " jo Tommy, běž a udělej si zbroják"...to není tím, že by proti tobě byl někdo zaujatý. Prostě někdo by zbraň mít neměl a vůbec to nesouvisí s tím zda je nebo není blázen apod.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru