|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: út červen 24, 2014 11:06 am Předmět: |
|
|
a odkial mas taketo info ty? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olejnas

|
Zaslal: út červen 24, 2014 11:08 am Předmět: |
|
|
Mam kamarada, co dela temhle firmam v CR produkci (vyjde je to asi na desetinu toho co to stoji u nich). Shani kluky, lokace apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 24, 2014 11:09 am Předmět: |
|
|
Tak o ich naturálnom statuse nik "nepochybuje" _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út červen 24, 2014 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | Mňa to nijak nepohoršuje, mať hentakú formu tak by som s tým nemal problém ani ja. Nič zlé nerobia a opačnému pohlaviu určite urobia radosť | To snad ne:o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út červen 24, 2014 7:10 pm Předmět: |
|
|
Tak o naturálnosti těchto borců mám jasnou představu. Mě ani tak nevadí zda někdo zobe nebo ne - vadí mi enormně lidská blbost, která je zde v míře více než vrchovaté. Prostě jelimani.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út červen 24, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
Skoda ze tam zrovna nebyl nekdo vetsi jak oni, ze by sundal triko a stoupl si vedle nich _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: út červen 24, 2014 8:14 pm Předmět: |
|
|
Podle ě je to skvělý nápad,pozovat na karlaci :D ale ten ekac je uz fakt huus
jo a ne leze na nervy,ze i nefunguje jiste pisenko na klavesnici..kdo uhodne jake,dostane bludistaka
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út červen 24, 2014 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | Podle ě je to skvělý nápad,pozovat na karlaci :D ale ten ekac je uz fakt huus
jo a ne leze na nervy,ze i nefunguje jiste pisenko na klavesnici..kdo uhodne jake,dostane bludistaka |
m ?
bude ten bludišťák zlatý ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st červen 25, 2014 9:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: st červen 25, 2014 10:39 am Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | Podle ě je to skvělý nápad,pozovat na karlaci :D ale ten ekac je uz fakt huus
jo a ne leze na nervy,ze i nefunguje jiste pisenko na klavesnici..kdo uhodne jake,dostane bludistaka |
hmm zajimave
minuly rok jsem taky vyhodil klavesnici, protoze mi nefungovalo m
mne teda nefungovalo jen obcas, proste najednou neslo a treba za par minut nebo hodin zase ano
ale ja jsem tehdy hral onlajnovku, takze se pak blbe domlouvalo na raidech :)
ted si nejsem jisty, jesli to byla Genius nebo Microsoft
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červen 25, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: st červen 25, 2014 12:58 pm Předmět: |
|
|
"Udělal by to každý, kdo má srdce...."
líbí se mi komentář k tomu " Udělal by to každý, kdo nechce jít sedět... "
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 26, 2014 10:30 pm Předmět: |
|
|
Zjistil jsem , ze jsme takovej krypl, ze uz ani uplne technickly jednoduche cviky s lehkou vahou kvuli svym disbalancim nejsem schopnej adekvatne objed, protoze jedna strana tela jde uplne v jine draze pohybu nez ta druha. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|