|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: po červen 30, 2014 5:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Novic
|
Zaslal: po červen 30, 2014 5:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po červen 30, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
No, ona SS je pěkná holka, o to nic, a občas se jí jako redaktorce i zadařilo, ale zase novinářská matka Tereza to není ani smykem. A za tu dobu, co MfD šéfovala, tam tomu rozhodně nepomohla.... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út červenec 01, 2014 1:50 pm Předmět: |
|
|
sere me ze me furt pise ten homous HONZA007 at se snim sejdu.. vyjeban.. _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červenec 01, 2014 1:53 pm Předmět: |
|
|
Ved sa s nim stretni a vysvetli mu, aby ti uz nepisal _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út červenec 01, 2014 2:34 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | sere me ze me furt pise ten homous HONZA007 at se snim sejdu.. vyjeban.. |
Jo mě už taky párkrát psal... jestli boxuju a 2x jestli si sním nechci zaboxovat
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út červenec 01, 2014 2:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út červenec 01, 2014 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | Honzík už minule písal aj mne, tak som to ukončil po tretej správe. Prečo mi radšej nenapíše nejaká pekná žena? |
Jo třeba by si s tebou ta žena chtěla taky zaboxovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út červenec 01, 2014 8:50 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že mi někdo vyvrátí to, co jsem si přečetl v jedný diskusi...
priklad z volebni komise: jeden clen komise (vetsinou to prej delaj bolsevici) pocita napr. 2 uskupeni (shodou okolnosti KSC a napr. Svobodny)... suma, tj. celkovy pocet hlasu (v %), kterej dany organizace ziskaly, je napr. 20 %... napr. 10 % KSC, 10 % Svobodni... co udela bolsevik? prida 8 % KSC, tj. 18 %, ubere Svobodnym o 8 % na 2 %... suma je porad 20 %...
v 99 % pripadu to funguje tak, ze to nikdo po nikom nekontroluje... tj. bolsevik dostane od nekoho zaplaceno, jak to krasne spocital a data se odeslou na CSU...
proto ma ten ksindl komunistickej porad tak hodne... pze v ty komisi jsou vetsinou duchodci nebo studenti, kerym to je u prdele, maj to jen jako privydelek... stranici nemohou bejt v komisi v miste, kde kandiduji...
EDIT:
druhej názor:
prej to napr. v domovech duchodcu funguje tak, ze zastupce jedny nejmenovany strany da osetrovatelce 50 k za to, aby svym pacientum rozdala volebni listek dany strany s tim, aby toto uskupeni volili
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út červenec 01, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | Doufám, že mi někdo vyvrátí to, co jsem si přečetl v jedný diskusi...
priklad z volebni komise: jeden clen komise (vetsinou to prej delaj bolsevici) pocita napr. 2 uskupeni (shodou okolnosti KSC a napr. Svobodny)... suma, tj. celkovy pocet hlasu (v %), kterej dany organizace ziskaly, je napr. 20 %... napr. 10 % KSC, 10 % Svobodni... co udela bolsevik? prida 8 % KSC, tj. 18 %, ubere Svobodnym o 8 % na 2 %... suma je porad 20 %...
v 99 % pripadu to funguje tak, ze to nikdo po nikom nekontroluje... tj. bolsevik dostane od nekoho zaplaceno, jak to krasne spocital a data se odeslou na CSU...
proto ma ten ksindl komunistickej porad tak hodne... pze v ty komisi jsou vetsinou duchodci nebo studenti, kerym to je u prdele, maj to jen jako privydelek... stranici nemohou bejt v komisi v miste, kde kandiduji...
EDIT:
druhej názor:
prej to napr. v domovech duchodcu funguje tak, ze zastupce jedny nejmenovany strany da osetrovatelce 50 k za to, aby svym pacientum rozdala volebni listek dany strany s tim, aby toto uskupeni volili |
Moc tomu nerozumím, ale co vím, ve volební komisi mají zastoupení prakticky všechny strany a jsou tam kontrolní mechanismy, aby menšina komise mohla podvádět. To by se musela domluvit celá a to se těžko domluví SSD s KSC, že KSC bude brát hlasy. Uvědom si, že hodně lidí komouše skutečně volí. Ukazují to i průzkumy veřejného mínění.
Co se domova důchodců týče, nemysli si, že jsou všichni důchodci idioti. Jo, pěkných pár z nich má Alzheimera. Ale jsou tam i lidé co jim to pálí a nebo si postěžují potomkům. Může to projít v malých případech, ale nic významného to nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út červenec 01, 2014 10:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|