|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ExltuS
|
Zaslal: út únor 09, 2016 8:10 pm Předmět: Co všechno obsahuje hydro? |
|
|
Dobrý den,
jsem začátečník a chtěl bych zrovna od začátku začít s kvalitní suplementací. Pročetl jsem ohledně toho již před nějakou dobou spoustu článků a na základě toho jsem si koupil vitamíny, creatin, protein a BCAA, ale dnes jsem narazil na to, že existuje nějaké Hydro o kterém jsem předtím neměl páru. Nicméně jsem si nastudoval co to vlastně je, ale jsem z toho poněkud zmatený. Chápu, že je to vysoce kvalitní rychle vstřebatelný protein a plánuji si ho zakoupit hned jak doberu protein, který jsem si zakoupil, ale nedaří se mi dohledat odpověď na tuto otázku: Podle složení co udávají výrobci, tak Hydro už obsahuje BCAA, takže kupovat si BCAA sólu už nemá význam a stačí pouze ty co jsou již obsaženy v Hydru? Nebo jsou nějak méně účinné a stejně se vyplatí kupovat BCAA i když člověk žere hydro?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 10, 2016 7:39 pm Předmět: |
|
|
Jsem začátečník-nerozumím tomu, ale protein a BCAA kupuji...svět se v prdel obrací...pardon. To je prostě boj s větrnými mlýny.
Jako začátečník nepotřebuješ hydro ani BCAA. Pokud si ale už chceš koupit nějakej rychlej protein - volil bych klidně hydro a BCAA vypustil.
Záměrně se neptám na stravu, protože tu máš jistě vyřešenou ani na trénink nohou, protože ty máš jistě dobré z fotbalu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 10, 2016 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Jsem začátečník-nerozumím tomu, ale protein a BCAA kupuji...svět se v prdel obrací...pardon. To je prostě boj s větrnými mlýny.
Jako začátečník nepotřebuješ hydro ani BCAA. Pokud si ale už chceš koupit nějakej rychlej protein - volil bych klidně hydro a BCAA vypustil.
Záměrně se neptám na stravu, protože tu máš jistě vyřešenou ani na trénink nohou, protože ty máš jistě dobré z fotbalu. |
Ehm...moc nechapu, na co si tu porad hrajes Deadlifte ???
Kluk se uplne normalne zeptal a ty jako samozvany guru na vsechno bys mu mohl uplne normalne odpovedet, pokud teda odpoved znas a tuhle svoji aroganci si odpustit
Myslis si,ze ses tu nejchytrejsi, ale podivej se nekolik let zpetne na svuj log kam ses se svyma znalostma dostal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne st únor 10, 2016 8:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st únor 10, 2016 9:38 pm Předmět: |
|
|
1. Myslím, že už z toho jak je otázka sepsáná se jedná o začátečníka což sám autor i uvádí.
2. Pokud máš kvalitní stravu, tak se obejdeš bez doplňků. To je podle mě základní premisa a z toho bude vycházet i moje odpověď. Nemyslím si, že by se ti vyplatilo kupovat k hydru i BCAA. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 10, 2016 9:45 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Deadlift napsal: | Jsem začátečník-nerozumím tomu, ale protein a BCAA kupuji...svět se v prdel obrací...pardon. To je prostě boj s větrnými mlýny.
Záměrně se neptám na stravu, protože tu máš jistě vyřešenou ani na trénink nohou, protože ty máš jistě dobré z fotbalu. |
Ehm...moc nechapu, na co si tu porad hrajes Deadlifte ???
Kluk se uplne normalne zeptal a ty jako samozvany guru na vsechno bys mu mohl uplne normalne odpovedet, pokud teda odpoved znas a tuhle svoji aroganci si odpustit
Myslis si,ze ses tu nejchytrejsi, ale podivej se nekolik let zpetne na svuj log kam ses se svyma znalostma dostal |
...drapere-dám Ti do do PM, ať to tu není zbytečně.
Naposledy upravil Deadlift dne st únor 10, 2016 9:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st únor 10, 2016 9:51 pm Předmět: Re: Co všechno obsahuje hydro? |
|
|
| ExltuS napsal: | Dobrý den,
jsem začátečník a chtěl bych zrovna od začátku začít s kvalitní suplementací. Pročetl jsem ohledně toho již před nějakou dobou spoustu článků a na základě toho jsem si koupil vitamíny, creatin, protein a BCAA, ale dnes jsem narazil na to, že existuje nějaké Hydro o kterém jsem předtím neměl páru. Nicméně jsem si nastudoval co to vlastně je, ale jsem z toho poněkud zmatený. Chápu, že je to vysoce kvalitní rychle vstřebatelný protein a plánuji si ho zakoupit hned jak doberu protein, který jsem si zakoupil, ale nedaří se mi dohledat odpověď na tuto otázku: Podle složení co udávají výrobci, tak Hydro už obsahuje BCAA, takže kupovat si BCAA sólu už nemá význam a stačí pouze ty co jsou již obsaženy v Hydru? Nebo jsou nějak méně účinné a stejně se vyplatí kupovat BCAA i když člověk žere hydro? |
V první řadě musíš mít v pořádku stravu a trénink, pokud to tak máš, měl bys dosahovat dobrých výsledků i bez toho, abys hned zařazoval suplementaci (ne že by tam vitamíny a protein nemohly být, to ale záleží na skladbě toho základního jídla).
Nicméně když od toto, co jsem napsal, odhlédnu, pak BCAA jsou ideální třeba před tréninkem nebo v jeho průběhu, zatímco rychle vstřebatelný hydrolyzovaný protein bezprostředně po tréninku, tzn. v suplementaci mohou tímto způsobem oba suplementy najít své místo.
Nejspíš jsi už četl, ale podívej na tento hezký článek:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-7511-potreninkovy-napoj.html
Ale nad tím vším platí, co jsem napsal v první větě.
Btw. topic jsem promazal od některých příspěvků, toho nějakého nově zaregistrovaného uživatele smazal a všechny další prosím držet se výhradně tématu od prvního pisatele. Děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
ExltuS
|
Zaslal: čt únor 11, 2016 9:09 pm Předmět: |
|
|
Děkuji mnohokrát za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt únor 11, 2016 9:40 pm Předmět: |
|
|
Rozdil je ten, ze pokud si koupis doplnek stravy s nazvem BCAA tak kupujes ciste aminokyseliny ve volne forme, pokud si koupis protein, tak ten obsahuje vsechny amk vc. Zminenych leucin, isoleucin a valin, ale ve forme vazane, takze se musi jeste nastepit, rekneme, ze se nedostanou do krve tak rychle.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|