Coca Cola Vanilla je tu !

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Coca Cola Vanilla je tu !  Úvodní stránka -> Ostatní -> Coca Cola Vanilla je tu !
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jachym

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 4:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra chlape tohle si mi neměl ani řikat :D :D Byl sem před 7 lety v USA a tam sem vanilku ochutnal a zrovna asi před měsícem sem si na to zase vzpomněl, i v UK když sem bydlel, tak tam maji vanilkový limonády (colu i ty limči dělaji i lightky) a řikal sem si škoda že to tady neni.... ale obávám se že lightka tady nebude, stejně tak jako neni třeba cherry light a to se tady ta cola cherry prodává už několik let.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Runner

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 4:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu, jak do sebe můžete tyhle přeslazené zkvašeniny lejt. Jo kdyby to byla Paleo Coke (z brouků), tak nic neřeknu, ale tohle? Mě chutnal Ocean Sprite, to tu asi taky není. Pak si pamatuju Crystal Coke a taky Cherry Vanilla Light, to tam lemtali místní tlusťoši po galonech.
Pijte kombuchu.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Runner napsal:
Nechápu, jak do sebe můžete tyhle přeslazené zkvašeniny lejt. Jo kdyby to byla Paleo Coke (z brouků), tak nic neřeknu, ale tohle? Mě chutnal Ocean Sprite, to tu asi taky není. Pak si pamatuju Crystal Coke a taky Cherry Vanilla Light, to tam lemtali místní tlusťoši po galonech.
Pijte kombuchu.

Nevim jestli kombucha neni vetsi zkvasenina nez cola jestli tvuj prispevek neni ironie a nadsazka, tak si rikam "sakra"

Jinak ano je to hyper albert :D rikam tomu furt hypernova:D
Riku

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi mám novou závislost. V 1litru 112g cukru, pecka, do objemu se to hodí
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To téma tady funguje jako skvělá reklama Coca colu jsem nikdy neměl potřebu pít, že bych si jí někdy koupil jenom tak na chuť, ale dneska se mi zdál sen, jak v našem školním občerstvení prodávají coca colu vanilku a já si jí prostě musel koupit

P.S Ani nevím jak chutná
Riku

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To máš pravdu, já jsem coca-colu neměl asi tak rok, ale jak jsem si přečetl tohle téma tak jsem jí hned běžel koupit a už jsem toho vychlastal asi 5 litrů

Mně chutná víc jak klasická kola, je taková sladší.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Škoda, že v Albertu mají jen 1L, já hledal 2L a nic.....no podle mě je určitě lepší než klasická, jsem zvědavý, jak dlouho bude na trhu než ji zase stáhnou (a jestli ne, jenom dobře)
Riku

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně lidí mi říká, že např. vanilková cola z francie nebo přímo americká je daleko lepší. Docela bych tomu i věřil. Našel jsem, že se dá koupit u nás přes nějaký dodavatele tak jí asi zkusím.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku - americká cola vanilka je výraznější, resp. ta vanilková chuť tam je cítit více, navíc se mi zdála i o kousek sladší. To, co ty říkáš, mě napadlo jako první po včerejším ochutnání "naší" coly vanilka.
Riku

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm tohle mě fakt štve, že to pro každej národ "vařej" jinak. Tak sakra když je jeden výrobek, tak se má všude prodávat se stejným složením
Tsunami

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Hm tohle mě fakt štve, že to pro každej národ "vařej" jinak. Tak sakra když je jeden výrobek, tak se má všude prodávat se stejným složením

"Čechům přece chutnají levné potraviny a náhražky za cenu normálního jídla." (ironie) :D (to jsem slyšela někde na ČT24 jako odpověď proč se z ČR dělá popelnice Evropy a proč máme jiné (ošizené) složení potravin)
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno Coca Cola (co jsem zaslech) se pro nas trh sladi jinym cukrem nez pro zbytek. Tak proto ta jina chut.
jachym

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem četl ještě zajímavější věc... jak píše kolega výše, sladí se glukozovym syrupem proto chutná jak sr* - ale Pozor! Jen ta litrovka, ta pullitrovka je prej cukrem a chutná 10x líp
Riku

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Sem se vozí / zde připravuje - koncentrát v tancích, který se upravuje na konečnou koncentraci - je to levnější na přepravu. Tj. výsledný produkt nemusí být v každé zemi zcela totožný.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Coca Cola Vanilla je tu ! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: