|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jachym
|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 4:06 am Předmět: |
|
|
Sakra chlape tohle si mi neměl ani řikat :D :D Byl sem před 7 lety v USA a tam sem vanilku ochutnal a zrovna asi před měsícem sem si na to zase vzpomněl, i v UK když sem bydlel, tak tam maji vanilkový limonády (colu i ty limči dělaji i lightky) a řikal sem si škoda že to tady neni.... ale obávám se že lightka tady nebude, stejně tak jako neni třeba cherry light a to se tady ta cola cherry prodává už několik let.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Runner
|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 4:45 am Předmět: |
|
|
Nechápu, jak do sebe můžete tyhle přeslazené zkvašeniny lejt. Jo kdyby to byla Paleo Coke (z brouků), tak nic neřeknu, ale tohle? Mě chutnal Ocean Sprite, to tu asi taky není. Pak si pamatuju Crystal Coke a taky Cherry Vanilla Light, to tam lemtali místní tlusťoši po galonech.
Pijte kombuchu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 7:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 8:41 am Předmět: |
|
|
Škoda, že v Albertu mají jen 1L, já hledal 2L a nic.....no podle mě je určitě lepší než klasická, jsem zvědavý, jak dlouho bude na trhu než ji zase stáhnou (a jestli ne, jenom dobře) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
Hodně lidí mi říká, že např. vanilková cola z francie nebo přímo americká je daleko lepší. Docela bych tomu i věřil. Našel jsem, že se dá koupit u nás přes nějaký dodavatele tak jí asi zkusím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 9:14 am Předmět: |
|
|
Riku - americká cola vanilka je výraznější, resp. ta vanilková chuť tam je cítit více, navíc se mi zdála i o kousek sladší. To, co ty říkáš, mě napadlo jako první po včerejším ochutnání "naší" coly vanilka. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 9:46 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Hm tohle mě fakt štve, že to pro každej národ "vařej" jinak. Tak sakra když je jeden výrobek, tak se má všude prodávat se stejným složením |
"Čechům přece chutnají levné potraviny a náhražky za cenu normálního jídla." (ironie) :D (to jsem slyšela někde na ČT24 jako odpověď proč se z ČR dělá popelnice Evropy a proč máme jiné (ošizené) složení potravin)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
Mno Coca Cola (co jsem zaslech) se pro nas trh sladi jinym cukrem nez pro zbytek. Tak proto ta jina chut.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 2:33 pm Předmět: |
|
|
Já jsem četl ještě zajímavější věc... jak píše kolega výše, sladí se glukozovym syrupem proto chutná jak sr* - ale Pozor! Jen ta litrovka, ta pullitrovka je prej cukrem a chutná 10x líp
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 2:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Hm tohle mě fakt štve, že to pro každej národ "vařej" jinak. Tak sakra když je jeden výrobek, tak se má všude prodávat se stejným složením | Sem se vozí / zde připravuje - koncentrát v tancích, který se upravuje na konečnou koncentraci - je to levnější na přepravu. Tj. výsledný produkt nemusí být v každé zemi zcela totožný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|