čokoláda

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - čokoláda  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> čokoláda
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co takhle kávu a do ní si nasypat třeba lžíci čistého holandského kakaa :P máš to 2 v 1 a chuťově je to fajn. Nebo taková skořice do kafe...

Možná budete říkat že jsem buran ale stejně potom taky chlastáte ochucené pivo (nevím proč se to nepilo před 10 lety ale teď to je hit...demence lidí)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zolldimato

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 2:06 pm    Předmět: Re: čokoláda Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Izman napsal:
Octopuss napsal:
Chery napsal:
Dělá si tu někdo před cvičením jeden šálek horké čokolády?

Mám docela chuť si to zavést jako můj ´´rituál´´ :D

Máte nějaké zkušenosti s čokoládou vy nebo si ji děláte a má to pro vás lepší účinky?

Jasně!
Marius Pudzianowski dává čokolády kila - ale má přece jen asi víc než 57kg, takže ty by sis měl dát max 148g 27 min před tréninkem, který musí trvat max 40 min, jinak upadneš do katabolismu, zčernaj ti nehty, záchod se ucpe osmi rolema toaletního papíru a do bytu se ti nastěhuje kolonie mravenců...

Nech toho bude tomu verit a nedokazu si predstavit ze beha po satne s tabulkou cokolady a stopkama, s lakem na nehty, hajzl zvonem a kontaktem na dezinsekční jednotku

Spis bych se zeptal co od treningu ocekavas? Hubnes nebo pribiras? Osobne cokoladu zboznuju ale jaksi se nesnoubí s treninkem na spaleni tuku : (
Pokud pracujes na objemu myslim ze to na skodu nebude ..... Nebo se pletu? Kdyz tak me nekdo opravte :)

Já už jsem s čokoládou v objemu 30 let a musím potvrdit že to účinky má. Jen nevím jak se dohrabat do rýsovací fáze

tak to ja niež, len sústredil som sa na najklučovejšiu partiu...a ta rastieeeee
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: