|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RavenStalker

|
Zaslal: út květen 15, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
A co takhle kávu a do ní si nasypat třeba lžíci čistého holandského kakaa :P máš to 2 v 1 a chuťově je to fajn. Nebo taková skořice do kafe...
Možná budete říkat že jsem buran ale stejně potom taky chlastáte ochucené pivo (nevím proč se to nepilo před 10 lety ale teď to je hit...demence lidí)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
zolldimato
|
Zaslal: st květen 16, 2012 2:06 pm Předmět: Re: čokoláda |
|
|
| Mablung napsal: | | Izman napsal: | | Octopuss napsal: | | Chery napsal: | Dělá si tu někdo před cvičením jeden šálek horké čokolády?
Mám docela chuť si to zavést jako můj ´´rituál´´ :D
Máte nějaké zkušenosti s čokoládou vy nebo si ji děláte a má to pro vás lepší účinky? |
Jasně!
Marius Pudzianowski dává čokolády kila - ale má přece jen asi víc než 57kg, takže ty by sis měl dát max 148g 27 min před tréninkem, který musí trvat max 40 min, jinak upadneš do katabolismu, zčernaj ti nehty, záchod se ucpe osmi rolema toaletního papíru a do bytu se ti nastěhuje kolonie mravenců... |
Nech toho bude tomu verit a nedokazu si predstavit ze beha po satne s tabulkou cokolady a stopkama, s lakem na nehty, hajzl zvonem a kontaktem na dezinsekční jednotku
Spis bych se zeptal co od treningu ocekavas? Hubnes nebo pribiras? Osobne cokoladu zboznuju ale jaksi se nesnoubí s treninkem na spaleni tuku : (
Pokud pracujes na objemu myslim ze to na skodu nebude ..... Nebo se pletu? Kdyz tak me nekdo opravte :) |
Já už jsem s čokoládou v objemu 30 let a musím potvrdit že to účinky má. Jen nevím jak se dohrabat do rýsovací fáze |
tak to ja niež, len sústredil som sa na najklučovejšiu partiu...a ta rastieeeee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|