CroCop vs Sefo Final Fight

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CroCop vs Sefo Final Fight  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> CroCop vs Sefo Final Fight
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Cro Cop nebo Sefo?
Cro Cop
53%
 53%  [ 7 ]
Sefo
46%
 46%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 13

Autor Zpráva
Bomberguy

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěknej fight, jen trval strašně krátko..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je mi lito, ale me se to nelibilo
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak bohužel Ray už je jenom pouťák. Nejlepší parťák pro rozlučku každého soupeře. Ray už si dělá z každého, včetně sebe, srandu. Škoda...je to už pryč. Mirko to vzal o kousek vážně. Oba se ale dost šetřili. Přesto jsou to borci.
Mirko....ta cukačka zase (pokud si nedělal srandu) To opravdu nemá strach, že ho jednou odnesou? Rozhodl se skončit, nebo se nevyjádřil?

Naposledy upravil Johncreasy dne so březen 10, 2012 10:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

užasné, perfektný match, fakt, že klobúk dole, nie sú najmladší ani jeden, dosť dirty boxingu na k1 podľa mňa:), ale Mirko ma prekvapil, ako dobre bol na tom silovo a energicky, valil to tam pekne. Som rád.
Cmeni

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:

jak to? mně to přišlo opravdu pěkný, Sefo sice toho moc nepředvedl ale Crocop to tam hulákal pěkně + super atmosfera, takže já jsem spokojen
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam. Nádherná atmosféra......spíš ale před a po zápase. Fight nestál za moc. Škoda, že to vzali moc bratrsky.....ale bez toho by zase nebyla ta atmosféra na konec.

Jinak souhlas s Lusterem....na zápase se toho moc líbit nemohlo. Mirko by asi nebyl schopen Sefa knokautovat, ikdyby jel na plno a Ray nepředvedl vůbec nic. Horší je, že by asi nepředvedl nic i za předpokladu, že by něco předvést chtěl. I ty jeho opičky, které jsem měl tak rád, vyzněly už tak nějak smutně.

Naposledy upravil Johncreasy dne ne březen 11, 2012 12:39 am, celkově upraveno 1 krát
owar

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me se fight libil..lustere musis aspon uznat, ze to bylo tisickrat lepsi nez kujundzic vs dosen
jinak mirko pozdravil divaky, rekl, ze je rad, ze jich prislo tolik, a ze to byl tezkej match, sefo je tvrdy souper..no a rekl, ze doufa, ze se jim zapas a celej vecer libil a podekoval..to je vse..byl namekko...
jsem spokojen..
Cmeni

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a neřikal kolik přišlo cca lidí?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
owar

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
a neřikal kolik přišlo cca lidí?

to fakt ne..
ale kapacitu to ma 24.000
mozna bude neco v novinach, tak to sem hodim..
Luster

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Luster napsal:

jak to? mně to přišlo opravdu pěkný, Sefo sice toho moc nepředvedl ale Crocop to tam hulákal pěkně + super atmosfera, takže já jsem spokojen

skoro celej zapas v klinci Sefo se na nic poradnyho nezmohl a vypadalo to, ze snad ani nechce (nevim), navic ty jeho srandicky.. ja to driv miloval, ale kdyz k tomu mel odpovidajici styl, ruce mu litaly vzdycky strasne dobre, sel do vymen atd., ale ted se mi to k tomu upachtenymu vykonu uz moc nehodi z nostalgie fajn, ale kdyz to mam brat jako skutecnej zapas, tak proste bida.. crocop byl dneska lepsi, ale k nejakymu peknymu vykonu to pro me melo fakt daleko a trvam na tom, ze uz je pro nej dlouho cas odejit.. btw staci to prirovnat k prechozimu zapasu a ten rozdil v kvalite je asi uplne jasnej

edit - john: presne tak
owar

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste teda mirko rikal, ze byl pod velkym stresem a hrozne nervozni..protoze byl pred domacim publikem takhle poprve a mozna i to se podepsalo nad tim, ze do toho sel trochu opatrneji, nez ma ve zvyku..

navsteva byla neoficialne pres 13 tisic..
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za info Oware a všem dobrým duším za linky.
owar

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 12:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rado se stalo..a nekdy priste u dalsiho prenosu se tesim na shledanou..doviđenja
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prislo mi to ako kamaratsky zapas exhibicneho charakteru na rozlucku s chorvatskym publikom- Sefo prisiel out of shape, co hovori samo za seba..ako napisal Luster, samy klinc, ziadne pekne ciste vymeny...
Klobuk dole pred oboma borcami a tym, co v ringu dosiahli, ale toto uz bolo ako posledny diel Rockyho, viac nostalgie ako boja.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný zápas. Crocop jednoznačně ve všem lepší, docela Sefovi "vylepšil vizáž". Zápas se mi líbil, pořád se něco dělo, Mirko do toho šel slušně, i přes nervozitu před domácím publikem. Pěkný to bylo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CroCop vs Sefo Final Fight Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: