me se to i celkem libilo,sice klincovani tam bylo hodne,ale par peknych ran padlo a precijenom ta nostalgie to prebila... jinak doufam,ze se mirko uz nebude do niceho poustet,nerad bych,aby to skoncilo spatne
Že tu napíše mladý zobák, který tomu nerozumí, že ten zápas byl dobrý... budiž.... ale Mirio?
V zápase nepadla do poloviny třetího kola ani jedna rána na plno, Crocopův styl jít hned do boxerského klinče jsem vůbec nepobral. Kde k tomu přišel? To nikdy nedělal a v mma mu to k ničemu nebylo..
Ale svůj účel zápas splnil, vlk se nažral a koza zůstala celá
kurva a co ste cekali? ze se tam sesekaj jak za mlada? Nikdo nemuze rict, ze to byl odevzdanej vykon ze strany Sefa. Byl to celkem slusnej fight dvou starych fighteru. Ja jsem spokojenej. Bal sem se ze si Mirko ustele, ale celkem mile me prekvapil ze poslal i par high kicku. Dobra rozlucka.
kurva a co ste cekali? ze se tam sesekaj jak za mlada? Nikdo nemuze rict, ze to byl odevzdanej vykon ze strany Sefa. Byl to celkem slusnej fight dvou starych fighteru. Ja jsem spokojenej. Bal sem se ze si Mirko ustele, ale celkem mile me prekvapil ze poslal i par high kicku. Dobra rozlucka.
presne..mirkovi je 37 a sefovi 41..to snad ani ten nejvetsi naiva nemuze cekat, ze by to melo vypadat jako by jim bylo petadvacet..zapas mel uroven, nuda to rozhodne nebyla a mel jsem z toho dobrej pocit..
taky bych to bral jako mirkovu rozlucku, ale obavam se, ze jestli bude znovu k-1, tak to jeste zkusi..
_________________ cenzurováno..
Naposledy upravil owar dne po březen 12, 2012 11:50 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru