Vysledek paradni. Tohle je pro me zatim nejhorsi cviceni. Ale jak na to koukam, tak mam trochu strach, aby ti to uznali . Jelikoz spicky nechavas u TTB pred hrazdou a pushpress moc nedotahujes. Ale to je jenom muj pohled a nic to nemeni na tom, ze skoro 10 kol je naprosto bomba vysledek
Vysledek paradni. Tohle je pro me zatim nejhorsi cviceni. Ale jak na to koukam, tak mam trochu strach, aby ti to uznali . Jelikoz spicky nechavas u TTB pred hrazdou a pushpress moc nedotahujes. Ale to je jenom muj pohled a nic to nemeni na tom, ze skoro 10 kol je naprosto bomba vysledek
Špičky byly přesně dle pravidel, každé opakování jsem se dotkl hrazdy, špičky mohou jít přes hrazdu dole, nahoře nebo se jí dotknout. Z videa to samozřejmě nikdo nezvládne posoudit, ale moc dobře jsem si vědom každého dotyku.
No ty push pressy, co dodat určitě nebyly všechny 100%, když se na to videu kouknu, je to zřejmé.
Nicméně neuznání se nebojím, on na to stejně nikdo nekouká :-)
Prave, ze dolu nejen muzou jit za hrazdu, ale primo musi. Ale me osobne se to zda tezsi tak, jak to delas ty, takze....
"ty vole" já jsem rád, že to tam dám :-) mám trochu zlobivé rameno a jakmile jdu na hrazdě dole dozadu, tak bolí, takže asi už to je podvědomě zabržděné. Já předtím myslel horní část pohybu, ještě kouknu na video, ani se mi nechce věřit, že by mi ty nohy nespadli dolů :-)
Dík, držím palce, stejně jako všem Czech CrossFit borcům, které jsem "našel".
Zaslal: ne březen 18, 2012 5:49 am Předmět: 17/3/2012
CROSSFIT GAMES OPEN 2012 WOD 12.4
12 min AMRAP
150x Wallball - ještě, že jsem ho v týdnu zařadil na regulérní výšce odhozu ...
90x Doubleunder -klasika ...
30x Muscle up - premiérově na doskočných kruzích, což se už při "rozcvičce" ukázalo být sakra jiné než z připraveného false gripu v polokleku na nízkých kruzích. holt nízké stropy
Trochu zklamání, kupa bolesti ale aspoň že jsem tam ten jeden muscle urval.-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru