Zaslal: so červen 30, 2012 9:59 am Předmět: 30/6/2012
7:45 - 8:45 běh 70-80% TF max
WENDLER PRESS
5x 46kg
3x 52kg
5x 58kg
nic moc, budu to muset přesunout na jiný den. Po tom běhu jsem zralej na postel .-)
WOD
10 minut, každou jednu minutu:
82kg
1x power clean - 1x hang power clean - 1x jerk (bez odložení)
10. minuta na maximum - 3x celá kombinace
5 kol interval 30/15
stojka na hlavě úklony nohou
spiderman klik (klik s přitažením kolene k loktu venkem - jako plazit se)
"'?" nevím jak to nazvat .-) - na 4 pokrčený kolena, nahrbený záda a zanožíš pokrčenou levou nohu (jen z kyčle - pata na strop) + zvedneš pravou ruku (jen z ramene - palec na strop)
Se mnou ne . Hlavne me zajimaj ty WODy. Uz se tesim, az si je zkusim.
tak můžeš začít.
dneska poslali:
Běh 200m
15-12-9
Air Squat / dřep bez zátěže
Press Ups / kliky
Ring Rows / obrácené kliky
Běh 200m
Vysvětlení:
- Nejprve poběžíte 200 m.
- Poté uděláte 15 dřepů/15 kliků/15 ring rows
- Poté uděláte 12 dřepů/12 kliků/12 ring rows
- Poté uděláte 9 dřepů/9 kliků/9 ring rows
- Cvičení zakončete dalším během na 200 m.
- Vaším skóre je čas, za který tento WOD zvládnete.
neskutečně mi nešly doubly, 50 jsem dal jen 1x v kuse
takže pak "trestné" WOD
10 min limit
úkol: 3x 50 nepřerušených Doubleunders
chyba = 10x angličák a začínám od 0
výsledek prvních 50 v kuse a pak asi 80 angličáků, skoro v kuse
děs ...
1,5 hod pauza
běh 6,8km (čas dodám, protože teď mám tu pauzu .-))
takže čas 32:22, na to, že jsem se trápil, neměl jsem z toho vůbec dobrý pocit, to nedopadlo tak děsně .-)
Tak to ja bych skakal pres to svihadlo jeste ted
Jinak jsem se bavil se Zdenkem a rikal, ze z CR postoupilo 39 lidi, coz je podle me blbost. Plus 20 kluku, ktery tedka postoupili, tak bylo lepsi nez nejlepsi clovek v Xfitu Praha. Takze Zdenka zajima, kde vsichni byli, kdyz byla ta kvalifikace na open
Tak to ja bych skakal pres to svihadlo jeste ted
Jinak jsem se bavil se Zdenkem a rikal, ze z CR postoupilo 39 lidi, coz je podle me blbost. Plus 20 kluku, ktery tedka postoupili, tak bylo lepsi nez nejlepsi clovek v Xfitu Praha. Takze Zdenka zajima, kde vsichni byli, kdyz byla ta kvalifikace na open
Vůbec jsem nerozuměl jejich "potvrzovacímu mailu" kopíruju :.-)
"Poté, co jsme pečlivě analyzovali výsledky a konstatovali, že některé byly pouze deklarativní, rozhodli jsme se do další fáze soutěže kvalifikovat 40 účastníků navíc (celkově tedy postupuje 160 účastníků)."
Ve výsledcích byl můj kamarád 21. nebo 22. z ČR ale "navíc" nepostoupil, tak kdo a kde? Kolik ze které země? No nic, holt to někdo někde organizuje, evidentně "postupně" a jen doufám, že z toho nebude šaškárna .-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru