|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:27 pm Předmět: |
|
|
To zas ne  , kdyz das kazdou minut jeden po dobu 10 hodin, tak mas 600 a to nedam ani za pul hodiny
Secret: proto si nedavam cely den  , ale jestli pojedete fakt naplno, tak hodne stesti s cervenyma teckama kolem oci, raz jsem mel z te prekrvene hlavy, kolem oci cervene tecky asi 3 dny v kuse
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
Ja asi také problémy nemám, ale možno to bude moja premiéra :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá srpen 10, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
Naposled se mi to stalo pri tomhle, uz pri 11,12,13 opakovani jsem ve stojce "citil" krev v puse
AMRAP 10 Minutes
1-2-3-....
Toes to bar
HSPU
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: so srpen 11, 2012 11:08 am Předmět: |
|
|
Tak mám 111 HSPU cca od 9:00 do 12:00. 60 během tréninku, zbytek během hraní LoL.
Teď už bohužel nebude čas. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 11:13 am Předmět: |
|
|
Ja mám zatiaľ 15 :D a za hodku idem preč takže teraz zamakám :D
EDIT: Tak ešte sa snažím :D 25 bude :D
Naposledy upravil secret78 dne so srpen 11, 2012 11:58 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
Ja po tých včerajších thrusteroch, benhpressoch a dipoch som úplné odpálený čo sa týka tlakovej sily.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
Už jsem ti chválil ten 110kg thruster?  šílený..
a crossfit disco je zábava žejo?
EDIT: Promiň, 115 :D
Naposledy upravil Moocha dne so srpen 11, 2012 12:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Už jsem ti chválil ten 110kg thruster? šílený..
a crossfit disco je zábava žejo? |
Hlavne tá moja upravená verzia :D z tých hang cleanov som mal odjebané predlaktia :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
Kdyz tu nekdo jede thurstery se +100kg a pak napise, ze si den na to dame HSPU po cely den, tak se ani nedivim, ze nemuzes na ramena, byl to blby napad
A ja ted jsem zkousel udelat jeste par HSPU a uz nedam ani jeden, au  , jak jsem videl ke konci stopky, ze se blizi k 10ti minutam, tak jsem nechtel skoncit pod 100, nastesti to tak tak vyslo :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 12:56 pm Předmět: |
|
|
skoda, ze mam dneska volnej den, jinak bych znatelne zasahl do HSPU challenge poradi.. predevsim vitez posledniho mista by byl hodne odhrozenej _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | skoda, ze mam dneska volnej den, jinak bych znatelne zasahl do HSPU challenge poradi.. predevsim vitez posledniho mista by byl hodne odhrozenej |
Môžeme si dať zajtra, lebo dneska som to vytiahol len na 25 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|