dobrý no na tu činku bych se jen podíval, zasmál se a zase šel dál...
nedávno jsem zkoušel se 40 kg toto - a byl jsem dobře KO :-) je to vlastně to samé plus ta mrtvola na začátku no
Mě spíš udivila jejich technika.. Prostě celou dobu drželi správnou formu, i ten slavnej páprda na konci jim to říkal. To já jí ztrácím okamžitě, jak se do toho trošku zažeru a je to špatně.
kde v Praze si muzu zacvicit a la crossfit (olympic lifts, gymnastics rings, boxy, hrazdy)? Vim o dvou primo crossfit fitkach (committed a prague crossfit) ale co sem se dival tak mi prijde ze v obou se da prijit jen na ty skupinove crossfit treninky. Chtel bych si jet svoje jen mit k dispozici potrebne vybaveni, protoze oly lifts se v beznych fitkach jedou blbe.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru