Když budeš cvičit jen wody s vlastní vahou, nějaký velký přírůstky bych nečekal, ale když budeš kombinovat i silový cviky, vzpěračský cviky a nakonec se třeba dorazíš dvěma třema cvikama na určitý partie, dá se nabrat určitě slušně, ale musíš mít velkej příjem, protože jen třeba 20ti minutovej wod je dost energeticky náročnej
Jen abych odpověděl na tvojí otázku. Já jsem něco nabral, nebylo to nic zázračnýho, ale každopádně se zvýšila moje kondice a síla, změny na vzhledu muskulatury taky byly znát a to jako dost. Doporučuju to tak 2měsíce vyzkoušet a udělat si záver sám, ale chce to cvičit aspoň 4x týdně
Ma nekdo zkusenosti s nabiranim svalove hmoty pri tomhle treninku ? Pri dodrzovani klasiky 2g/kg bilkovin. Napr. kolik kg za urcite obdobi, diky :)
Pravidla přibírání i shazování jsou prakticky stejná. Zvýšit příjem a to bílkovin až ke 3g/kg (ale aktivní hmoty ne celkové...) dostatek dobrých tuků a samozřejmě cukry v té nejlepší kvalitě a ne v abnormálním množství. Jak praví CF klasik energie dodávej jen tolik kolik potřebuješ k tréninku a regeneraci ne k tloustnutí .-)
Add trénink: Určitě musíš zařadit silové cviky, svaly musí dostat stimul. Mrtvoly, čelní dřepy, zadní dřepy, cleany, tlaky pushpressy, thrustery, ... prostě všechno se zátěžemi .-)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
za boha nemuzu najit wod s kb swings a burpees, myslim, ze to jel cocman a marash, mozna jeste nekdo dalsi.. kazdopadne kdo vi co myslim, at mi to napise, dik
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
za boha nemuzu najit wod s kb swings a burpees, myslim, ze to jel cocman a marash, mozna jeste nekdo dalsi.. kazdopadne kdo vi co myslim, at mi to napise, dik
fajne dokument...hlavně to rozdělení co v který den valit a i ty příklady tréninku, akorát nevím jak si to sám sestavit, jako kolik opakování atd...nebo je to nějak dané? když v daný den bude GWM tak jak určit kolik čeho udělat... doteď jsem to jel spíš jak se mě chtělo, že jsem si vybral prostě nějaký trenál a ten jsem odjel...no budu to muset podle tohohle nějak vylepšit
+ výhoda, že se to zmenšuje, a ne zvětšuje...
a to ten squat+press up byl ještě ošizený...nenáviděla jsem se, když jsem si to předepsala a myslím, že tento workout by mě zabil :D přes třista burpee...ten cvik opravdu buď miluješ nebo nenávidíš.
Seva: Jenom si na to vyčleň víkend, nebo něco kdy bude čas, ať ty burpees neděláš cestou do školy .))
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru