Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crossfit  Úvodní stránka -> Crossfit -> Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sonny360

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2012 4:59 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Měřím 176 a váha 80kg...a nemám zrovna problém s přibíráním takže se snažím sacharidy a tuky držet radši níže. Jinak díky za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Foresten

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ma nekdo zkusenosti s nabiranim svalove hmoty pri tomhle treninku ? Pri dodrzovani klasiky 2g/kg bilkovin. Napr. kolik kg za urcite obdobi, diky :)
Loudy

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když budeš cvičit jen wody s vlastní vahou, nějaký velký přírůstky bych nečekal, ale když budeš kombinovat i silový cviky, vzpěračský cviky a nakonec se třeba dorazíš dvěma třema cvikama na určitý partie, dá se nabrat určitě slušně, ale musíš mít velkej příjem, protože jen třeba 20ti minutovej wod je dost energeticky náročnej

Jen abych odpověděl na tvojí otázku. Já jsem něco nabral, nebylo to nic zázračnýho, ale každopádně se zvýšila moje kondice a síla, změny na vzhledu muskulatury taky byly znát a to jako dost. Doporučuju to tak 2měsíce vyzkoušet a udělat si záver sám, ale chce to cvičit aspoň 4x týdně

můj názor
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Případně tohle :D

The 500 Challenge
500 pullups
500 pushups
500 situps
500 flutterkicks
500 squats
Complete in one session. You may break it up any way you wish.

1,500 Rep WOD
10 rounds of:
100 jump ropes
10 burpees
10 situps
10 pushups
10 squats
10 pullups

Čau, prosím tě co jsou flutterkicks?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Loudy

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle by to mělo být
Stepartin FKF

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Foresten napsal:
Ma nekdo zkusenosti s nabiranim svalove hmoty pri tomhle treninku ? Pri dodrzovani klasiky 2g/kg bilkovin. Napr. kolik kg za urcite obdobi, diky :)

Pravidla přibírání i shazování jsou prakticky stejná. Zvýšit příjem a to bílkovin až ke 3g/kg (ale aktivní hmoty ne celkové...) dostatek dobrých tuků a samozřejmě cukry v té nejlepší kvalitě a ne v abnormálním množství. Jak praví CF klasik energie dodávej jen tolik kolik potřebuješ k tréninku a regeneraci ne k tloustnutí .-)
Add trénink: Určitě musíš zařadit silové cviky, svaly musí dostat stimul. Mrtvoly, čelní dřepy, zadní dřepy, cleany, tlaky pushpressy, thrustery, ... prostě všechno se zátěžemi .-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Seva98

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Literatura doporucena k ziskani Level 1 CF certifikatu, docela dobre cteni, odpovedelo mi na hodne veci, ktere mi byly pomerne nejasne.

http://library.crossfit.com/free/pdf/CFJ_Seminars_TrainingGuide_REV122011.pdf

https://www.zonetraininglog.com
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2012 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky seva, jdu na to.
Luster

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za boha nemuzu najit wod s kb swings a burpees, myslim, ze to jel cocman a marash, mozna jeste nekdo dalsi.. kazdopadne kdo vi co myslim, at mi to napise, dik
Loudy

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
za boha nemuzu najit wod s kb swings a burpees, myslim, ze to jel cocman a marash, mozna jeste nekdo dalsi.. kazdopadne kdo vi co myslim, at mi to napise, dik

https://forum.ronnie.cz/post808984.html
Sonny360

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Literatura doporucena k ziskani Level 1 CF certifikatu, docela dobre cteni, odpovedelo mi na hodne veci, ktere mi byly pomerne nejasne.

http://library.crossfit.com/free/pdf/CFJ_Seminars_TrainingGuide_REV122011.pdf

fajne dokument...hlavně to rozdělení co v který den valit a i ty příklady tréninku, akorát nevím jak si to sám sestavit, jako kolik opakování atd...nebo je to nějak dané? když v daný den bude GWM tak jak určit kolik čeho udělat... doteď jsem to jel spíš jak se mě chtělo, že jsem si vybral prostě nějaký trenál a ten jsem odjel...no budu to muset podle tohohle nějak vylepšit
Luster

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Luster napsal:

dik, to je bohuzel presne ono uz me na to nejak prechazi chut
Seva98

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Luster napsal:

Diky, taky jsem to shanel, ale nevim zda se upsat dablu, vypada to brutalne, na to ze se to vejde na 3 radky

https://www.zonetraininglog.com
Merrao

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čistě náhodou jsem na konci ledna měla něco podobného, akorát

30-20-10
Burpees
Squat + press (13kg)
Elevated push ups
Sandbag swing (16kg)

+ výhoda, že se to zmenšuje, a ne zvětšuje...
a to ten squat+press up byl ještě ošizený...nenáviděla jsem se, když jsem si to předepsala a myslím, že tento workout by mě zabil :D přes třista burpee...ten cvik opravdu buď miluješ nebo nenávidíš.

Seva: Jenom si na to vyčleň víkend, nebo něco kdy bude čas, ať ty burpees neděláš cestou do školy .))
cocman

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele muj cas na to je uplne tragickej. Byli tam i kluci, co to zvladli za 40 minut.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: