Turukam: Trosku to tu rozeberu z meho pohledu, jedine co se mi zda fakt prehnane jsou ty silove vzperacske vykony, ale pojdme po porade, na to ze mam jen 72 kg, tak jsem na tom takhle
(
Shrnuti: Je to proste crossfit, je to o tom umet ze vseho trochu, ja dost veci z toho obrazku zvladnu v limitu, takze to neni proste vse o te silove casti, ale je to mnoho dalsich faktoru, kde se da zabodovat, proto tam nikdy nevyhraje ten nejsilnejsi, nebo nejrychlejsi, ale ten kdo je nejlepe vsestranny. Souhlasim s tim, ze ty silove vykony jsou prehnane, ale jsou prehnane pro me, protoze mam 72 kg, ale verim, ze dost z tech veci se da pro prumerneho CF atleta natrenovat (BW cca 85 kg). Hlavne to je spis brano, jako standardy pro CF Games, na kterych je fakt TOP 45 atletu, takze proto treba i v CR nemusi byt nikdo, kdo by to dal, protoze ta CF zakladna tu je u nas a na SVK hodne mala, ale rekl bych, ze se tu dost lidi tomu proste blizi a jednou jim na CF Games jeste zatopime, hlavne v te zenske casti
Podivej se treba na Secreta, ty silove vykony tam jsou hodne vysoko a to jak se zlepsil v BW/Kardio cvicenich je silene, to je jeden z adeptu co by tyhle hranice prekonal skoro vsechny. Nebo Stepartin FKF, uz jen ty pekne umisteni v Open, vitez prvni souteze u nas a nasledna vyhra v Polsku, ten ma taky uz nakroceno hodne dobre. A nebo nove prichozi na forum Morwinyon, ty jeho vykony jsou taky na hodne vysoke urovni. A hlavne se vsichni i nadale zlepsuji, ja docela verim v budoucnoust CF u nas a ze casem bude pribyvat atletu co tyhle "hranice" prekonaji. A to neznam lidi z CF Praha a Commited.
A jeste bych rekl, ze zeny to maji mnohem tezsi se dostat na tu uroven co je v tom PDF vypsana, jen to nesmis porovnat s Kuliskem

)
WODs:
Fran - 2:30 - 21-15-9 reps of 95-pound barbell thrusters and pull-ups
- ja jsem tady bohuzel hodne pozadu, ale verim, ze kdybych natrenoval thrustery a mel kde jet butterfly pull upy tak to tam je, ale ja thrustery proste nesnasim
Helen - 7:30 - Three rounds of: Run 400 meters + 1 1/2 pood Kettlebell X 21 swings (or 55 pound dumbbell swing) + 12 Pull-ups
- sice jsem to jeste nejel, ale tady bych si docela veril, 400m x 3, by slo zvladnout za neco malo nad 4 minuty, KB Swingy u tech se da odpocinout a sklidnit se, a tech shybu tam je tak akorat, takze si myslim, ze ten cas okolo 7:00-8:30 by tam mohl padnout
FGB - 425 - je dlouhy nebudu ho tu kopirovat (google "FGB crossfit")
- je tam veslo, v zivote jsem ho necvicil, takze si netroufam tipovat svuj vysledek
Diane - 3:00 - 21-15-9, Deadlift 100 kg, HSPU
- pred pul rokem byla za 3:22, verim, ze by to ted pod 3 padlo
Max Lifts:
Snatch - 105 kg
- tohle vidim hodne nerealne, momentalne tam je 70 kg, velmi spatnou technikou, treba by me uprava techniky od zkuseneho trenera dostala na 80-90 kg, ale 105 kg s mymi 72 kg je pro me vykon z rise snu
C&J - 140 kg
- nedavno jsem tu dal video s mymi 100 kg na C&J, sila v ramenou na vyraz by byla jeste tak do 110 kg, ale premisteni slabne, mnoho lidi mi psalo, ze kdybych skoncil v nejakem vzperacskem oddilu, tak se ty cisla hodne zlepsi, mozna by se priblizily, ale neverim tomu, ze nad hlavu nekdy v zivote dam vice jak 120 kg
Front Squat - 157.5 kg
- nohy trenuji malo a mam je slabe, toho jsem si vedom, momentalne by tam padlo kolem 100 kg, tady nebudu ani spekulovat, vim ze tu mam velke mezery
Deadlift - 225 kg
- maxko mam 190 kg, vim, ze kdybych sel s BW o 10-15 kg nahoru, tak to tam je, ty mrtvoly mi pripadaji hodne realne, pro vetsinu cvicich s normalni BW. To jen ja se drzim na 72 kg
OH Squat - 140 kg
- tak tohle je mimo me chapani, tohle je extremne prehnane, tu bych si i troufl tvrdit, ze z letosnich TOP15 ucastniku na CF Games bych jich to moc nedalo
Bench Press - 145 kg
- bench necvicim, ale nez jsem pred rokem a pul s nim skoncil, tak jsem tam mel 115 kg pri BW 72 kg, ted jsem dal po roce a pul bez treningu benche 100 kg x 4, verim, ze na 125-130 kg bych se casem dostal, ale myslim, si ze bench je stejne pro CF zbytecny, protoze se skoro nikdy neobjevi ve WODech
BW:
Strict MU - 5
- Splneno
MU - 15
- Ty dynamicke zatim neumim, neumim udelat to at na sebe navazuji, ale pokud by me nekdo postavil pred kruhy a rekl udelejich jich 15, tak jich 15 v kuse udelam, jen proste budu muset pokazdem pokusu se znova chytit
Bar MU - 20
- Netroufam si tvrdit, jak bych dopadl, musel bych to prvne nekde natrenovat
Strict Pull Up - 20
- Splneno
Butterfly Pull Up - 40
- Verim, ze po nauceni techniky by to tam padlo
Weighted Pull Up - +45 kg
- Ted presne nevim, kolik jsem tam mel pridane, ale hodne podobne cislo jsem zvladl na shybu na kruzich
Ring Dips - 35
- Jestli presne 35 nevim, ale 30+ by padlo, takze zadny problem
Strict HSPU - 25
- Zatim nejvic v kuse 21 v ramci WODu, 25 by padlo
Kipping HSPU - 35
- Neumim a ani se je moc nehodlam ucit, striktni mam silne a nadeleji mi zadny problem, casem se mozna dostanu i na 35 strict
Conditioning
400m Run - 58 sec
- na tohle si verim, naposled co jsem bezel 400m, tak nejlepsi mam tusim za cca 1:07-08 a to je to rok zpatky
Mile Run (1.6 km) - 5:30
- Odpovida to tempu 3:25min/km, tu vim, ze bych se priblizil, ale nejsem si 100% jisty zda bych to zvladl
5k Run - 20:30
- Mam 19:53
60 min row - 15 000
- Nevesluju
10 min AD - 300
- Tuhle masinu taky nemam doma