Sev a to rozobral pekne, ako ja som o wodoch a pod. nepochyboval, že by boli nejak nereálne na dosiahnutie, vyjadroval som sa len k sil. časti, kde však a čo je dôležité,píšeš len keby, možno, niekedy a pod, alebo ked budem o 10-15kg, ťažší, takéto výroky neznamenaú nič, lebo pokiaľ človek podobnú váhu nedal a ani sa k nej nepriblížil, sorry premko a výraz 100 fakt nie je zas tak extra..., tak nemá zmysel o tom polemizovať, čo keby a keby za akých/takých okolností, ale ok, makajte dalej, ja vám fandím, však aj pre mňa sú podobné výkony motivujúce, duplom ked to tí ľudia dokážu skĺbiť s podobnou mierou vytrvalosti/výbušnosti atd.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ja vim, jsou to pouze spekulace :-), jen me ty vykony pro 85 kg vaziciho CrossFitera neprisly nemozne, ale zas by asi pokulhaval nekde jinde. Treba ty tvoje vykony vuci tve TH jsou taky jak z jineho sveta a to se stale jeste zlepsujes :-). Ale chtel jsem tim trosku naznacit, ze proste u nas se ta komunita rozrusta a par nadejnych lidi, aspon na splneni vetsiny tech limitu se tu najde a ze to proste neni jen ciste o te sile, ale ze se dobre umisteni v soutezich da udelat i diky ostatnim aspektum "fitness".
A ja bych to ani tak nerozebiral, ale proste jsem si to udelal i pro sebe, docela me to zajimalo.
Dal jsem to omylem do vedlejšího topicu, takže - podle mě nejlepší tutoriál pro naučení muscle-upů:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Cvici tu niekto zo sandbagom? Ja mam doma urobeny z cestovnej tasky asi 40kg, ale us mi je lahky chcel by som spravit aspon 60 70kg a zmontovat dajaky jeden trening na funkcnu silu vikladat ho dade hore, na pleca, kladivo ,ketleber a tak ale neviem zohnat take vrece jaak je tu na videu neviete poradit niekto skade ?
chtěl by jsem znát vaše názory na můj trénink, kterým by jsem chtěl zlepšit svoji celkovou kondici,sílu a dynamiku.
cvičím 30s a 20s pauza, jedno kolo obsahuje
klik
sed-leh
angličáky
dřepy s výskokem s 15kg čínkou
Takhle opakuji 4 kola v kuse poté si dám 3minuty přestávku a udělám ještě 2kola.Přemýšlel jsem o koupi kettlebell, ale nevím jak velkou zvolit váhu jelikož s těmito činkami nemám žádné zkušenosti a nemohu si dovolit koupit sadu např. 5 kettlebellů. Měřím 190cm váha 100kg.
Přemýšlel jsem o koupi kettlebell, ale nevím jak velkou zvolit váhu jelikož s těmito činkami nemám žádné zkušenosti a nemohu si dovolit koupit sadu např. 5 kettlebellů. Měřím 190cm váha 100kg.
zalezi, jak na tom ses silove, obecne 16kg je takova "startovaci" vaha
Přemýšlel jsem o koupi kettlebell, ale nevím jak velkou zvolit váhu jelikož s těmito činkami nemám žádné zkušenosti a nemohu si dovolit koupit sadu např. 5 kettlebellů. Měřím 190cm váha 100kg.
zalezi, jak na tom ses silove, obecne 16kg je takova "startovaci" vaha
Ja sem pořídíl 20 a to mám 80 kg. A je to tak akorát
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru