Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crossfit  Úvodní stránka -> Crossfit -> Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sev a to rozobral pekne, ako ja som o wodoch a pod. nepochyboval, že by boli nejak nereálne na dosiahnutie, vyjadroval som sa len k sil. časti, kde však a čo je dôležité,píšeš len keby, možno, niekedy a pod, alebo ked budem o 10-15kg, ťažší, takéto výroky neznamenaú nič, lebo pokiaľ človek podobnú váhu nedal a ani sa k nej nepriblížil, sorry premko a výraz 100 fakt nie je zas tak extra..., tak nemá zmysel o tom polemizovať, čo keby a keby za akých/takých okolností, ale ok, makajte dalej, ja vám fandím, však aj pre mňa sú podobné výkony motivujúce, duplom ked to tí ľudia dokážu skĺbiť s podobnou mierou vytrvalosti/výbušnosti atd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98

PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vim, jsou to pouze spekulace :-), jen me ty vykony pro 85 kg vaziciho CrossFitera neprisly nemozne, ale zas by asi pokulhaval nekde jinde. Treba ty tvoje vykony vuci tve TH jsou taky jak z jineho sveta a to se stale jeste zlepsujes :-). Ale chtel jsem tim trosku naznacit, ze proste u nas se ta komunita rozrusta a par nadejnych lidi, aspon na splneni vetsiny tech limitu se tu najde a ze to proste neni jen ciste o te sile, ale ze se dobre umisteni v soutezich da udelat i diky ostatnim aspektum "fitness".

A ja bych to ani tak nerozebiral, ale proste jsem si to udelal i pro sebe, docela me to zajimalo.

https://www.zonetraininglog.com
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dal jsem to omylem do vedlejšího topicu, takže - podle mě nejlepší tutoriál pro naučení muscle-upů:

Alak1234

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvici tu niekto zo sandbagom? Ja mam doma urobeny z cestovnej tasky asi 40kg, ale us mi je lahky chcel by som spravit aspon 60 70kg a zmontovat dajaky jeden trening na funkcnu silu vikladat ho dade hore, na pleca, kladivo ,ketleber a tak ale neviem zohnat take vrece jaak je tu na videu neviete poradit niekto skade ?
Gumak.Ln

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj

chtěl by jsem znát vaše názory na můj trénink, kterým by jsem chtěl zlepšit svoji celkovou kondici,sílu a dynamiku.

cvičím 30s a 20s pauza, jedno kolo obsahuje
klik
sed-leh
angličáky
dřepy s výskokem s 15kg čínkou

Takhle opakuji 4 kola v kuse poté si dám 3minuty přestávku a udělám ještě 2kola.Přemýšlel jsem o koupi kettlebell, ale nevím jak velkou zvolit váhu jelikož s těmito činkami nemám žádné zkušenosti a nemohu si dovolit koupit sadu např. 5 kettlebellů. Měřím 190cm váha 100kg.
Luster

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gumak.Ln napsal:
Přemýšlel jsem o koupi kettlebell, ale nevím jak velkou zvolit váhu jelikož s těmito činkami nemám žádné zkušenosti a nemohu si dovolit koupit sadu např. 5 kettlebellů. Měřím 190cm váha 100kg.
zalezi, jak na tom ses silove, obecne 16kg je takova "startovaci" vaha
Vittus

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Gumak.Ln napsal:
Přemýšlel jsem o koupi kettlebell, ale nevím jak velkou zvolit váhu jelikož s těmito činkami nemám žádné zkušenosti a nemohu si dovolit koupit sadu např. 5 kettlebellů. Měřím 190cm váha 100kg.
zalezi, jak na tom ses silove, obecne 16kg je takova "startovaci" vaha

Ja sem pořídíl 20 a to mám 80 kg. A je to tak akorát
Vittus

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BTW pánové narazil jsem na http://www.wodboard.com/ je to dobré pro inspiraci.
Luster

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vittus: jasne, proc ne taky pisu obecne.. v tomhle se musi kazdej rozhodnout hlavne podle sebe a hlavne se moc neprecenit)
Vittus

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Vittus: jasne, proc ne taky pisu obecne.. v tomhle se musi kazdej rozhodnout hlavne podle sebe a hlavne se moc neprecenit)

Ale je pravda, že TGU budu asi ještě muset trenovat s činkama nejdřív ale na HardSwing idealní.
Marky V.

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Crossfit dělá opravdu pěkný figury:

Akorát je to natočený tak, že mi to přijde jako kvarteto bukvic na spartakiádě.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.czechbeast.cz/domains/czechbeast.cz/index.php/news/47-czech-beast-challenge-2012-christmas-edition-zmena-terminu
krosař

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2012 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojte..začínám s CF po delší pauze...všiml sem si že by na úvodní stránce mohl bejt ještě tento odkaz na CF v Ústí nad Orlicí.

EDIT: protože nemám 10 příspěvků koukám že nepošlu webovou adresu tak polopaticky...wéwéwé.crossfitters.cz
secret78

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2012 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
http://www.czechbeast.cz/domains/czechbeast.cz/index.php/news/47-czech-beast-challenge-2012-christmas-edition-zmena-terminu

Chystáš sa?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2012 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Crossfit dělá opravdu pěkný figury:

Akorát je to natočený tak, že mi to přijde jako kvarteto bukvic na spartakiádě.

Ten černoch vypadá docela nasypaně...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: