Wallballs nevim jak bych dal, nikdy jsem to nezkoušel, ale musí to být KO na nohy. Doubleunders v pohodě, to si věřím že bych dal rychle (20-20-20-20-10), ale muscle-upy zatím nezvládám technicky, musím se je naučit, makám na tom.
Každopádně drsný WOD.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
byl sem se podivat na drop box tour a moc dobrej dojem to na me neudelalo, technika vysvetlena tak nejak hopem, ze to delalo 90% lidi blbe a cvik "zvednete kettlebell nad hlavu jakymkoliv zpusobem" uz sem totalne nepochopil no, ale chapu, ze to melo slouzit predevsim jako ukazka pro naprosty laiky, ale i tak..
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Ono vysvetlovat siroky verejnosti behem 10ti minut KTB swing dost dobre nejde. Proto si myslim, ze zarazeni cviku s KTB bylo celkem fail. Spis to meli udelat tak, ze lidi maji nechat delat jednoduchy WODy a pak jim ukazat, jak to vypada, kdyz se to dela "profi".
...i výběr cviků podle mě ne ideální. Jako holky se na toes to bar vůbec nečapali, ty břišní svaly mají prostě slabý, ze všech si to tam dávala jedna, možná dvě. Taky tam měli zařadit angličáky, to umí každý.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
včera jsem koukal na videa z regionals... bože v Americe, ale i v JAR a všude jinde je tenhle sport na dost vysoký úrovni a to se v dalších 5 letech ještě mockrát posune. Reebok je dobrej "sponzor" pro tuhle věc.
Mají podkolenky používáné u CFťáků nějaký hlubší význam?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru