nj musím ich brať ale za dva týždne idem na kontrolu opýtam sa či mi ich nebude pomaly vysadzovať už
No pred vianocami som cvičila trocha asi dva mesiace a jedla viac schudla som a teraz cvičím veľa uplne veľa jem menej a nechudnem skoro nič. Cez vianoce a na Silvestra som veľa jedla a veľa sladkostí lebo som bola na chate , mala som aj pohyb každý deň tak dve hodiny túry ale nepribrala som ani deko a jedla som ako prasa dva týždne skoro.
Tady může pak hrát velkou roli i psychika. Pokud si pořád hlídáš počet kcal přijatých za den, jídelníček ideální, ale zároveň pak vidíš různé dobroty a sladkosti a ty si to jen odříkáš a říkáš si: Ne, musím zhubnout. Jdu makat! Jdeš makat, správně se stravuješ a váha resp. tuků pořád stejně...Je určitě dobrý se hlídat, ale s rezervou. Pokud se člověk pořád nervuje jestli nesní něco hroznýho tak je to dle mě naprd.
no neviem nakoľko je v tom psychika ale tak ano kontrolujem si stále váhu a sledujem či chudnem a či mi rastú svaly
_________________ behám rýchlejšie, trenujem tvrdšie ale aj tak všade chodím autom :D
jem dietnejšie a zdravšie ale aj tak mám stále chuť na Milka Toffee Wholenut ja chceeeeeeem tú Milku -------- tú obrovskú :D
neviem prečo sú tu všetci hneď nepriateľský už sa nemôžem ani nič opýtať aby sa stále niekto neurážal alebo neposmieval
_________________ behám rýchlejšie, trenujem tvrdšie ale aj tak všade chodím autom :D
jem dietnejšie a zdravšie ale aj tak mám stále chuť na Milka Toffee Wholenut ja chceeeeeeem tú Milku -------- tú obrovskú :D
Ano vlastne má pravdu každý čo chcem chudnúť si založí vlastnú tému o chudnutí a budeme ich tu mať tristo
MSG trocha OT ale prečo máš na fotke ženu? :D + ak chceš aby ti niekto na tú tvoju otázku odpovedal daj ju tu teraz ešte raz aby si to tu všimli ja to tak robím ale mne stále niekto ochotne radí kedže som žena :D
A toto nie je OT : za minulý týždeň som dala dole tri kg :D a to nehovorím o fyzičke išla prudko nahor z čoho sa teším
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru