Cvičení naboso

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cvičení naboso  Úvodní stránka -> Trénink -> Cvičení naboso
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Cvičíte naboso?
ne a neplánuju to, jseš úchyl
75%
 75%  [ 24 ]
taky jsem úchyl a cvičím naboso
25%
 25%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 32

Autor Zpráva
Saphenus

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 6:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

len raz zakopnes o dajaku konstrukciu stroja alebo cinku alebo ti spadne na neobutu nohu kotuc a uz budes mat od podobnych uchyliek ako cvicit na boso pokoj :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc hygienicke mne to teda neprijde a osobne bych na bose nikdy necvicil, ale co mne pripada jeste horsi a na co jsem celkem alegrickej jsou ti, co cvici v takovych tech ponozkach ke kotnikum
Reiben

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co všichni máte proti cvičení naboso? Oproti botám to má X výhod.. Trochu jinou věcí jsou třeba těžký dřepy, vzperačský a strongman cviky, kde ta obuv je důležitá, ale jinak si myslím, že u všeho ostatního je lepší a přirozenější cvičit naboso. Arnie by mi dal určitě za pravdu.. Pokud jste viděli PUMPING IRON nebo jakýkoliv fotografie z jeho tréninku, tak všude cvičí bosej. Ostatní kulturisti z jeho éry jsou na tom mnohdy stejně.

CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na drepy si to neumim predstavit, ale HLAVNE je tu riziko chytnuti neceho spatneho ...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kašlu na to, co je přirozenější. Cvičím tak, aby to bylo bezpečnější. Při přemístění (nebo výpony, brrr) fakt nehodlám stát s 90kg na špičkách.
dogeatdog

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
a nemají z vás ostatní lidi prdel?

Tak konkrétně "ostatní lidi" jsou mi víceméně ukradení ve smyslu, co si myslí.. snažím se nezavazet, neomezovat, ale tím to končí, cvičím pro sebe

Mablung napsal:
Bos si cvič doma. Jestli cvičíš u Hoffmanových, tak tam mají koberec a když jim tam bude cvičit na boso/v ponožkách více lidí, bude jim to tam za chvíli smrdět jak v pavilonu opic, protože budou mít propocený koberec a z něj to už nedostanou.

To je pádný argument. Jak už tu padlo, cvičím ve vypraných hadrech, ručník a utření vercajku je automatika, ale že by to případně mohlo jít do koberce mě nenapadlo (tedy, mě se nohy potí minimálně, ale cosi z nich do toho koberce určitě jde).
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak. Naboso si cvičte doma. Tam tím nikomu nebudete vadit. Chodit tak do posilovny je na facku.
Nohy se potí každýmu . Při představě, že se protahuju na zemi, kde nějakej vobšoust šmajdal naboso, se mi chce blít (a to i když používám podložku).
Magumi

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Přesně tak. Naboso si cvičte doma. Tam tím nikomu nebudete vadit. Chodit tak do posilovny je na facku.
Nohy se potí každýmu . Při představě, že se protahuju na zemi, kde nějakej vobšoust šmajdal naboso, se mi chce blít (a to i když používám podložku).

Stačí používat magnézko - ještě jsem neviděl nikoho, kdo by mi chtěl tlapat naboso kolem činky, když cvičím tahy. :-)
Sei

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1. bezpečnost-motat se kolem spousty železa není opravdu dobrý nápad, ukopnutí palce je jen otázkou času
2. zdraví-při těžkých vahách si ničíš klenbu
3. hygiena vůči ostatním-k nám chodil týpek taky naboso a ještě kolikrát tou smradlavou pařátou posunoval jednoručky po zemi za osu
4. hygiena vlastní-až chytíš plíseň tak se naboso už ani nevysereš
Shrnuto podtrženo je to hnus
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Stačí používat magnézko - ještě jsem neviděl nikoho, kdo by mi chtěl tlapat naboso kolem činky, když cvičím tahy. :-)

To musím někdy zkusit

Sei napsal:
3. hygiena vůči ostatním-k nám chodil týpek taky naboso a ještě kolikrát tou smradlavou pařátou posunoval jednoručky po zemi za osu

proboha
Vidlák

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvičím v malé nekomerční posilovně. Jen na boso. když je horko a vím, že bych smrděl první co udělám je, že si osprchuji nohy. Celý život jsem cvičil na boss judo, takže v botách prostě nedám ani ránu. Mimochodem zapařené boty taky nejsou vrchol hygieny, takže záleží na konkrétním člověku, jak se k tomu staví.
Když je někdo hovado tak je úplně jedno jestli cvičí bosky nebo s botama. Ať si každý dělá co chce.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cvičení naboso Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: