|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Cvičíte naboso? |
| ne a neplánuju to, jseš úchyl |
|
75% |
[ 24 ] |
| taky jsem úchyl a cvičím naboso |
|
25% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 32 |
|
| Autor |
Zpráva |
Saphenus
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 6:18 am Předmět: |
|
|
len raz zakopnes o dajaku konstrukciu stroja alebo cinku alebo ti spadne na neobutu nohu kotuc a uz budes mat od podobnych uchyliek ako cvicit na boso pokoj :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 6:23 am Předmět: |
|
|
Moc hygienicke mne to teda neprijde a osobne bych na bose nikdy necvicil, ale co mne pripada jeste horsi a na co jsem celkem alegrickej jsou ti, co cvici v takovych tech ponozkach ke kotnikum _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 7:39 am Předmět: |
|
|
Na drepy si to neumim predstavit, ale HLAVNE je tu riziko chytnuti neceho spatneho ...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 7:40 am Předmět: |
|
|
Kašlu na to, co je přirozenější. Cvičím tak, aby to bylo bezpečnější. Při přemístění (nebo výpony, brrr) fakt nehodlám stát s 90kg na špičkách.
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 7:53 am Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | a nemají z vás ostatní lidi prdel? |
Tak konkrétně "ostatní lidi" jsou mi víceméně ukradení ve smyslu, co si myslí.. snažím se nezavazet, neomezovat, ale tím to končí, cvičím pro sebe
| Mablung napsal: | | Bos si cvič doma. Jestli cvičíš u Hoffmanových, tak tam mají koberec a když jim tam bude cvičit na boso/v ponožkách více lidí, bude jim to tam za chvíli smrdět jak v pavilonu opic, protože budou mít propocený koberec a z něj to už nedostanou. |
To je pádný argument. Jak už tu padlo, cvičím ve vypraných hadrech, ručník a utření vercajku je automatika, ale že by to případně mohlo jít do koberce mě nenapadlo (tedy, mě se nohy potí minimálně, ale cosi z nich do toho koberce určitě jde).
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 9:04 am Předmět: |
|
|
Přesně tak. Naboso si cvičte doma. Tam tím nikomu nebudete vadit. Chodit tak do posilovny je na facku.
Nohy se potí každýmu . Při představě, že se protahuju na zemi, kde nějakej vobšoust šmajdal naboso, se mi chce blít (a to i když používám podložku).
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Přesně tak. Naboso si cvičte doma. Tam tím nikomu nebudete vadit. Chodit tak do posilovny je na facku.
Nohy se potí každýmu . Při představě, že se protahuju na zemi, kde nějakej vobšoust šmajdal naboso, se mi chce blít (a to i když používám podložku). |
Stačí používat magnézko - ještě jsem neviděl nikoho, kdo by mi chtěl tlapat naboso kolem činky, když cvičím tahy. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: ne červen 17, 2012 9:37 am Předmět: |
|
|
1. bezpečnost-motat se kolem spousty železa není opravdu dobrý nápad, ukopnutí palce je jen otázkou času
2. zdraví-při těžkých vahách si ničíš klenbu
3. hygiena vůči ostatním-k nám chodil týpek taky naboso a ještě kolikrát tou smradlavou pařátou posunoval jednoručky po zemi za osu
4. hygiena vlastní-až chytíš plíseň tak se naboso už ani nevysereš
Shrnuto podtrženo je to hnus _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 10:59 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Stačí používat magnézko - ještě jsem neviděl nikoho, kdo by mi chtěl tlapat naboso kolem činky, když cvičím tahy. :-) |
To musím někdy zkusit
| Sei napsal: | 3. hygiena vůči ostatním-k nám chodil týpek taky naboso a ještě kolikrát tou smradlavou pařátou posunoval jednoručky po zemi za osu
|
proboha
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
Cvičím v malé nekomerční posilovně. Jen na boso. když je horko a vím, že bych smrděl první co udělám je, že si osprchuji nohy. Celý život jsem cvičil na boss judo, takže v botách prostě nedám ani ránu. Mimochodem zapařené boty taky nejsou vrchol hygieny, takže záleží na konkrétním člověku, jak se k tomu staví.
Když je někdo hovado tak je úplně jedno jestli cvičí bosky nebo s botama. Ať si každý dělá co chce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|