Cvičíte ve volných dnech když by jste měly regenerovat?
Ano
50%
[ 3 ]
Ne
50%
[ 3 ]
Celkem hlasů : 6
Autor
Zpráva
radon
Zaslal: st říjen 07, 2015 8:15 am Předmět: cvičení ve volném čase
zdar všem. jedu klasický split a střídám s Bear routine a Korte. split dělám 6x týdně takže u něj jsem unaven ale když mám zrovna BR nebo K tak se stává že ve volném dni jsem plný energie a když mám zrovna i v práci čas tak mužu třeba si dát kliky? i když minulý den jsem měl 12 serii x 5 opakování s 80 % bench press? fyzicky citím že je to v pohodě ale z dlouhodobého hlediska?zkoušel jsem to párkrát a vše v pohodě ale kolega mě upozornil ať nepodceňuji regeneraci---- jidelníček dodržuji kvalitní,spáneku jsi dopřávam mnoho a i suplementy.
Záleží od toho, jak máš trénované svalové vlákna. Ja som voľakedy dával na drepy 20 opakovaní so 75% max. Ale odkedy dávam skôr nižší počet opakovaní, tak sa to zmenilo.
Osobne by som vo voľnom dni nedával nič, aj keď sa cítiš plný energie. Aj CNS si potrebuje oddýchnuť, nie je to len o únave svalstva.
Záleží od toho, jak máš trénované svalové vlákna. Ja som voľakedy dával na drepy 20 opakovaní so 75% max. Ale odkedy dávam skôr nižší počet opakovaní, tak sa to zmenilo.
Osobne by som vo voľnom dni nedával nič, aj keď sa cítiš plný energie. Aj CNS si potrebuje oddýchnuť, nie je to len o únave svalstva.
takže když mám mít volno tak to striktně dodržovat? a co lehké protahování stylem kliku? nebo švihadlo apod. ? to mě vůbec nenapadlo že to není jen o svalech...
vsechno je o zvyku kdysi jsem si nedokazal predstavit ze bych den po fitku byl schopny neco delat pred par lety jsem se vratil k fotbalu a momentalne nemam problem trenovat stylem po-st-pa fitko a ut-ctv-so fotbal .....spis mi to naopak pomohlo rychleji regenerovat
Můj osobní názor na tuhle problematiku je, že rozehřátí tedy prokrvení, eventuelně protažení má na regeneraci příznivý vliv. Když se cítím zatuhlý, tak se protřepu, proběhnu, protahnu a je to lepší.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru