Cvik na ramena

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cvik na ramena  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Cvik na ramena
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DenisHruby

PříspěvekZaslal: čt květen 08, 2014 7:50 pm    Předmět: Cvik na ramena Odpovědět s citátem

Ahoj, zacinam se ted ucit novej cvik na ramena kterej jsem nikdy predtim nedelal, je to cvik pritahy cinky k brade, bohuzel mi nejak moc nejde technika jsem zjistil kdyz jsem ho skousel, Lokty se mi srazeji s kotoucema, a nejdou mi proste nad .. ( cvik delam s tou kratsi tyci ), nekolikrat jsem studoval video kde to jeden trener ucil, jenze nejak to proste nejde no.. jakmile zvedam lokty tak se mi srazeji s kotoucema, a nekdy mi lokty uplne vyjedou do jineho smeru ze delam uplne blbost, nejakou radu jak se tento cvik naucit? :) Duvod proc chci zacit delat tento cvik je ze ten cvik je na stredni delty ramene, a jelikoz muj problem je ten ze ja mam hodne velkou predni delty, (zadni taky nejsou spatny) ale stredni nemam vubec... A vypada to prave docela divne, jeste ted delam rozpazovani na ramena - taky na stredni delty, nebo ma nekdo nejake lepsi rady jak vylepsit ty stredni delty? kdyz mam vypracovane jen predni a ostatni ne tak to vypada fakt divne no.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 08, 2014 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si tam dej koutece s mensim prumerem nebo delsi osu ne? :D tenhle cvik mam rad, zarazuji ho v kazdem treninku ramen, ale s volnou vahou u nej zdaleka neumim zapojit tak dobre ramena, jako na kladce (s ocelovym lankem), je to mnohem "citlivejsi" , lepe se dotahuje, nahore chvilku podrzim a celkove mne to o hodne vic bere. A jeste vic mne bere, kdyz to netaham jen k brade, ale jeste o neco vyse, na uroven nosu nebo oci
DenisHruby

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 12:59 am    Předmět: )))) Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tak si tam dej koutece s mensim prumerem nebo delsi osu ne? :D tenhle cvik mam rad, zarazuji ho v kazdem treninku ramen, ale s volnou vahou u nej zdaleka neumim zapojit tak dobre ramena, jako na kladce (s ocelovym lankem), je to mnohem "citlivejsi" , lepe se dotahuje, nahore chvilku podrzim a celkove mne to o hodne vic bere. A jeste vic mne bere, kdyz to netaham jen k brade, ale jeste o neco vyse, na uroven nosu nebo oci

ale i kdyz se mi jedna serie povedla celkem s dobrou technikou tak sem ty ramena necitil, ale to sem mel na tyci jen 2kg na kazde strane... muzes mi doporucit jeste nejaky cvik na stredni delty? Muzes poradit klidne vic cviku.. ale jen na stredni delty, na ty ostatni delty uz cviky mam..
Ogres

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 6:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tyhle přítahy s velkou osou už vůbec nejezdím, nikdy mi ten cvik pořádně nesedl a bolely mě z toho ramena. Jezdím jako alternativu přítahy s jednoručkama, což je hodně podobné, a to mi sedí parádně.
Tom3

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HSPU
JosefH

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem poslední dobou nahradil osu jednoručkama a cítím to líp.
René Gorol

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 11:35 am    Předmět: Re: Cvik na ramena Odpovědět s citátem

Vyzkoušej třeba EZ tyč a chytni si ji na široko, pokud tě budou bolet ramení klouby, tak s činkou běž trochu před tělo a netahej ji v draze pohybu. ¨

DenisHruby napsal:
Ahoj, zacinam se ted ucit novej cvik na ramena kterej jsem nikdy predtim nedelal, je to cvik pritahy cinky k brade, bohuzel mi nejak moc nejde technika jsem zjistil kdyz jsem ho skousel, Lokty se mi srazeji s kotoucema, a nejdou mi proste nad .. ( cvik delam s tou kratsi tyci ), nekolikrat jsem studoval video kde to jeden trener ucil, jenze nejak to proste nejde no.. jakmile zvedam lokty tak se mi srazeji s kotoucema, a nekdy mi lokty uplne vyjedou do jineho smeru ze delam uplne blbost, nejakou radu jak se tento cvik naucit? :) Duvod proc chci zacit delat tento cvik je ze ten cvik je na stredni delty ramene, a jelikoz muj problem je ten ze ja mam hodne velkou predni delty, (zadni taky nejsou spatny) ale stredni nemam vubec... A vypada to prave docela divne, jeste ted delam rozpazovani na ramena - taky na stredni delty, nebo ma nekdo nejake lepsi rady jak vylepsit ty stredni delty? kdyz mam vypracovane jen predni a ostatni ne tak to vypada fakt divne no.
BARBAR

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ako písal Draper. Nalož kotúče s menším priemerom alebo si vezmi dlhšiu os. To je predsa logické. Skús širší úchop. Trocha širší ako šírka ramien. Mal by si viac cítiť tú strednú hlavu ramien.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na ty ramena je to jediný, co už necvičim, snad pokaždé jsem to bud necítil nebo měl bolesti protože sem to asi dělal blbě. Ale jednoručkama je to úplně jiná...tam problém neni, ale ubec to necvicim, proste tohle nesedí.
DenisHruby

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 1:56 pm    Předmět: 1651 Odpovědět s citátem

diky,jeste jen takovovej dotaz, s rozpazovanim mi jde hodne dobre technika pouze s malyma vahama, kdyz si dam 3kg na kazdou ruku a jedu serii rozpazovani na ramena, tak co citim perfektne to paleni ramen, ale jakmile si dam 5-8kg na jednu ruku tak uz techniku nezvladam tak dobre a necitim je pak uz moc jelikoz delam asi uz trochu jinaci pohyb jak sou ty cinky tezky, jenze zas kdyz budu cvicit s 3kg na kazdou ruku tak z toho mi asi nic moc nenaroste ze?.. ale citim ramena po tom hodne dobre.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No zrovna u upažování vidím tak 9 z 10ti lidí, že to cvičí špatně. Silově s cheatingem, záklonem trupu, nadměrným pokrčením v lokti, švihově...to vše na úkor techniky. Nakládal bych balík na tlakových cvicích (při slušné technice)-u tohoto cviku bych volil správné provedení nad hmotností.
DenisHruby

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
No zrovna u upažování vidím tak 9 z 10ti lidí, že to cvičí špatně. Silově s cheatingem, záklonem trupu, nadměrným pokrčením v lokti, švihově...to vše na úkor techniky. Nakládal bych balík na tlakových cvicích (při slušné technice)-u tohoto cviku bych volil správné provedení nad hmotností.

jeste otazka: kdyz cvicim rozpazovani na ramena tak jednou dokoncim serii (10opakovani) a ramena necitim, pak dokoncim serii znova a ramena me hodne pali, a pak se mi stane i ze citim jen jedno rameno po dokonceni serie... techniku delam tak ze jakoby zvedam jen lokty no... co sem koukal tak v posilce to kazdy dela jinak..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak doufám, že to necvičíš takto (BLBĚ)
DenisHruby

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Tak doufám, že to necvičíš takto (BLBĚ)

ehm presne takle to cvicim.....

nejake video jak se to ma cvicit spravne? : (
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 11, 2014 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takto to cvičí 9 lidí z 10ti. Pro většinu cvičenců platí, že by měli nakládat na tlakové cviky a u upažování se snažit držet techniku na úkor hmotnosti. Já slušně upažím s 14 kgx10. Takto jak je na videu upažím s 28 kg...někde je tedy chyba:o)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cvik na ramena Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: