_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Vyfasoval jsem služební telefon s úplně nahovno foťákem a kamerou, tak jsem požádal ženu ať mi něco pro kontrolu natočí :)
Každopádně - nějaká kritika k technice?
Osobně jsem vypozoroval (na lidech z WPC, IPF,NAABA), že při dřepech se širokým postojem jsou dolu jen rozumně a kolena a zadek v přímce, a s užším postojem kdy se dotknou břichem vlastních stehen jsou pod paralel, ale nikdy tak aby se zadkem dotkly kotníků-leda když jsou líní a nebo se rozcvičují . Dres nebo monolift to samé.
P.S. Windows Live Movie Maker, Sony Vegas.
_________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
dies: střílí ti moc prdel a přetěžuješ spodní záda, zkus vypnout hrudník nahoru a tlačit nohama do země jako by ses chtěl dostat o patro níž (tyto dvě věci je potřeba skloubit) - začínat z většího dřepu, ale nedostávat se do něj, tak že půjdeš dolů s kyčlema, nýbrž půjdeš nahoru hrudníkem... Váha by neměla být ani na špičce, ani na patě, ale na střední části chodidla - můžeš je i maličko směrovat ven.
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
je to cely spatne, nesmis to tahat rukama, je to o tzv. triple extension, tzn kotniky kolena kyckle, explozivni pohyb (jako pri skoku), trh trapezama a pak strelis lokty pod cinku.. me se to keca, ja sem zachvili uploaduju i svoje premisteni ke kontrole :D
cyrda - příště radši po jednotlivých cvicích, než takhle 20 cviků po 3 sek, z toho nejde moc poznat.
Jo a ten konec byl nejlepší
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
mrkněte prosím na mě (nemůžu sem dát celý odkaz, málo příspěvků)
youtube.com/watch?v=xDnfwvtgEIg
Cyrdo bouchaci, co na tom jako chces posuzovat? Technika toho, co jsi tam ukazal, neni nejhorsi, ale radeji zacni poradne cvicit.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru