|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymxy

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 4:17 pm Předmět: Přemístění |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymxy

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 8:57 pm Předmět: Re: Přemístění |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Samorost

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 10:04 am Předmět: |
|
|
Tak teda dobre:
pri tích 80kg máš zle držanie tela na začiatku a to chrbát (záda) hrbíš sa mal by si sa snažiť
mat záda rovne ideálne trochu prehnuté do opačnej strany, je vidieť že si silný a dávaš to v
pohode ale keď tam budeš mat väčšiu váhu môžeš si s tím zničiť záda až na toto máš techniku dobrú.
tích 100kg je pre teba aj keď máš silu už asi ta hraničná váha kedy to budeš musieť robiť cez drep
Takto:
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymxy

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 10:14 am Předmět: |
|
|
Díky za tip, zkusím se zaměřit na ty záda a pokusím se naučit přemisťovat do dřepu () ikdyž mi to vůbec nejde, padám u toho)
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
Nemyslím, že by bylo úplně nutné chodit to do dřepu... mě se zdá, že to všechno taháš rukama/trapézama. Všimni si na tom obrázku výše, jak tomu slečna dá pořádnej drajf bokama (prakticky se dostane až do záklonu). To mi u tebe úplně chybí.
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 11:18 am Předmět: |
|
|
Nemyslím, že by bylo úplně nutné chodit to do dřepu... mě se zdá, že to všechno taháš rukama/trapézama. Všimni si na tom obrázku výše, jak tomu slečna dá pořádnej drajf bokama (prakticky se dostane až do záklonu). To mi u tebe úplně chybí.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 12:01 pm Předmět: |
|
|
Technicky lehčí je přemístění z visu a navíc máš strašně nízký kotouče.
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 1:16 pm Předmět: |
|
|
No tak to bych netvrdil, ze země je to imho snadnější.
Taky bych nikomu neodporučoval jezdit silové přemístění do dřepu, bez důkladné vzpěračské průpravy pod dozorem odborného trenéra. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 2:15 pm Předmět: |
|
|
Plně souhlasím s conanem. Hang clean je obtížnější a náročnější na drive a dynamiku. Plný clean cvičit jen tehdy, pokud je technika jak dřepu tak power cleanu perfektní. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 2:18 pm Předmět: |
|
|
Je fakt, že full clean je věda. Já sem to zkoušel jen se 40kg na ose, ale srovnat se do toho tak aby se člověk neničil je opravdu umění. Kolikrát sem si říkal, že to jedu dobře, ale když mě pak kolega natočil na kameru tak mi vstávali hrůzou vlasy na hlavě  imho to chce i slušnou mobilitu..
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
Za prvé se omlouvám za dvojitý příspěvek
Za druhé myslím, že obě varianty jsou stejně "složité". Ale ano, ze země zvedneš větší váhu, než ve verzi z visu. To je dané tím, že potřebnou dynamiku ti u klasického provedení pomůžou dosáhnout nohy, což při provedení z visu chybí...
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 2:22 pm Předmět: |
|
|
Za prvé se omlouvám za dvojitý příspěvek
Za druhé myslím, že obě varianty jsou stejně "složité". Ale ano, ze země zvedneš větší váhu, než ve verzi z visu. To je dané tím, že potřebnou dynamiku ti u klasického provedení pomůžou dosáhnout nohy, což při provedení z visu chybí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 2:40 pm Předmět: |
|
|
| lipak napsal: | Za prvé se omlouvám za dvojitý příspěvek |
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 3:27 pm Předmět: |
|
|
Ze země se dá zvednout větší váha, ale to automaticky neznamená, že je to lehčí, spíš naopak, pokud se bavíme o technice.
Pokud vím, tak je lepší začít s technikou právě z visu, protože se tam člověk naučí činku kopnout a dotáhnout do trapézů. Klidně z různých výšek od kolen nahoru, klidně jen přes trapéz a snižovat to pak níž.
Mně naopak od Lípáka připadá, že to právě není dobře dotažený do trapézu.
U stovky je vidět, že záda jsou mnohem silnější než nohy a je to urvaný přes ně. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|