|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 06, 2014 6:55 pm Předmět: |
|
|
jnerez napsal: | Strašně mě láká to vyzkoušet, ale bojím se, že u toho chcípnu . |
zadna skoda
promin, byla to prima nahravka
nic na tom neni, tezke to dela jenom ten cas, nikomu prece neva, kdyz to budes delat 5 hodin
je to jenom na tobe, jak brutalni tempo nasadis a jak si hrabnes _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
|
nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po leden 06, 2014 7:10 pm Předmět: |
|
|
Peter Ustinov napsal: | jnerez napsal: | Strašně mě láká to vyzkoušet, ale bojím se, že u toho chcípnu . |
zadna skoda
promin, byla to prima nahravka
nic na tom neni, tezke to dela jenom ten cas, nikomu prece neva, kdyz to budes delat 5 hodin
je to jenom na tobe, jak brutalni tempo nasadis a jak si hrabnes |
dacane
jo jasně, já kvůli tobě budu někde 5 hodin zaclánět nehledě na to, že em soutěživej typ, čili.....
|
|
nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po leden 06, 2014 7:59 pm Předmět: |
|
|
Peter Ustinov napsal: | secret78 napsal: | išiel som to 19 minút |
hovado, ja zrovna hledam, kam se mi na to vejde ta hodina (v lepsim pripade) |
ale 19min je práveže strašne dlho, pojdem to na video tak to trošku máknem :) pod 10 to musím dať
|
|
nahoru |
|
 |
Simax

|
Zaslal: po leden 06, 2014 9:41 pm Předmět: |
|
|
No, tak na tohle si můžu nechat zajít chuť, ale díky za hezké info i za jejich stránky. Je tam spousta věcí :)
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
nahoru |
|
 |
balbi

|
|
nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
Babli, tak si dej 10-15 kliku misto toho :-)
Ja to zkousel a teda 7:45
|
|
nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
Seva98 napsal: | Ja to zkousel a teda 7:45 |
To jako fakt? Ty si zvíře
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 8:22 pm Předmět: |
|
|
No teda, super čas!!  V úterý mám záda, tak si to musím vyzkoušet.
|
|
nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 8:31 pm Předmět: |
|
|
Na druhou stranu, kdyz neda HSPU, tak to proste muze zkusit aspon s klikama. I pro sebe kdybych ten WOD navrhoval, tak jeste uberu vahu na 80kg, takhle to byly zbytecne jatka.
Peter: mas PM
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 8:34 pm Předmět: |
|
|
Seva98 napsal: | Na druhou stranu, kdyz neda HSPU, tak to proste muze zkusit aspon s klikama. I pro sebe kdybych ten WOD navrhoval, tak jeste uberu vahu na 80kg, takhle to byly zbytecne jatka.
Peter: mas PM |
ctu..
ale o tom to je, ne?
at je vaha jakakoliv, jatka z toho dela cas _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 8:36 pm Předmět: |
|
|
To je pravda no, ale kdyz neda vubec HSPU, tak jsou ty kliky pro nej lepsi. Je pravda, ze odjet to o 20% pomaleji, tak je vsechno docela v poradku, jel jsem to 16,14,14,14,14,14,7,7. Kdybych to jel znova tak to odjedu radeji po 8mickach
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
Seva98 napsal: | To je pravda no, ale kdyz neda vubec HSPU, tak jsou ty kliky pro nej lepsi. Je pravda, ze odjet to o 20% pomaleji, tak je vsechno docela v poradku, jel jsem to 16,14,14,14,14,14,7,7. Kdybych to jel znova tak to odjedu radeji po 8mickach |
podle videa bych hadal tak 60kilo
tak ten push press nebo aspon kjliky na bradlech _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|