Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
pomohlo format C: ? :-)

safe mode a potom podle návodu co dával oktopus naštestí:)
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 08, 2012 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
herza napsal:
Byť jsem věrný Microsoft Endpoint Protection, či Symantec Endpoint Protection, tak musím říct, že slovenská společnost Eset je opravdu špička na trhu. V mnoha ohledech poráží světové výrobce a už nějakou dobu je také světovou špičkou. Trošku mě neoslovila centrální správa, kterou ovšem většina uživatelů neřeší.

Tyjo a mně to zase naopak nadchlo. Dá se s tím dělat úplně cokoli. Spravovali jsme takhle asi 150 stanic a notebooků, a jedinej problém byl občas u cizinců, co se do domény připojili jednou za dva měsíce

Jsem to nasazoval u dvou menších zákazníků a ve srovnání se Symantecem to skoro nic neumí. Je to už dva roky zpátky a hodně se toho muselo změnit, ale tou dobou měl už Symantec politiky pro správu Intrusion Prevention, interního Endpoint Firewallu (nahrazující klasický Windows Firewall), správu obsahu souborů apod. Eset tou dobou maximálně deployment aplikace a centrální dohled nad infekcemi, skoro nic dalšího to neumělo. Se současným Esetem nemám zkušenosti, ale tam kde není žádný package management a aplikační deployment třetích stran, bych klidně navrhl Eset Endpoint. Ten produkt je opravdu dobrý. Uživatele neobtěžuje, má minimální systémové nároky a pro 150 stanic v síťi nabízí skvělé řešení.

Záleží na typu prostředí. Tam kde se nachází package management, aplikační deployment Altiris volím spíše Symantec Endpoint Protection a jemu podobné produkty. Pokud se jedná Microsoft System Center prostředí, lze získat za opravdu výhodné podmínky Endpoint Protection od Microsoftu.
Draper

PříspěvekZaslal: st září 12, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posledni dobou se mne porad seka - zamrzava google chrome a take mne to dost casto pise, ze selhal nejaky plugin a taky neco o javascriptu (ted ale nevim presne co :) ) . Ma nekdo podobny problem s polsledni verzi, protoze pred par tydny to bylo jeste ok, az ted posledni dobou mam tenhle problem.

(hlavne mne tu nespiste, ze chrome stoji za hovno. Chrome pouzivam uz skoro rok a dosud s maximalni spokojenosti oproti opere, kterou jsem drive pouzival)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba už máš polorozsypaný Windows, a Chrome je v tom nevinně :)
Jako první bych zkusil vymazat komplet celou cache prohlížeče. Pokud v tom máš nainstalovaný nějaký doplňky (pluginy) tak zakázat.
Podotýkám, že jen tak vařím ze vzduchu nějaký obecný nápady, protože Chrome jsem (naštěstí) nikdy řešit nemusel, a nikdy bych ho nikam neinstaloval :P
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Mám problém, ne já, ale jedna dotyčná. Na FB jí nejdou vidět obrázky/fotky. Když se přihlásí její přítel, tak vše vidí. Napadla mě jen reinstalace prohlížeče, nepomohlo. Nemá někdo lepší nápad?

Fakt nikdo neví? Když nahodím Chrome tak to ukazuje rámečky a uvnitř je ten "znak" jako když kliknete na starý odkaz a obrázek je už smazaný. Ve firefoxu ani nejdou vidět ty rámečky, jen bílé pozdaí. Když se přihlásí u mě na notebooku všechno jí to jde, když se přihlásí její přítel na tom JEJICH notebooku, tak mu jde všechno v pohodě, když jsem se minule přihlásil já u ní, tak taky nebyl problém, jen prostě jí to nejde.

A psali jsme na tu jejich podporu či co to je a oni odepíšou jen, že děkuji, že jste napsali, že na e-maily neodepisují a bla bla bla....
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co znamená, že se na tom notebooku přihlásí její přítel? Přihlásí na FB? Nebo pod jiným uživatelským jménem do Windows?
Mně to přijde jako problém nastavení prohlížeče. Ve FF jsem našel akorát Možnosti-obsah-načíst automaticky obrázky-výjimky. Není tam něco?
Co zkusit najít nějakou volbu vyresetování všech nastavení do výchozích hodnot?

Zkoušeli to i v IE? V tom musí fungovat všechno.

Edit: ještě mě napadla možnost nějakýho individuálního nastavení konkrétního webu. Nějaký kompatibilní zobrazení nebo tak něco.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Úplně ten samý účet v PC, úplně ten samý prohlížeč, jen se přihlásí na FB. Zkusím ještě ten IE, ale nechápu, proč jemu to jde a jí ne, když je to úplně ten stejný účet v PC a i prohlížeč.
Pak zkusím pohledat i v tom FF až se uvidíme, jinak jsem zkoušel i reinstal toho Google a nic.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořídil jsem si novej notes (lenovo b580). Mám ho bez OS a spustil jsem ho. Uvítala mě obrazovka s klasickým bílým písmem ve FreeDOS kernelu. Chtělo to po mně nastavit datum, čas a teď tam mám rozepsáno "C:\>" co s tím? Mám tam normálně vložit instalační CD, restartovat, nastavit boot z CD a nainstalovat, nebo zde musím něco dodělat?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli máš po ruce instalační DVD W7 (doufám, že tam nechceš cpát XP ), normálně ho vlož do mechaniky, restartuj, a z bootivacího menu vyber tu mechaniku. Boot menu je dneska součástí každýho BIOSu, obvykle se pouští přes F12, ale není to pravidlo. Kdyžtak se podívej do manuálu.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Úplně ten samý účet v PC, úplně ten samý prohlížeč, jen se přihlásí na FB. Zkusím ještě ten IE, ale nechápu, proč jemu to jde a jí ne, když je to úplně ten stejný účet v PC a i prohlížeč.
Pak zkusím pohledat i v tom FF až se uvidíme, jinak jsem zkoušel i reinstal toho Google a nic.

Jak říkám, zkusit najít volbu vymazání veškerých nastavení prohlížeče a spustit znova. Pak už mě ale fakt nic nenapadá. FB žádnou volbu co by tohle mohla ovlivnit myslím nemá.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Jestli máš po ruce instalační DVD W7 (doufám, že tam nechceš cpát XP ), normálně ho vlož do mechaniky, restartuj, a z bootivacího menu vyber tu mechaniku. Boot menu je dneska součástí každýho BIOSu, obvykle se pouští přes F12, ale není to pravidlo. Kdyžtak se podívej do manuálu.

Jo, to už jsem dělal trilionkrát, ale notes instaluju prvně, tak mě ten kernel překvapil, proto se radši zeptám, než abych něco zesral u novýho notesu :-) Díky. Jinak W7 jsou jasný.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak koukám teď v instalačním procesu, že tam mám a Disku 0 Oddíl 1 LENOVO_DOS o velikosti 1 GB. Když tam teď prdnu na W7, tak ten DOS oddíl můžu odstranit ne?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to je nějaká mizerná recovery partition. Pro úplně obyč uživatele je lepší to tam nechat, aby bylo z čeho obnovit systém, ale pokud člověk aspoň trochu ví co dělá, je nejlepší nainstalovat systém z obyčejný placky (=ne ta hrůza od výrobce plná všemožnýho balastu), a ručně před instalací (v posledním kroku před kopírováním) smazat všechny oddíly.

P.S. výhoda sedmiček je, že už (pokud se nepletu) neexistujou žádný OEM a retail instalačky, všechno je to stejný a záleží jen na tom jakej product key tam nacpeš.
John Chipsa

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak říká octopus : já osobně i novej notebook hned celej mazal a instaloval svoje win bez těch jejich krávovin a pak sem si je dotáhnul z netu jen to, co člověk potřebuje....
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2012 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj záloha není třeba, tohle si hlídám. Tak jdu konečně na instalačku, čumí tu na mě modrá obrazovka už asi hodinu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: