|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
Já si chytře počkám, až ty ceny ultrabooků ještě o pár tisíc klesnou, zatím je to stále předražené. Taky do něj ale půjdu, má to dost výhod oproti klasickému NB, který mám (Lenovo) skoro 3 roky. Už mi to píše chybu s baterkou .... a novou za 2k kupovat nebudu  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: st duben 17, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
Už teď se dají velmi výhodně sehnat dobré ultrabooky. Akorát se teda budeš muset obejít bez IPS a full hd, nebo hd+.
BTW: Máte někdo zkušenosti s Core i3? Jak vám funguje na běžnou aktivitu? Web, video, lehčí hry?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: |
BTW: Máte někdo zkušenosti s Core i3? Jak vám funguje na běžnou aktivitu? Web, video, lehčí hry? |
mám i3. Na dnešní dobu je to nedostačující (co se týče hraní novějších/nových her, natož nějaká tvorba videa a práce s fullHD). Web naprosto OK, na Bluray filmy ve velikosti v řádech x GB už se někdy seká, starší hry jdou dobře. Já mám ale SSD místo HDD, takže mi to běží o 70% vše rychleji.
Ale kupovat NOVÝ notebook/ultrabook, do i3 rozhodně ne, minimálně i5, nejlépe i7 a tam rozjedeš vše. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
Proč né rovnou PS3? Je to i cenově stejné. PS3 ti taky přechroustá blue-ray, USB má, na net z něj taky můžeš..
Frozz: Díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
mkv formát přehraje? všechny možný videoformáty taky?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
Mám i3 2,1Ghz no a na dnešní hry je to nejspíš slabota (hraji jenom D3, to to naštěstí utáhne i na šloušné rozlišení), ale co se tak koukám u ostatních na požadavky, tak by to právě chtělo lepší procák. Záleží co chceš hrát za hry. (já na NTB hraju většinou starší Stronghold, D2 a D3, Command & Conquer, na nový hry mám Xbox). Filmy stahuji Blu ray ripy, žádné 10GB origo, stjeně bych to neměl kam dát a navíc to stejně na to NTB nemá cenu, u těch ripů jsem neměl zatím problém.
Btw: vlastně jsem si vzpomněl, že jsem si jednou stáhnul Drive v Bluray, sekalo se to, ale stačilo změnit přehrávač a bylo to ok, film měl kolem 10GB. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Nové hry nehraju. D2, warcraft 3, možná wow, stronghold crusader, cs 1.6.. maximálně titan quest.
|
Tak to rozjedeš i na i3, když zbytek nebude šrot. Btw: nevim jakou náročnost má Wordl of Wofko, nehraju kreslený dětský hry. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
Nerikejte mi, ze na tom je i3 tak blbe, vzdyt ja pred skoro 3ma rokama kupoval (vymenil jsem ho za stary notas, ale ten chlap ten PC nabizel za 5k a vse bylo nove) stolni PC za 5 000 Kc a rozjel jsem na nem i Crysis 2 1920x1080 na druhe nejvyssi detaily. Nerikam, ze to je neco extra, ale doufal, jsem, ze vykon zase o hodne za tu dobu postoupil.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
Já nerozjel tohle, sekačka i na minimum, ale třeba když bude víc Ghz, tak by neměl být problém.
http://vencavev.blog.cz/1110/driver-san-francisco-hw-naroky
Jinak mám Lenovo E420 ThinkPad Edge. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
Jde mi hlavně o to, aby mě to neomezovalo v každodenní činnosti.. na Wow jsem nesáhl už tak 4 roky a hry taky nehraju.. jenom tyhle klasiky bych chtěl aby mi to v případě nouze rozjelo. Jo ještě vietcong jsem zapomněl  a wow má požadavky úplně minimální.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
Díky, ale je to dost přes ruku. Chci z USB disku pustit film kdykoliv a ne to konvertovat nebo mít další pc. Musí to být dokonale blbuvzdorné pro ostatní ...prostředí win je dobře známé a dá se to po připojení web kamery použít na skypování.
Tj. asi zůstanu u mini pc, ještě je tu jedna volba...ale už za osmičku.
http://www.alza.cz/lenovo-ideacentre-q190-d395724.htm
Nemá to DVD mechaniku, tu mám ale externí a využívám ji 1x ročně při reinstalu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st duben 17, 2013 10:12 pm Předmět: |
|
|
Tak uz to mam doma, a po 1nom dni je brzo na chodnoceni, ale zatim super spokojenost )
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 11:23 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Mám i3 2,1Ghz no a na dnešní hry je to nejspíš slabota (hraji jenom D3, to to naštěstí utáhne i na šloušné rozlišení), ale co se tak koukám u ostatních na požadavky, tak by to právě chtělo lepší procák. Záleží co chceš hrát za hry. (já na NTB hraju většinou starší Stronghold, D2 a D3, Command & Conquer, na nový hry mám Xbox). Filmy stahuji Blu ray ripy, žádné 10GB origo, stjeně bych to neměl kam dát a navíc to stejně na to NTB nemá cenu, u těch ripů jsem neměl zatím problém.
Btw: vlastně jsem si vzpomněl, že jsem si jednou stáhnul Drive v Bluray, sekalo se to, ale stačilo změnit přehrávač a bylo to ok, film měl kolem 10GB. |
No notebooku je pro hry uzké hrdlo vždy grafická karta, i3 je docela slušnej procesor a v notebooku asi vždy rychlejíš než ta mobilní grafika.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|