Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si chytře počkám, až ty ceny ultrabooků ještě o pár tisíc klesnou, zatím je to stále předražené. Taky do něj ale půjdu, má to dost výhod oproti klasickému NB, který mám (Lenovo) skoro 3 roky. Už mi to píše chybu s baterkou .... a novou za 2k kupovat nebudu .
Moocha

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už teď se dají velmi výhodně sehnat dobré ultrabooky. Akorát se teda budeš muset obejít bez IPS a full hd, nebo hd+.

BTW: Máte někdo zkušenosti s Core i3? Jak vám funguje na běžnou aktivitu? Web, video, lehčí hry?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co říkáte na toto k televizi jako náhrada DVD přehrávače?

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514508R0000001JZF
Frozz.

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

BTW: Máte někdo zkušenosti s Core i3? Jak vám funguje na běžnou aktivitu? Web, video, lehčí hry?

mám i3. Na dnešní dobu je to nedostačující (co se týče hraní novějších/nových her, natož nějaká tvorba videa a práce s fullHD). Web naprosto OK, na Bluray filmy ve velikosti v řádech x GB už se někdy seká, starší hry jdou dobře. Já mám ale SSD místo HDD, takže mi to běží o 70% vše rychleji.

Ale kupovat NOVÝ notebook/ultrabook, do i3 rozhodně ne, minimálně i5, nejlépe i7 a tam rozjedeš vše.
Moocha

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Co říkáte na toto k televizi jako náhrada DVD přehrávače?

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514508R0000001JZF

Proč né rovnou PS3? Je to i cenově stejné. PS3 ti taky přechroustá blue-ray, USB má, na net z něj taky můžeš..

Frozz: Díky :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mkv formát přehraje? všechny možný videoformáty taky?
MAST3R

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám i3 2,1Ghz no a na dnešní hry je to nejspíš slabota (hraji jenom D3, to to naštěstí utáhne i na šloušné rozlišení), ale co se tak koukám u ostatních na požadavky, tak by to právě chtělo lepší procák. Záleží co chceš hrát za hry. (já na NTB hraju většinou starší Stronghold, D2 a D3, Command & Conquer, na nový hry mám Xbox). Filmy stahuji Blu ray ripy, žádné 10GB origo, stjeně bych to neměl kam dát a navíc to stejně na to NTB nemá cenu, u těch ripů jsem neměl zatím problém.

Btw: vlastně jsem si vzpomněl, že jsem si jednou stáhnul Drive v Bluray, sekalo se to, ale stačilo změnit přehrávač a bylo to ok, film měl kolem 10GB.
Moocha

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nové hry nehraju. D2, warcraft 3, možná wow, stronghold crusader, cs 1.6.. maximálně titan quest.

Tak teď nevím, jestli bych spíš než do Yogy s i5 za 27 neměl jít do yogy s i3 za 23.. já už fakt nevim vybírám už tak 3 měsíce :D

Deadlift: http://technet.idnes.cz/navod-naucte-playstation-3-prehravat-vsechna-videa-a-muziku-p4l-/tec_video.aspx?c=A091213_190900_tec_video_NYV
MAST3R

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Nové hry nehraju. D2, warcraft 3, možná wow, stronghold crusader, cs 1.6.. maximálně titan quest.

Tak to rozjedeš i na i3, když zbytek nebude šrot. Btw: nevim jakou náročnost má Wordl of Wofko, nehraju kreslený dětský hry.
Seva98

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nerikejte mi, ze na tom je i3 tak blbe, vzdyt ja pred skoro 3ma rokama kupoval (vymenil jsem ho za stary notas, ale ten chlap ten PC nabizel za 5k a vse bylo nove) stolni PC za 5 000 Kc a rozjel jsem na nem i Crysis 2 1920x1080 na druhe nejvyssi detaily. Nerikam, ze to je neco extra, ale doufal, jsem, ze vykon zase o hodne za tu dobu postoupil.

https://www.zonetraininglog.com
MAST3R

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nerozjel tohle, sekačka i na minimum, ale třeba když bude víc Ghz, tak by neměl být problém.
http://vencavev.blog.cz/1110/driver-san-francisco-hw-naroky

Jinak mám Lenovo E420 ThinkPad Edge.
Moocha

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jde mi hlavně o to, aby mě to neomezovalo v každodenní činnosti.. na Wow jsem nesáhl už tak 4 roky a hry taky nehraju.. jenom tyhle klasiky bych chtěl aby mi to v případě nouze rozjelo. Jo ještě vietcong jsem zapomněl a wow má požadavky úplně minimální.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

Tak teď nevím, jestli bych spíš než do Yogy s i5 za 27 neměl jít do yogy s i3 za 23.. já už fakt nevim vybírám už tak 3 měsíce :D

Deadlift: http://technet.idnes.cz/navod-naucte-playstation-3-prehravat-vsechna-videa-a-muziku-p4l-/tec_video.aspx?c=A091213_190900_tec_video_NYV

Díky, ale je to dost přes ruku. Chci z USB disku pustit film kdykoliv a ne to konvertovat nebo mít další pc. Musí to být dokonale blbuvzdorné pro ostatní ...prostředí win je dobře známé a dá se to po připojení web kamery použít na skypování.

Tj. asi zůstanu u mini pc, ještě je tu jedna volba...ale už za osmičku.
http://www.alza.cz/lenovo-ideacentre-q190-d395724.htm
Nemá to DVD mechaniku, tu mám ale externí a využívám ji 1x ročně při reinstalu.
Judson

PříspěvekZaslal: st duben 17, 2013 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Jenze mini pc nemaj optickou mechaniku, ja si dneska jdu vyzvednout
http://www.alza.cz/acer-aspire-one-725-c62kk-cerny-d353903.htm
pokud budu potrebovat neco z cd,dvd, tak nezbyva nez pres jinej pc na flesku, nebo dokoupit externi optiku na usb.

Tak uz to mam doma, a po 1nom dni je brzo na chodnoceni, ale zatim super spokojenost )
Spazik

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Mám i3 2,1Ghz no a na dnešní hry je to nejspíš slabota (hraji jenom D3, to to naštěstí utáhne i na šloušné rozlišení), ale co se tak koukám u ostatních na požadavky, tak by to právě chtělo lepší procák. Záleží co chceš hrát za hry. (já na NTB hraju většinou starší Stronghold, D2 a D3, Command & Conquer, na nový hry mám Xbox). Filmy stahuji Blu ray ripy, žádné 10GB origo, stjeně bych to neměl kam dát a navíc to stejně na to NTB nemá cenu, u těch ripů jsem neměl zatím problém.

Btw: vlastně jsem si vzpomněl, že jsem si jednou stáhnul Drive v Bluray, sekalo se to, ale stačilo změnit přehrávač a bylo to ok, film měl kolem 10GB.

No notebooku je pro hry uzké hrdlo vždy grafická karta, i3 je docela slušnej procesor a v notebooku asi vždy rychlejíš než ta mobilní grafika.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: