|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: po červen 10, 2013 10:52 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Zkus oficiální podporu. Amazon je znám i díky své velmi nadstandartní službě zákazníkům. Nejspíš bych ale psal na americkou podporu. |
Jo pošlu si dokument na kindle email a ono mi to automaticky přeformátuje a nahraje do čtečky...ale není podporován .pdb....doc, rtf, pdf všechno možný ale to co chci hlavně tak ne-e.
Mám teda něco co mi převede pdf do rtf a pak to jde ale to zmrší český znaky. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: po červen 10, 2013 10:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červen 11, 2013 5:28 am Předmět: |
|
|
Převede to hezky,ale zatim všechny knihy co jsem zkoušel místo š/ž maj klikihák:D _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 11, 2013 5:50 am Předmět: |
|
|
Nejsi první čech s kindlem a českými knihami. Stáhni si je znovu v lepším formátu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červen 11, 2013 4:19 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Nejsi první čech s kindlem a českými knihami. Stáhni si je znovu v lepším formátu. |
Ha mám to:) Pitomej docreader na čtení pb. mi je uloží v obyč txt a to se převe krásně správně když si to pošlu na kindle učet:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 4:19 pm Předmět: |
|
|
Mám celkem závažný problém, má xD karta, na které jsem tento víkend fotil, po vsunutí do PC (různých) naskočí s hláškou, že je potřeba ji nejprve NAFORMÁTOVAT.
Je tu někdo takovej borec, že by mi dokázal poradit? Byl bych mu nesmírně vděčný, jsou tam fotky, o které opravdu nechci přijít.
Děkuju. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 4:26 pm Předmět: |
|
|
zkus soft Recuva nebo Zar recovery
http://www.softorbits.com/flash-drive-recovery or this shit _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 10:31 pm Předmět: |
|
|
Tak nic ... vyzkoušel jsem asi 15 programů. Jediné, co se mi podařilo, tak vytáhnout fotky z té xD karty, jsou dokonce ve formátu jpg ale nedokážu je otevřít, jsou poškozené.
Má někdo nějaký další nápad?  Ztrácím naději, to je v pytli ... x měsíců karta šlapala v pohodě a najednou nelze otevřít a chci naformátovat.
Napadalo mě, že bych dal "rychlé formátování" a pak skrz některý prográmek (prý to dokáže) vrátit data zpět. Ale je to docela risk .... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne červen 16, 2013 10:39 pm Předmět: |
|
|
To vypadá na nějaké hardwarové poškození, ale je zvláštní, že nejde otevřít žádná... ještě bych to zkusil otevřít v linuxu, další mě napadá zkusit ty poškozené fotky projet stellar phoenix jpeg repairem nebo jiným softem, co dokáže čarovat s poškozenýma obrázkama. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po červen 17, 2013 1:29 am Předmět: |
|
|
Hod ty jakoby nefungujici .jpgy nekam na uloz.to / uschovnu nebo neco tak a posli mi do pm odkaz, kdyz budu mit zitra vecer / utery pres den cas, kouknu na to. Ale fakt nic neslibuju, videl bych to docela dost cerne.
Jinak z toho uz nejspis nevydolujes nic vic nez tohle, zkus ten rychlej format a pak nejakou tu obnovu dat, ale nejak realne bych to nevidel. Karty jsou svine, nejlip je nikdy nevyndavat z fotaku, nechavat je v nem a tahat to pres ten fotak skrz USB - karta porad v nem. Mne takhle odesla v tejdnu flash karta se 14 gB videa, neslo s tim udelat nic, co sem se bavil s lidma z oboru, tak je to v 99,99% (aspon) pro velky xGB videosoubory bohuzel konecna (a ty nefungujici .jpgy jsou pro tebe uspech v tom, ze je tady miziva sance, ze aspon nektery budou mozna chodit ... a mozna ne ... dyztak posli, ale fakt nic neslibuju). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červen 17, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
Zálohovat, zálohovat, zálohovat :-) Každý storage může kdykoli odejít.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po červen 17, 2013 12:02 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Zálohovat, zálohovat, zálohovat :-) Každý storage může kdykoli odejít. |
přesně tak, chtěl jsem to napsat už hned, kdy tento problém vzniknul, ale byl bych ihned prohlášen za kacíře, který nepomáhá problém vyřešit, ale místo toho jen rozdmýchává flame... , ale když to tady napsal Spazik, tak je to snad korektní...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po červen 17, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
Když někdo o víkendu fotíš a po víkendu dojedeš domů a ta karta ti nejde, tak nevím jak bys chtěl zálohovat _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červen 17, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
No, jsou to fotky z víkendu a včera jsme je akorát chtěli hodit do PC  ...poslední možnost je asi taková, že bych tu kartu hodil někam k profikům, kde tyhle věci dokáží vyřešit i z jiných médií. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|