|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 9:08 am Předmět: |
|
|
Bol som mesiac a pol v zahranici, tak som si vzal so sebou svoj relativne novy notas. Na izbe bola slaba wifi a mali sme tam len jeden port za postelou spolubyvajuceho. Raz som si neuvedomil, ze kabel je v notasi notebooku a poriadne som s nim skubol. Kabel sa samozrejme odpojil a od vtedy ten kabel nefachci. Co je horsie, vyskusal som dalsie 2 kable a kazdy po pripojeni k mojmu notebooku prestal pracovat  Co s tym? Nie som si isty, ci reklamacia je na mieste, zrejme som nieco pokafral tym sklbnutim....... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pokedex
|
Zaslal: út srpen 05, 2014 9:16 am Předmět: |
|
|
je mozny ze jsi uvnitr neco pretrhal nebo poskodil kontakt rozebrani se asi nevyhnes nebo zkus zaruku treba to vyjde
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: út srpen 05, 2014 9:26 am Předmět: |
|
|
No asi jsi to podelal nekde vevnitr notebooku, zkusit muzes reklamaci i kdyz tam to asi poznaji ze jsi to urval, pokud by jsi nemohl byt bez ntb muzes koupit neco jako toto http://www.alza.cz/rikomagic-usb-lan-d452367.htm, sice zaberes jeden usb port ale budes mit LAN
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 9:31 am Předmět: |
|
|
Do reklamacie sa mi nechce aj preto, ze som notas kupil cez net z nemeckeho Amazonu....
freshm.: good tip _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
Já vidím jako největší záhadu toto:
| citace: | | Co je horsie, vyskusal som dalsie 2 kable a kazdy po pripojeni k mojmu notebooku prestal pracovat |
To jako kabely přestaly pracovat :-) nebo ten port v routeru jsi tím tvým notebookem odpálil/zablokoval? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: út srpen 05, 2014 10:01 am Předmět: |
|
|
Tu vetu jsem taky moc nepobral, ale podle me to myslel tak ze vyzkousel dva kabliky a ani jeden nefungoval. Tezko muze odpalit kabliky.... Pokud je ta sitovka vadna, tak pri strceni kabliku jednak neblika a jednak se vedle hodin jak je stav site objevuje u toho monitorku preskrknuty krizek. Zazil jsem ale uz i sitovky kde blikala a ani krizek nebyl a presto byla vadna....
Jeste dodatek, pokud by na druhe strane kabliku byl napriklad vadny port na switchy, tak na pc u tebe nebude sitovka blikat a bude prekrknuty krizek, tzn aby jsi si overil ze nemas vadnou sitovku je nutne si byt jisty ze druhy konec kde je to vrazeno ve switchy je funkcni
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 10:51 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Já vidím jako největší záhadu toto:
| citace: | | Co je horsie, vyskusal som dalsie 2 kable a kazdy po pripojeni k mojmu notebooku prestal pracovat |
To jako kabely přestaly pracovat :-) nebo ten port v routeru jsi tím tvým notebookem odpálil/zablokoval? |
No vyskusal som 2 dalsie kable, ktore boli funkcne, kym som ich nenapojil do mojho notebooku. Potom uz funkcne neboli, ani na mojom, ani na inom PC . Spolubyvajuci potom dotiahol dalsi kabel, pouzival ho uz len on a bolo to v pohode po cely zvysok casu (cca 4 tyzdne). Ja som sa vsak uz radsej toho kablu nechytal, aby ho moja masina neodrovnala....
Inak najprv som myslel, ze ten port v stene proste blbne, ale v nom chyba nebola...Logicky mi to vychadza len na moj hardware.. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 12:07 pm Předmět: |
|
|
Okamžitě bych navštívil nějaký seriózní servis nebo minimálně zacpal díru do NB žvýkačkou Hubba Bubba. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 09, 2014 11:12 am Předmět: |
|
|
Nevim, co jsem do PC omylem stahl, ale neustale mne v google chrome vyskakuji okna s ruznyma reklamama, pozvanky do her, vyhry a podobny srance a nevim, jak se toho zbavit. Automaticke vyskakovani oken mam v nastaveni zablokovane, antivirus take nic nenasel. Zrejme (doufamú je to jen nejaky prkotina, ale uz me dochazi napady, jak se toho zbavit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so srpen 09, 2014 11:51 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Nevim, co jsem do PC omylem stahl, ale neustale mne v google chrome vyskakuji okna s ruznyma reklamama, pozvanky do her, vyhry a podobny srance a nevim, jak se toho zbavit. Automaticke vyskakovani oken mam v nastaveni zablokovane, antivirus take nic nenasel. Zrejme (doufamú je to jen nejaky prkotina, ale uz me dochazi napady, jak se toho zbavit. |
Nejjednoduší bude reinstalace počítače. Pokud se ti do toho z nějakého důvodu nechce, tohle forum http://forum.viry.cz/ je vynikající na získání rady. Podívej se co radí ostatním, projeď si to detekovacími nástroji které tam radí a dej na forum logy. Oni z toho vyčtou, co tam máš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Napalmex
|
Zaslal: so srpen 09, 2014 12:55 pm Předmět: |
|
|
Zkus se v chrome mrknout do Nástroje - Rozšíření, jestli se ti tam nenainstaloval nějaký Adware.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so srpen 09, 2014 12:58 pm Předmět: |
|
|
Zkus stáhnout toto: www.hijackthis.cz/download/hijackthis.exe
Report, co Ti to vyhodí, zkopíruj a vlož do spodního pole na této stránce: http://www.hijackthis.cz/
A dej tam "Provést analýzu". Dost možná Ti to ukáže na problém, plus pak v samotném programu můžeš problematickou položku označit a zkusit nechat odstranit. Třeba se to nepovede, ale minimálně tě to navede směrem, kde může být problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 09, 2014 4:51 pm Předmět: |
|
|
Diky moc za ochotu poradit. Zkousel jsem vsechno mozny, az na jednu naprostou prkotinu, ktera me ani zezacatku nanapadla, ale ktera problem vyresil a to obycejne zmazani souboru cookies _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út srpen 12, 2014 3:18 pm Předmět: |
|
|
Ahoj - řeším jednu "prkotinu". Často teď pracuji mimo kancelář a můj X230T je sice super stroj, ale vydrží tak reálně 4-5 hodin, což je na můj pracovní den málo.
Přemýšlím jak to vyřešit. Koupil jsem si do auta převodník 12V na 230V a dobíjím NB v autě -ale je to zoufale pomalé (ještě zoufalejší než doma ze sítě) a hlavně nedostatečné.
Uvažoval jsem o externí baterii, ale už teď s sebou tahám tak 3-4 kila blbin (zdroj, taška, externí HDD apod.).
Máte někdo zkušenost se slice baterií pod notebook? Sice to bude monstrum skoro 4 cm vysoké a 2,ř kg těžké, ale nevidím moc možností jak získat tolik potřebný čas.
Zase si říkám, jestli se na to nevykašlat a nedokoupit 11 palcového mac book air k současnému stroji.
Oproti současné 12,5ce to není zas takový sešup a na cesty je to výrazně přenosnější s tím, že baterka vydrží to co pravděpodobně moje současné lenovo s další extra baterií za šestku (jen váží kilo a ne 2,5 kg).
P.S. to, že to nemá IPS je mi fuk. Teď ho mám, ale že bych hýkal blahem...prakticky nevidím rozdíl, pokud se nedívám na film zboku, což nevím proč bych dělal:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út srpen 12, 2014 3:38 pm Předmět: |
|
|
A kde pracuješ? Vždyť jsou dneska všude zásuvky - snad kromě auta, kde ale předpokládám řídíš a a nepracuješ s ntb. To je takový problém se na hodinu přes den někde napíchnout?
Nebo si kup baterii stejnou druhou a prostě ji jednou za den vyměň. (taky existují baterie větší než standartní, co za notebookem trochu vyčuhují, ale tu už možná máš teď)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|