Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AHOLA

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bol som mesiac a pol v zahranici, tak som si vzal so sebou svoj relativne novy notas. Na izbe bola slaba wifi a mali sme tam len jeden port za postelou spolubyvajuceho. Raz som si neuvedomil, ze kabel je v notasi notebooku a poriadne som s nim skubol. Kabel sa samozrejme odpojil a od vtedy ten kabel nefachci. Co je horsie, vyskusal som dalsie 2 kable a kazdy po pripojeni k mojmu notebooku prestal pracovat Co s tym? Nie som si isty, ci reklamacia je na mieste, zrejme som nieco pokafral tym sklbnutim.......
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pokedex

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je mozny ze jsi uvnitr neco pretrhal nebo poskodil kontakt rozebrani se asi nevyhnes nebo zkus zaruku treba to vyjde
freshman

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No asi jsi to podelal nekde vevnitr notebooku, zkusit muzes reklamaci i kdyz tam to asi poznaji ze jsi to urval, pokud by jsi nemohl byt bez ntb muzes koupit neco jako toto http://www.alza.cz/rikomagic-usb-lan-d452367.htm, sice zaberes jeden usb port ale budes mit LAN
AHOLA

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Do reklamacie sa mi nechce aj preto, ze som notas kupil cez net z nemeckeho Amazonu....
freshm.: good tip
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vidím jako největší záhadu toto:

citace:
Co je horsie, vyskusal som dalsie 2 kable a kazdy po pripojeni k mojmu notebooku prestal pracovat

To jako kabely přestaly pracovat :-) nebo ten port v routeru jsi tím tvým notebookem odpálil/zablokoval?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
freshman

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu vetu jsem taky moc nepobral, ale podle me to myslel tak ze vyzkousel dva kabliky a ani jeden nefungoval. Tezko muze odpalit kabliky.... Pokud je ta sitovka vadna, tak pri strceni kabliku jednak neblika a jednak se vedle hodin jak je stav site objevuje u toho monitorku preskrknuty krizek. Zazil jsem ale uz i sitovky kde blikala a ani krizek nebyl a presto byla vadna....

Jeste dodatek, pokud by na druhe strane kabliku byl napriklad vadny port na switchy, tak na pc u tebe nebude sitovka blikat a bude prekrknuty krizek, tzn aby jsi si overil ze nemas vadnou sitovku je nutne si byt jisty ze druhy konec kde je to vrazeno ve switchy je funkcni
AHOLA

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Já vidím jako největší záhadu toto:

citace:
Co je horsie, vyskusal som dalsie 2 kable a kazdy po pripojeni k mojmu notebooku prestal pracovat

To jako kabely přestaly pracovat :-) nebo ten port v routeru jsi tím tvým notebookem odpálil/zablokoval?

No vyskusal som 2 dalsie kable, ktore boli funkcne, kym som ich nenapojil do mojho notebooku. Potom uz funkcne neboli, ani na mojom, ani na inom PC. Spolubyvajuci potom dotiahol dalsi kabel, pouzival ho uz len on a bolo to v pohode po cely zvysok casu (cca 4 tyzdne). Ja som sa vsak uz radsej toho kablu nechytal, aby ho moja masina neodrovnala....

Inak najprv som myslel, ze ten port v stene proste blbne, ale v nom chyba nebola...Logicky mi to vychadza len na moj hardware..
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Okamžitě bych navštívil nějaký seriózní servis nebo minimálně zacpal díru do NB žvýkačkou Hubba Bubba.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 09, 2014 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, co jsem do PC omylem stahl, ale neustale mne v google chrome vyskakuji okna s ruznyma reklamama, pozvanky do her, vyhry a podobny srance a nevim, jak se toho zbavit. Automaticke vyskakovani oken mam v nastaveni zablokovane, antivirus take nic nenasel. Zrejme (doufamú je to jen nejaky prkotina, ale uz me dochazi napady, jak se toho zbavit.
Mablung

PříspěvekZaslal: so srpen 09, 2014 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Nevim, co jsem do PC omylem stahl, ale neustale mne v google chrome vyskakuji okna s ruznyma reklamama, pozvanky do her, vyhry a podobny srance a nevim, jak se toho zbavit. Automaticke vyskakovani oken mam v nastaveni zablokovane, antivirus take nic nenasel. Zrejme (doufamú je to jen nejaky prkotina, ale uz me dochazi napady, jak se toho zbavit.

Nejjednoduší bude reinstalace počítače. Pokud se ti do toho z nějakého důvodu nechce, tohle forum http://forum.viry.cz/ je vynikající na získání rady. Podívej se co radí ostatním, projeď si to detekovacími nástroji které tam radí a dej na forum logy. Oni z toho vyčtou, co tam máš.
Napalmex

PříspěvekZaslal: so srpen 09, 2014 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus se v chrome mrknout do Nástroje - Rozšíření, jestli se ti tam nenainstaloval nějaký Adware.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so srpen 09, 2014 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus stáhnout toto: www.hijackthis.cz/download/hijackthis.exe

Report, co Ti to vyhodí, zkopíruj a vlož do spodního pole na této stránce: http://www.hijackthis.cz/

A dej tam "Provést analýzu". Dost možná Ti to ukáže na problém, plus pak v samotném programu můžeš problematickou položku označit a zkusit nechat odstranit. Třeba se to nepovede, ale minimálně tě to navede směrem, kde může být problém.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 09, 2014 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky moc za ochotu poradit. Zkousel jsem vsechno mozny, az na jednu naprostou prkotinu, ktera me ani zezacatku nanapadla, ale ktera problem vyresil a to obycejne zmazani souboru cookies
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj - řeším jednu "prkotinu". Často teď pracuji mimo kancelář a můj X230T je sice super stroj, ale vydrží tak reálně 4-5 hodin, což je na můj pracovní den málo.

Přemýšlím jak to vyřešit. Koupil jsem si do auta převodník 12V na 230V a dobíjím NB v autě -ale je to zoufale pomalé (ještě zoufalejší než doma ze sítě) a hlavně nedostatečné.

Uvažoval jsem o externí baterii, ale už teď s sebou tahám tak 3-4 kila blbin (zdroj, taška, externí HDD apod.).

Máte někdo zkušenost se slice baterií pod notebook? Sice to bude monstrum skoro 4 cm vysoké a 2,ř kg těžké, ale nevidím moc možností jak získat tolik potřebný čas.

Zase si říkám, jestli se na to nevykašlat a nedokoupit 11 palcového mac book air k současnému stroji.
Oproti současné 12,5ce to není zas takový sešup a na cesty je to výrazně přenosnější s tím, že baterka vydrží to co pravděpodobně moje současné lenovo s další extra baterií za šestku (jen váží kilo a ne 2,5 kg).

P.S. to, že to nemá IPS je mi fuk. Teď ho mám, ale že bych hýkal blahem...prakticky nevidím rozdíl, pokud se nedívám na film zboku, což nevím proč bych dělal:o)
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kde pracuješ? Vždyť jsou dneska všude zásuvky - snad kromě auta, kde ale předpokládám řídíš a a nepracuješ s ntb. To je takový problém se na hodinu přes den někde napíchnout?
Nebo si kup baterii stejnou druhou a prostě ji jednou za den vyměň. (taky existují baterie větší než standartní, co za notebookem trochu vyčuhují, ale tu už možná máš teď)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: