|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 3:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 8:01 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím, že úplně vklidu, já si kupoval nějaký pseudolepší monitor, ale kdybych se teď díval, tak koupím nejnižší cenu a jen aby se mi to designově líbilo. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: ne říjen 26, 2014 8:58 pm Předmět: |
|
|
Tak TN monitor je proste nic moc, lepsi je rozhodne IPS, jsou tam lepsi pozorovaci uhly, lepsi podani barev,ostrost. U TN monitoru jsou na ho*no pozorovaci uhly, a kdyz nejsi presne naproti uz ti zkresluje barvy, to je blbe treba kdyz jsi treba na sedacce a chces se divat jinak nez v sede presne pred monitorem :) Ja doporucuju IPS a pokud do monitoru hledis dost casu tak nebudes litovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 28, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
ja som prave vcera kupil ten isty ale 21,5 palcovy + novu zostavu som zlozil (nic extra).pozeral som aj na ten vacsi,ale to uz by bolo asi dost.tato velkost mi uplne vyhovuje. zatial som nenasiel ziadne chyby na nom. som spokojny
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út říjen 28, 2014 8:48 pm Předmět: |
|
|
Mně se třeba obraz i IPS nelíbí a mám hybridní TNko a pozorovací úhly v klidu, pokud se nedíváš zvrvhu :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 8:46 am Předmět: |
|
|
Jak mám otočit video na youtube, když ho mám vzhůru nohama, _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 10:30 am Předmět: |
|
|
Musíš jít do nastavení toho videa, otevřít si volbu Vylepšení. Určitě to najdeš:
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: pá listopad 07, 2014 2:07 pm Předmět: |
|
|
daymoon
Jo dík .Povedlo se _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 2:26 pm Předmět: |
|
|
Plánuji koupit rodičům k Vánocům externí HDD, bude sloužit hlavně na fotky/videa atd, na flashky je to naprd a "rodinný" PC se už musel několikrát reinstalovat a mě nebaví to kopírovat k sobě. Takže nepotřebuji nejrychlejší, největší, nejbezpečnější a já co nevím co všechno nej. Prostě takovou tu zlatou střední cestu. :)
Švagr má tento a je spokojen - http://www.zbozi.cz/hledani/?q=TRANSCEND%20StoreJet%2025M3%201TB,&razeni=nejlevnejsi já už jsem z toho trochu vypadnul, tak jestli tomu někdo rozumí a poradí něco?
Díky! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 5:02 pm Předmět: |
|
|
Klidne to kup. Stejne je v dnesni dobe jedno ktere z techto zarizeni koupis, vsechno made in China  ja mam treba tento http://www.alza.cz/samsung-2-5-m3-portable-1000gb-cerny-d348961.htm. Spolehat se neda na zadny HDD, nejlepsi je mit data jeste na dalsich mistech pokud to jde . A kdyz nejde tak aspon to co mas na pc mit i sesynchronizovane s tim co mas na hdd.
Disk rozdel na disk C:\ a disk D:\ instaluj na C:\ a data davej na D:\ v pripade nouze jako je vir, nebo podobna blbost, das vsechno na D:\ a zformatujes pri instalaci jen :C\
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po leden 19, 2015 9:23 pm Předmět: |
|
|
Dá se nějak změnit jazyk ve windows 8 pro? Viděl jsem něco na německém e-bay a nechce se mi mít systém v GER. Dá se to nějak přehodit do ENG, CZ, SK ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po leden 19, 2015 9:32 pm Předmět: |
|
|
Beru zpět...asi dá. Tj. měním si na X230T SK na CZ (po letech:o).
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út leden 20, 2015 11:10 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Dá se nějak změnit jazyk ve windows 8 pro? Viděl jsem něco na německém e-bay a nechce se mi mít systém v GER. Dá se to nějak přehodit do ENG, CZ, SK ? |
dá stačí si stáhnout jazyk. sadu z mic. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út leden 20, 2015 12:14 pm Předmět: |
|
|
No...ale četl jsem, že snad až u těch ultimate apod. verzí, že OEM home verze podporuje tzv. základní jazyky jako GER, ENG ESP, apod. Čeština tam není (např. pro můj sk win 7 home tam není)...SK verze mi nevadí, ENG také ne, GER by mi asi vadila (bych si případně stáhl ENG:o))
Ale díky!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne leden 25, 2015 2:41 pm Předmět: |
|
|
ahoj,
potřeboval bych zásobovat přístroj na výstupu 5V a 3A....z baterry packu. Všude jsou ale jen 5V 2A. Existuje možnost, jak to překonvertovat na 3A s tím, že to nevydrží na baterku tolik? Myslím si, že ano, ale jak? Nějakým převodníkem?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|