|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 3:56 pm Předmět: |
|
|
A teď si to okamžitě změň, a zakaž přístup do admin nastavení z wifi:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 4:00 pm Předmět: |
|
|
A zapiš si, na cos to změnil _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
potreboval bych podrobny navod, jak vypnout neustale stahovani aktualizaci ve W 7 starter _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 5:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | potreboval bych podrobny navod, jak vypnout neustale stahovani aktualizaci ve W 7 starter |
starter zrovna nemam, ale doufam ze je to v nich stejne jako v home premium
http://img59.imageshack.us/img59/1323/updt.png
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: so únor 18, 2012 12:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, posledni dobou mam problem s wi-fi pripojenim. Mam router Asus 520g a pokud notebook (xp) uspim tak se po probuzeni vetsinou nepripoji na sit, kterou normalne vidi, ale pripojeni neprobehne ani po vypnuti-zapnuti wi-fi na notebooku, opravy pripojeni, obnoveni IP atd. Za nejaky cas notebook pripoji - ale nekdy to trva par minut, nekdy i desitky. Rychlejsi postup pro mne je vytahnout router z elektricke site a po znovuzapojeni se notebook pripoji hned. Takze problem jasne na stane routeru. V nastaveni jsem se zatim nestoural, nejak nevim co tam v tomto pripade hledat. Prehravat firmware se mi zatim moc nechce, nemam cas se s tim nejak babrat. Nevi nekdo cim by to mohlo byt a jak to rychle vyresit?
To same mam s mobilem, ktery sit vidi, ale pripojeni take neprobehne. _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so únor 18, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
když dáš při výpadku
ipconfig /release
a následně pak
ipconfig /renew
co se stane? Co Ti cmd napíše?
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: so únor 18, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
Vyzkousim a napisu pri pristim vypadku
V soucasne chvili mi to jde a kvuli praci ted nemuzu uspavat notebook, takze to muze chvili trvat. Kazdopadne zatim diky. _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so únor 18, 2012 12:47 pm Předmět: |
|
|
Pokud vidíš Wifi SSID a nejde Ti internet, tak Ti blbne DHCP server na routeru a to může mít hned několik příčin, proto potřebuji vědět, co Ti to píše. Doufám, že Tvůj klienský OS je windows, protože v jiných OS, je to trochu jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: so únor 18, 2012 4:23 pm Předmět: |
|
|
Squater: Setkal jsem se se stejným chováním na Asus 320g. Dokonce na 2 kusech, oba stejné chování. Dokonce stačilo se zařízením jen opustit signál, a pak se vráti zpět. Problém jsem nevyřešil, resp. vyřešil výměnou za hotspot od ubiquiti. Trocha pomohlo, když jsem vypnul omezení na MAC adresy a nechal security jen na WPA-PSK. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: út únor 21, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
tady je to
nic moc se z toho vykoukat neda. Nejde vubec sit (vcetne pristupu na internet) _________________ Koupim nebo vymenim cisla casopisu M&F, Svet kulturistiky a Kulturistika & fit sport z devadesatych let i novejsi na doplneni sbirky.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út únor 21, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
squater ja by som skusil zapnut na notebooku "connect even if the network is not broadcasting its name SSID" pre preddefinovanu siet a na routri si nastavit vramci dhcp pridelovanie konkretnej ipadresy na mac adresu nech dhcp server tolko nezdrzuje.
btw asusy mali taky dost vazny nedostatok (jeden som reklamoval aj ja) ze po case zacalo kolisat napatie z napajacieho adapteru a potom to vseliak nepredvidatelne odopinalo a pripinalo zariadenia.
Na tvojom mieste by som sa s tym dlho netrapil a radsej zobral nieco co funguje..
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 22, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím, tohle vypadá, na poruchu. Pokud vidíš SSID a jsi schopen se na něj normálně připojit a evidentně vůbec nekomunikuješ s DHCP serverem routeru, tak na tohle bych se vykašlal
Kup mikrotik, nebo ubiquiti s PoE pro 2,4Ghz pásmo a máš vyřešenou Wifi na hodně let
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|