|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
To nehraje roli (ani nepoznáš rozdíl).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | Nakonec jsem je našel i na Alze, ale jsou to CL6 a nevim jestli mám 5 nebo 6 |
podivej se do biosu..nebo primo na tech modulech by to mohlo bejt napsany.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:05 pm Předmět: |
|
|
Takhle to nefunguje. Každej modul má v sobě na nějakým čipu určitou konfiguraci (latence je jen jeden z několika parametrů), a deska si to přečte a paměť podle toho nastaví. Nepředpokládám, že má Šmajdalf něco nastavený ručně.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
jo, ale ja jsem se pokousel rict, ze deska by mela automaticky prizbusobit casovani pomalejsim modulum..nemuze jet jeden tak a druhej jinak.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
Jo tak. No to jo. Obecně míchat paměti je hodně blbej nápad :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:07 pm Předmět: |
|
|
Jj, míchání, dokupování pamětí ke starým není dobrý nápad... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:11 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Jj, míchání, dokupování pamětí ke starým není dobrý nápad... |
Nebuď srab.
Třebas moje paměti v mém počítači (4 sloty) fungují jen v jednom jediném pořadí. I když přehodíš identické paměti (kupované do dualu), tak deska nenaběhne. Chce to jen trochu trpělivosti zjistit jaká kombinace je správná
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:14 pm Předmět: |
|
|
osobne bych nevidel problem, kdyby smajdalf nasel upne ty samy 2 gigovy pameti co ma ted v kompu, tak je tam prdnout navic..ale jiny bych tam taky nemixoval..je to velkej risk..takze protrepat, nemichat.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 1:27 pm Předmět: |
|
|
potřebuju nějakej jednoduchej program na stahování videí a muziky z YouTube. Stahnul jsem si free studio5 a nefachčí. Možná jsem tam udělal něco blbě,ale nejde to. Pomůže někdo? Dík _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt březen 08, 2012 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | potřebuju nějakej jednoduchej program na stahování videí a muziky z YouTube. Stahnul jsem si free studio5 a nefachčí. Možná jsem tam udělal něco blbě,ale nejde to. Pomůže někdo? Dík |
http://www.youtube-mp3.org/ konvertor do MP3 staci zadat link a stahne ti z daneho videa audio stopu
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 2:00 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | osobne bych nevidel problem, kdyby smajdalf nasel upne ty samy 2 gigovy pameti co ma ted v kompu, tak je tam prdnout navic..ale jiny bych tam taky nemixoval..je to velkej risk..takze protrepat, nemichat.. |
Na konec jsem se na to stejně vys*al. Comp přeinstaluju, tak by se to mohlo, taky o trošičku zrychlit. Už to nemá asi cenu do mojeho pc investovat, kdy bych dokoupil ty ram, tak by mi to zase nemosel utáhnut zdroj, takže jsem se na to vykašlal. Časem ho ,,abgrejdnu´´ a bude. Nejlepší by bylo koupit celý nový, ale na to buhužel nemám _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 2:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|