|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út červen 19, 2012 7:49 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | stáhl se mi nejnovější flash player (Adobe Flash Player 11.3.300.257) a pravidelně padá. Pokud si pustím youtube a další stránky, ke kterým je potřeba, tak to 10 minut crashne a musím zapínat znovu.
Bohužel jsem si stáhl i starší verzi, ale tu mě to nenenechá nainstalovat, protože jsou novější verze. Co dělat? |
Mam podobny problem jako guru a navic, nevim, jestli to ma s tim spojistost, ale u kazdeho nove otevreneho videa na yt se mne poslednich nekolik vzdy na maximum zesili zvuk, coz drive nedelalo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: út červen 19, 2012 8:49 am Předmět: |
|
|
hehe to bolo reci ked sa do ipadov nedostal flash :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červen 19, 2012 9:39 am Předmět: |
|
|
A z Ovládacích panelů to odinstalovat nejde?
Já teda poslední verzi mám a všechno mi jede. Zkoušels upgradnout ovladače grafiky?
Dělá to i v jiným prohlížeči?
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: út červen 19, 2012 9:48 am Předmět: |
|
|
mám taky nej. a naprosto vše v pohodě. Jedu přes Operu a v práci přes Firefox...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červen 19, 2012 10:06 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | A z Ovládacích panelů to odinstalovat nejde?
Já teda poslední verzi mám a všechno mi jede. Zkoušels upgradnout ovladače grafiky?
Dělá to i v jiným prohlížeči? |
Odinstaloval jsem, ale NENECHÁ mě to nainstalovat jinou, než tu aktuální verzi, takže průser.
Upgradovat ovladače grafiky? No pokud si to windows neudělal sám (asi před 2 dny to stahovalo aktualizace samo), tak ne. Ale nikdy jsem to dělat nemusel.
V G-Chrome mi jde všechno, nejde to jen ve firefoxu, ale prohlížeč kvůli tomuhle logicky měnit nebudu přece.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: út červen 19, 2012 10:12 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Octopuss napsal: | A z Ovládacích panelů to odinstalovat nejde?
Dělá to i v jiným prohlížeči? |
Odinstaloval jsem, ale NENECHÁ mě to nainstalovat jinou, než tu aktuální verzi, takže průser.
Upgradovat ovladače grafiky? No pokud si to windows neudělal sám (asi před 2 dny to stahovalo aktualizace samo), tak ne. Ale nikdy jsem to dělat nemusel.
V G-Chrome mi jde všechno, nejde to jen ve firefoxu, ale prohlížeč kvůli tomuhle logicky měnit nebudu přece. |
Je možný, že je to ještě někde v registrech a to Ti nedovolí nainstalovat znova.
http://www.studna.cz/systemove-nastroje-nastroje-pro-odinstalovani-sw-c-0909.html
Používal jsem Revo nebo pak jsem to mazal ručně přes regedit. Nedělal jsem to konkrétně u flashe, ale u jiných věcí a to mě pomohlo....
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červen 19, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Odinstaloval jsem, ale NENECHÁ mě to nainstalovat jinou, než tu aktuální verzi, takže průser.
V G-Chrome mi jde všechno, nejde to jen ve firefoxu, ale prohlížeč kvůli tomuhle logicky měnit nebudu přece. |
Nikdy, NIKDY neinstaluj jakýkoli ovladače z Windows Update. Jsou to osekaný a často polofunkční paskvily. To mám přímo od jednoho inženýra z Intelu.
Zkus ještě odinstalovat nějaký pluginy z FF. Jinak se myslím dá vygooglit odstranění Flashe ručně. Vím že jsem to řešil v expráci, kde jsem ho instaloval přes group policy, a byl problém s aktualizací.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st červen 20, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
Takovej dotaz, sestřenice si pořídila externí disk a nejsem ho schopnej přes windows naformátovat, píše to, že windows nemohl dokončit formátování, zkoušel jsem to i přes správu disků a nic. Nějakej tip? Nabízí to formáty NTFS a exFAT _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 20, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
exFAT je systém vhodnej spíš pro flashky, pro disk to myslím žádnou výhodu nepřináší. Snad jsem dokonce četl článek kde porovnávali výkon pod všema možnýma souborovýma systémama, a NTFS vyhrálo.
Proč to nejde formátovat nemám páru. Jaký informace ukáže Správce disků? (Tento počítač, pravou myší a spravovat)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st červen 20, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
Tam je právě vidět v pohodě ve správě disků, systém RAW... Zkusím stáhnout nějakou utilitu na to _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 20, 2012 12:52 pm Předmět: |
|
|
A máš na tom disku vytvořenej oddíl?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st červen 20, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | A máš na tom disku vytvořenej oddíl? |
Oddíl mi to vytvořilo, ale nenaformtáuje to, zkoušel jsem jak FAT, tak NTFS _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 20, 2012 5:13 pm Předmět: |
|
|
A co takhle:
spustit příkazovou řádku
diskpart
list disk
select disk xyz
clean
create partition primary
active
format fs=ntfs quick
assign
exit
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 20, 2012 6:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
cau, je nutny pri vymene zakladni desky preinstalovat windows? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|