Další zoufalec běhá po Ronnie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další zoufalec běhá po Ronnie  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Další zoufalec běhá po Ronnie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JanaHn

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

demotivující....naopak děsně motivující!!!!

upřímně to nezabere nic, váhu mám na stole v kuchyni, položím na ní talíř, mrsknu potravinu, zapíšu na papírek hmotnost, mrsknu další....atd.

pak, když sednu k pc juknout na mejly nebo sem, nebo sedím u kafe, hodím to do kalorických tabulek, kde napíšu klidně začáteční písmena např. rý....a už mi vyjede rýže lagris natural vařená, nevařená, jasmínová rýže.....atd....tak kliknu na to, co mám....samo to propočítá množství B,S,T

a máš suprovej přehled.

asi mám víc času na MD, ale pokud ti to za to stojí, abys zhubla

ani výživový poradce ti nenapíše přesně, co máš jíst.....on ti napíše kolik zhruba těch KJ, kolik B, S, T ale jídelníček si vymyslíš sama.

a právě tím, že zapisuješ, získáš přehled, že už budeš vědět co kolik má a časem ani nebudeš zapisovat nebo vážit, ale odhadneš to.

zkus se tam teď registrovat a zkusmo si napiš dnešní jídelák, jak si ho tu napsala....a uvidíš,co ti to vyplivne za hodnoty!!

a od toho se můžeš odrazit, budeš vědět, kde co přidat, kde co ubrat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JanaHn

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem úplně dostala hlad
DeB

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
demotivující....naopak děsně motivující!!!!

upřímně to nezabere nic, váhu mám na stole v kuchyni, položím na ní talíř, mrsknu potravinu, zapíšu na papírek hmotnost, mrsknu další....atd.

pak, když sednu k pc juknout na mejly nebo sem, nebo sedím u kafe, hodím to do kalorických tabulek, kde napíšu klidně začáteční písmena např. rý....a už mi vyjede rýže lagris natural vařená, nevařená, jasmínová rýže.....atd....tak kliknu na to, co mám....samo to propočítá množství B,S,T

a máš suprovej přehled.

asi mám víc času na MD, ale pokud ti to za to stojí, abys zhubla

ani výživový poradce ti nenapíše přesně, co máš jíst.....on ti napíše kolik zhruba těch KJ, kolik B, S, T ale jídelníček si vymyslíš sama.

a právě tím, že zapisuješ, získáš přehled, že už budeš vědět co kolik má a časem ani nebudeš zapisovat nebo vážit, ale odhadneš to.

zkus se tam teď registrovat a zkusmo si napiš dnešní jídelák, jak si ho tu napsala....a uvidíš,co ti to vyplivne za hodnoty!!

a od toho se můžeš odrazit, budeš vědět, kde co přidat, kde co ubrat.

tak jsem to tam nasázela. Jsem netušila, že stačí napsat jen počáteční písmeno a hned to vyjede. Já jsem tam složitě klikala. No. Nevím jen jak tam zahrnout to domácí žervé.. ale jinak to vychází zatím + - na 8500 Kj
DeB

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a z toho teda 170 g bilkovin, 198 g sacharidů, 60 g tuků.. Orientačně
JanaHn

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže logicky....jíš strašně málo!!!!

máš zprávu
JanaHn

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

všechno si to zadej do toho přehledu na liště.....hned je to 1. nad tím tučným napsaným přehled potravin a aktivit

tam si napiš kolik čeho budeš jíst.... a ono ti to bude psát přehled jak na tom seš během dnes atd.
DeB

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
všechno si to zadej do toho přehledu na liště.....hned je to 1. nad tím tučným napsaným přehled potravin a aktivit

tam si napiš kolik čeho budeš jíst.... a ono ti to bude psát přehled jak na tom seš během dnes atd.

do té lišty jsem si to zadala.. ale jak si dopředu ověřím, že za ten den opravdu sním tolik bílkovin a tolik sacharidů? Asi to musím zkoušet přidávat někde že..
JanaHn

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, uvidíš, jak ti to bude psát kolik už si toho snědla......a podle toho upravíš.

když prostě sníš dopol. víc ,ubereš na odpoledne, aby ses vešla do tabulek.

je to někdy vopruz, ale pokud ti to pomůže a kg půjdou dolů......dá se to vydržet!!

ale odvažuj, ať to máš přesně a to zapisování má smysl...... by oko nestačí.
Kleio

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by zajímalo, kolik vážíš, protože kdybys to napsala, tak by se mnohem lépe radilo s jídelníčkem.

Třeba tyhle hodnoty:
DeB napsal:
a z toho teda 170 g bilkovin, 198 g sacharidů, 60 g tuků.. Orientačně

Tyhle bílkoviny jsou pro člověka, který váží 110 kilo a více, jinak je to zbytečně moc, sacharidy pro 70 - 90 kg. Tuků hodně tak jako tak.
JanaHn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tobě přijde 60g tuků na den hodně??

já mám nějak zafixovaný, že tuků se má jíst tak 0,8-1g na 1 kg hmotnosti možná při té redukci o něco málo míň, ale né nějak extra. tuky jsou přece taky potřeba v těle....jde jen o to jaké.

já jím i víc, sice teda nehubnu, ale taky nepřibejvám.

nemyslím jen teď konkrétně u DeB, ale všeobecně to množství tuků...
Kleio

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měla denně cca 50 gramů tuků, při 105 kilech. Po pár měsících jsem to snížila na 30 g při 85 kilech. Záleží jak moc člověk cvičí, jak rychle chce hubnout,kolik váží a co je schopen jíst, mám i jídelníček na 20 gramů tuku na den, ale to je jen nárazovka. A nemám žádné problémy se zdravím. Těch 20 g je samozřejmě minimum, pod které byh nešla.
JanaHn

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no, to bych fakt nevěděla co jíst na 50-30g tuků za den, to je šílený.

to ti napsal výživ. poradce?
Kleio

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já si tyhle věci řeším sama, poradci jsou lamy
DeB

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojky,

tak se snažím s tou kalkulačkou poprat :) Moc dobře mi nejde nahonit ty bílkoviny do jídla tak aby mi to chutnalo. V čem krom masa je bílkovin nejvíce? Ve vajíčkách je zase dost tuku. Zase můžu klidně jíst vajíčka i bez žloutků. Nebo nevím co místo toho snídat aby tam bylo dost bílkovin. Snídám neustále jen vajíčka, nebo šunku s pečivem. Klidně budu snídat vločky, ale s mlékem to nezvládnu-nepiju ho.

Já bych tak potřebovala rozvrhnout kolik na snídani, kolik na svačiny, kolik na oběd. Nemám v tom vůbec přehled a jsem z toho nešťastná, žemi to nejde. Nemám tolik času nad tím zas tak sedět a tolik to študovat, i když se snažím.

Za včerejší den a dnešní ráno jsem dost vyčerpaná z toho zkoumání jak všechno nakombinovat. Ale zadarmo to nebude, já vím. Dost tím ale trácím čas, který bych ráda věnovala třeba učení na zkoušky. Je zkouškové období a já už jsem dvě zkoušky nedala, jak moc se zabývám jídlem. Jak to jako vy všichni zvládáte?

Musím se trošku vypsat jak jsem na sebe naprdnutá, že mi to jako dost dlouho trvá a nějak se mi bortí další povinnosti! :D
Lunreal

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to nutný proces, jakmile se v tom zorientujes, budes to pak davat z hlavy a zadny cas ti to nezabere, na bilkoviny doporucuju koupit protein (viceslozkovy) a davat si ho treba rano s vlockama ;) Urcite pohodlnejsi nez kazde rano resit vajicka.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další zoufalec běhá po Ronnie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: