|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MilanT
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2025 8:15 pm Předmět: |
|
|
Tuhle techniku kladiv často jezdí wrestleři a zápasníci, většinou jedou hned za sebo dokud nefailnou, dokážu si představit že na vyšší reps to musí být zábava nejen na bicepsy ale i na předloktí, ramena a trapézy.
(sorry za novou stránku)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2025 8:58 pm Předmět: |
|
|
Dnes trochu silového kardia
Okruh dlhý asi 200 metrov, najprv smerom tam prudký kopec dole v teréne, smerom naspäť ten istý kopec smerom nahor. Toto absolvované so záťažou 2x50lbs (cca 23kg na ruku) závažie z činky so širším madlom v každej ruke. Dal som si dva okruhy, hlavne ten druhý po krátkej pauze už nebola žiadna sranda.
Dobré. Sme u manželkinej babky na Vianoce a je tu veľká záhrada, tak som to využil na rozhýbanie sa po šalátoch a rezňoch
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út prosinec 30, 2025 1:16 am Předmět: |
|
|
Posledné dva dni som nejaký nachcipany. Dnes už mi bolo lepsie, tak som si šiel zacvičiť.
Kliky na bradlach - do 3xBW+25kg
High Bar Dosedy na low box - do 4x137,5kg
Zhyby široký nadhmat - 5 sérii x 3 opak
Kardio
Kopy, údery na vrece 8 min netto
Jak bol minulý tréning nadmieru dobrý, tak dnes nič extra. Dipy nešli, drepy ešte ako-tak. Možno som mal ešte deň-dva počkať, dať voľno nech sa preliečim, ale tak nevadí. Budem to brať ako nejaký základ, ktorý dám aj v nie ideálnych podmienkach. Navyše som si aspoň overil, že tie PRka z minula neboli len kvôli podváženým kotúčom alebo čosi, keďže dnes to na rovnakých závažiach drhlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne leden 04, 2026 6:14 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Spoto Press s cambered barom - do 5x105kg
Mŕtvy Ťah z 5cm deficitu - do 6x210kg
Doplnky
Superset
Upazovanie + Rozpazovanie v predklone jednorucky - 12x5ky, 10x5ky
Kardio
Beh 1700m @ 12'38"
Bench celkom dobre, malá rezerva ešte bola, ale nebol som si úplne istý, či to dám tak som to radšej nechal tak, nech nemám miss. Urobil som aj malú zmenu v technike a ešte o niečo zúžil úchop. Opäť sa mi potvrdilo, že všetky tlakové cviky mi idú citeľne lepšie pomerne úzkym úchopom (pre väčšinu ľudí je môj najsilnejší úchop vyslovene CG bench, heh).
Ťahy tiez solídne, toto som snáď ani nikdy nedal, podarilo sa mi poriadne nasrať samého seba, kričal som ako pavián a do činky som šiel obzvlášť agresívne, tak asi mi to mentálne pomohlo. Každopádne to posledné opakovanie už viazol doťah. Tréningovo si to uznávam lebo som to tam nejak nakoniec dokokotil, avšak na súťaži v lifte by to veru neprešlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt leden 08, 2026 5:43 pm Předmět: |
|
|
Dnes kardio
1km chôdza s taškami v rukách 15kg+15kg. Čas 14'30"
Hneď za tým 2km beh. Čas 14'30"
Všetko naobliekaný, v zime a v ťažkých zimných topánkach, takže nič moc, ale dalo sa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne leden 11, 2026 12:53 am Předmět: |
|
|
Dnes
Strict OHP so stopkami - do 5x80kg - PR
Low Bar Drep s dosedom na low box 13cm - do 3x155kg
Doplnky
Sed Lahy s jednoruckami vo vzpazeni - 2x8x15ky
Scottovka biceps s EZ tyčou - 2x13x30kg
Kardio
Kopy, údery, porazy na vrece - 8min netto
Dnes dobrý tréning. Drepy pomerne slušne, celkom som zvedavý koľko to hodí na klasický ATG drep, niekedy skúsim. Zmeral som pre zaujímavosť aj výšku low boxu na ktorý drepujem. Military opäť osobák, podľa mňa to bolo spôsobené technickou chybou v minulom tréningu, kedy mi vypla pravá ruka, dnes však už spoľahlivé, hydraulické tlaky. Posledné opakovanie som však tlačil aj očami
BW po tréningu cca 133kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne leden 18, 2026 1:05 am Předmět: |
|
|
Dnes
Kliky na bradlach - do 5xBW+20kg
ATG Paused Zercher Squat - do 3x180kg
Doplnky
Zhyby paralelným uchopom - 4x3 opak
Muscle snatch - do 2x75kg
Držanie kufra s hrubým madlom v ruke - do 100kg pár sekúnd
Kardio
Stroj na schody - 15 poschodí za 6 minút s 16kg kettlebelom v ruke
Priznám sa, že zercher som chcel dať aj štvrté, ale missol som  Hanba.
Najhoršie na opakovaniach je, že mi samotná činka znemožňuje poriadne sa nadýchnuť a moja hlava chytá po viac ako jednom opakovaní veľmi zaujímavý odtieň  Nevadí. Budem s tým bojovať.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne leden 18, 2026 8:08 pm Předmět: |
|
|
Nechces nakrutit tie zechery? (uz som to nasiel a teda..brutal).
To je uz velmi zaujimavy vykon. Ja stale nejak neviem vstrebat ako sa toto da robit bez toho aby si clovek uhnal nejaku neuropatiu.
ps 133 by som ti vobec netipoval.. skor tak 110 (ale neviem toto si chcel pocut haha) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne leden 18, 2026 11:02 pm Předmět: |
|
|
Ďakujem za spätnú väzbu. Uvidíme, kam až sa to môže vyšplhať.
Asi 8 rokov dozadu som dal 150kg zercher, 2024 som dal 180 a teraz 200. 500lbs/230kg by bolo super niekedy dať, ťažko povedať kam až ma pustí zdravie a genetika bez steroidov  Hlavne verím, že mi to boostne mŕtvolu teda.
P. S. 105kg som mal cca 2-3 roky nazad keď som zrysoval zo 122 v tej dobe. Esteticky samozrejme o dosť lepšie, akurát som psychicky nedával fakt, že bojujem so 100kg na benči, so 180 na mŕtvole a pod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út leden 27, 2026 2:30 pm Předmět: |
|
|
Dnes tréning s manželkou, mali sme výročie, tak sme šli spolu do fitka.
Spoto Press s cambered barom - do 4x110kg
High Bar Drep s dosedom na low box - do 4x140kg
Doplnky
Zhyby široký nadhmat s dopomocou - 7xBW-25kg, 9xBW-40kg
Upazovanie jednoručky - 2x20x3,5ky
Bench slušne, drepy šli tiež máličko lepšie ako minule. Minulý týždeň má seklo v krížoch tak, že som nevedel 2-3 dní normálne fungovať, tak som mal obavy, ale už sa to asi dalo viacmenej doporiadku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st leden 28, 2026 3:13 pm Předmět: |
|
|
Dnes 5 hodín Power kardio - nosenie nábytkov, krabíc atď po schodoch.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá leden 30, 2026 12:01 am Předmět: |
|
|
Dnes
Beh 3700m @ 26'20"
V mraze, v noci, v ťažkých zimných čižmách, takže nič moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá leden 30, 2026 2:44 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | Beh 3700m @ 26'20"
V mraze, v noci, v ťažkých zimných čižmách, takže nič moc. |
za mě super a ještě v takových podmínkách, já stěží tímhle tempem udýchám kilometr v teple, ve dne, v lehkých teniskách a ještě na páse :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st únor 04, 2026 7:14 am Předmět: |
|
|
Včera neskoro večer tréning
Military so stopkou dole - do 2x85kg
Mŕtvy ťah klasikou - do 200kg, 230kg iba odlepené od zeme
Doplnky
Sed lahy s cinkou nad hlavou - do 8x40kg
Bicak uzko s cheatingom na švajčiarskej ose - do 10x70kg
Dosť na hovno tréning, skúsim dať asi nejaký back-off a potom naspäť do váh skrz mŕtvoly bez deficitu. Ťažko povedať prečo to šlo až tak nahovno, uvidíme čo sa s tým bude dať robiť.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st únor 04, 2026 3:29 pm Předmět: |
|
|
neni lepsie si tieto trapenia proste usetrit na leto a v zime iba pucit tie cinky? Fakt behat v baganzach a v takom necase to nemoze bavit snad ni gogginsa _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|