DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 119, 120, 121  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2023 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
20 už docela pálilo, ale decarabas by dal 100 a ještě by to spojil do supersetu

Kámo, čokoľvek, ale bulhary ne Tento cvik fakt nenávidím viac ako svokrine návštevy.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2023 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
DAVID.LOPAN napsal:

Kámo, čokoľvek, ale bulhary ne Tento cvik fakt nenávidím viac ako svokrine návštevy.
Já je taky nesnášim, ale je to pro mě jediný cvik co se dá vlastně dělat všude prakticky bez vybavení. Ještě Pistol squat, samozřejmě, ale na to jsem moc zkrácený o)
MilanT

PříspěvekZaslal: čt červen 29, 2023 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
decarabas napsal:
DAVID.LOPAN napsal:

Já je taky nesnášim, ale je to pro mě jediný cvik co se dá vlastně dělat všude prakticky bez vybavení. Ještě Pistol squat, samozřejmě, ale na to jsem moc zkrácený o)

Když se naučíš Pistol Squat a dokážeš se fakt na něm progressovat a není to jen balanc, je to jeden z nejhorších cviků, kort když si pak vezmeš třeba jednoručku na rameno, to radši 5x20 na dřepech.
Já mám bulhary docela rád
cohen999

PříspěvekZaslal: pá červen 30, 2023 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@David . normalne si treba pod patu nieco podlozit a mozes drepovat aj poskracovany. Co myslis, ze ako to robim ja...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá červen 30, 2023 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.6. 2023 čtvrtek

SHYBY NEUTRAL - 5-6-7-8-9-10-11
PŘÍTAHY S V. Č. - 3x6 s 70

pocitová náročnost tréningu: 1/10
pocitová radost z tréningu: 6/10
váha: 88 kg
trénink trval: 20 minut

Včera jsem uspal nejmenšího, žena ještě žila a podařilo se na chvilku utéct. Zase bylo asi 20 minut, ale ok, beru. Jelikož nestíhám rozcvičku, protože by mi vzala 10 minut, tak žebřík je ideální věc na rozcvičení. Shyby celkem ok. Šlo by více, ale pak už cítím jedno z mých zranění...

MilanT napsal:

Když se naučíš Pistol Squat a dokážeš se fakt na něm progressovat a není to jen balanc, je to jeden z nejhorších cviků, kort když si pak vezmeš třeba jednoručku na rameno, to radši 5x20 na dřepech.
Já mám bulhary docela rád
Přemýšlím, jestli to vlastně chci.

cohen999 napsal:
@David . normalne si treba pod patu nieco podlozit a mozes drepovat aj poskracovany. Co myslis, ze ako to robim ja...
A já jsem si říkal "ty vole cohen, čtyřicátník a občas u něj vidím pistole. To není taková lemra jako já. " Já ji totiž tuhle zkoušel když jsem byl na takové plošince (jakoby podložená pata) a zjistil jsem, že to docela jde...Samozřejmě tam ještě ladím kolena, ale jinak mooožná zařadíím.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2023 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 1.7. sobota

SCHODY TRENAŽER - 5 minut

ZOMBIE SQUAT - 2x5 s 45
MRTVOLA TRAP BAR - 3x60, 3x90, 3x110, 3x130, 3x150
ČELNÍ DŘEPY - 3x5 s 60
ARNOLDOVY TLAKY - 8x16, 8x20, 6x22, 6x26kg ručky
PŘÍTAHY kladka záda - 6x
PLANK - 4x

pocitová náročnost tréningu: 5/10
pocitová radost z tréningu: 7/10
trénink trval: 57 minut

Čas byl, energie ne, ale i tak luxusní. Chtěl jsem začít čelníma dřepama, ale chlapík co vypadal že u 100 umře, nakonec vyjel asi na 150 a docela mu to šlo. tak jsem zatím dal zombie squat jako rozcvičku, pak trap bar dl a teprve pak čelní. Šlo to. Jinak ramena pěkně. 6x26jednoručky už byly znát.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2023 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 4.7. utery

Tgu s 16 kg ktb - 3+3

Floorpress s ruckama 4x16 s 27,5kg
Superset
Bulhary - up to 8x40

(3 rounds of this):
Dips - 3x10
Diamond ktb press - 3x15
Rumuny s ruckama - 3x10

+Bricho

pocitová náročnost tréningu: 3/10
trénink trval: ? minut

Pri floorpressech s 27,5 kg ruckama uz necitim rameno. Premyslim, ze miniauturne pridam vahu...bulhary 8x40 jeste sly ..
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt červenec 06, 2023 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 5.7. čtvrtek

Hrazda - 4-5-6-7-8-9-10
Pritahy rucky - 2x8 s 27,5kg

+Bicak a zadky ramen

váha: 87 kg

Zena drzi zlucnikovou dietu a na me je to take znat.dalsi kilo dole. Zatim to neresim, ale o moc mene uz nechci. Stejne jsem vzdy obtloustly a meni se vicemene jen kolik mam svalu...
Jinak zena se lepsi a brzy snad uz i BJJ...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2023 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 10.7. pondeli

HRAZDA - 3-4-5-6-7-3-4-5-6-7
FRANCOUZAKO/PRESS NA TRICEPSY S KTB - 4x25 s 24kg
DIPS - 2x10

pocitová radost z tréningu: 4/10
trénink trval: 30 minut

Žena už dobrá, já nedobrý. Poslední týdny jsem malého furt nosil a uspával. V kočárku nespí, takže nosítko. Někdy i 4-5 hod denně. Nosítko je super, ale když ho máte moc často, tak se to na těch zádech podepíše. Takže když jsme na návštěvě u manželky sestry uslyšel jak neteř řve "krev, krev" vyběhl jsem k ní jako kamzík, tam moje zakrvácené dítě, které by z fleku mohlo hrát v hororu. Rychle jsem sklonil a najednou jeb! Jeblo mě v zádech Dceru jsem ale na kačera s rozkročenýma nohama a polosprintem stejně odnesl a pak dovezl na pohotovost. Kde jí stříhaly visící kůži na prstu (odneslo to bříško a kus nehtu-ty jsou fuč, ale prý to doroste) no zábavné to věru bylo. Dala to skoro bez breku a spolupracovala. Je hustá na ani né tříletou...
Záda se mi trochu lepší, ale pořád to stojí za prd, ale už jsem to nemohl vydržet a šel na hrazdu a na něco lehkého. Při menší tonáže a lehčeji mě záda nebolela. Takže mažu a nahřívám...
cohen999

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2023 7:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No pekne, pekne. Taketo urazy zatial nejako neriesime, skor len odreniny, kiez by to tak zostalo cim dlhsie. Minuly tyzden ma tiez trosku drapsol chrbat, ale snazil som sa cielene dychat do spodu brucha, najma pri behu a pomohlo. A opat som zaradil swingy s ktb, je to fajn prevencia.

PS: Nosic je zlo!
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2023 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
No pekne, pekne. Taketo urazy zatial nejako neriesime, skor len odreniny, kiez by to tak zostalo cim dlhsie. Minuly tyzden ma tiez trosku drapsol chrbat, ale snazil som sa cielene dychat do spodu brucha, najma pri behu a pomohlo. A opat som zaradil swingy s ktb, je to fajn prevencia.

PS: Nosic je zlo!
Já měl taky premiéru. Jsem rád, že jsme jeli. Já mám tendence nechávat všechno zahojit samo.
Jinak já teď právě uspávám často v nosítku. Manželka uspává dceru, kde probíhá vymítání ďábla "chcem mlíčko, dodedujem plyšáka, dodedujem se jít podívat na tatínka atd." a já v nosítku toho druhého. Jak nemám cicku, tak ho jinak neuspím .o)) krátkodobě super, ale teď jsem to fakt přepálil (nešlo jinak)...To dýchání zkusím a musím zase více cvičit core, ten jsem teď také cvičil málo a asi mě to i seklo kvuli tomu, jak jsem nemohl na BJJ, kde člověk dělá kotrmelce a různé srandy a ty vnitřní svaly tam dostanou slušně zabrat...No, žiju a za pár dní budu ok, jen musím být opatrný...o)
decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2023 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No celkom slušný rodinný masaker, krv strieka, chrbty explodujú.
Čo malá vlastne robila, že si tak doriadila ruku?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2023 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
No celkom slušný rodinný masaker, krv strieka, chrbty explodujú.
Čo malá vlastne robila, že si tak doriadila ruku?
Byli jsme celý den u manželky sestry na jejich baráku a celý den si tam krásně hrála s její sestřenkou (skoro 5 let). Nicméně sestřenka není extra verbálně zdatná a tak se z ní moc nedostalo a moje je sice verbálně zdatná, ale vypadá to, že úplně sama neví. Vypráví to trochu zmateně... Ale byly tam nějaké tvárnice a jedna jí pravděpodobně spadla na prst. Nebo jí byla hozena na prst. . Údajně to doroste, ale je tak 1/3 nehtu a prsty pryč. Ale je to maso, tak to bude ok, jen to asi chvilku potrvá. Jedeme už na takové nemocniční vlně asi dva měsíce (co ženě začal ten žlučník) a už bych si dal pauzičku.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st červenec 12, 2023 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 11.7. úterý

FLOORPRESSY S JEDNORUČKAMA - 4x17 s 27,5kg
ZADKY RAMEN - 4x15

pocitová radost z tréningu: 5/10

Záda malinko lepší, ale pořád volím cviky, kde to nenamáhám a pořád chodím jako kačer .o). Floorpressy šly bez problémů. Poslední týdny pomalu přidávám aspoň opáčka. Trénink lehký a krátký. Dostal jsem se na činky v 22.00 a jelikož nemůžu pořádně trénovat tak se mi nechce ráno přivstat na to skoro nic, co necvičim. Ale něco probíhá a jsem za to rád.
Turakam

PříspěvekZaslal: st červenec 12, 2023 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pfuu, no malá je držiak, obdiv a ty makáš na všetky strany, nech sa deje, čo sa deje, rešpekt.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 119, 120, 121  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: