DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2026 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pátek

Upper body

30 YARDS SPRINTS - cca 5x
HRAZDA NEUTRÁL - 2x8 BW, 2x6 BW+10kg
BRADLA - 2x10 BW, 2x8 BW+10kg
UPAŽOVÁNÍ VE STOJE - 3x10 s 9kg
PŘÍTAHY VELKÉ ČINKY K BRADĚ NA ŠIROKO - 3x10 s 16kg
UPAŽOVÁNÍ NA ZADKY RAMEN - 3x10 s 9kg
BICEPS SE SWIS BAREM - 16-20 s 16kg
FRANCOUZSKÉ TLAKY - 2x15 s 16kg

fyzická náročnost tréningu - lehka/střední
psychická náročnost tréningu: 3
pocitová radost z tréningu: 9
trénink trval: 30minut
VÁHA - cca 75/76

Pumpa jak hovado. První šly sprinty. Celkem mi daly zabrat. Vzal jsem je dneska pěkně z ostra. Běžel jsem sklepní chodbou jako ninja. Když jsem v Itálii běhal venku, tak jsem měl pocit, že to nějak nemůžu rozběhnout. Nebylo to ono. Napadlo mě, že se mi hůře běhá v otevřeném prostoru. Je to kvuli orientaci? Stárnutí, protože nestíhám tolik objekty kolem? Nebo jsem byl jenom unavený? Těžko říct. Každopádně dnes jsem běžel prakticky na 100%. Vždycky před sprintem jsem dal hrazdu či bradal. Takže to šlo hrazda, sprint, bradla, sprint atd. Ke konci jsem natahoval pauzy mezi sériema skoro na 2 minuty. Sprinty by si zasloužily více, ale čas na to není. Kozy a záda jen tak lehce na udržení tonusu.
Ramena a pracky - velmi pěkná pumpička. Bavilo a líbilo. Přítahama s v.č. na široko si nejsem jistý, ale ostatní bralo krásně. Příště přidám. Na ruce záměrně pojedu trošku menší váhu a trochu větší počet opáček. Nemám dostatek činek a nechci to furt přehazovat, kvuli času...
Velmi, velmi dobré...
Na dovolené 9 hodin spánku, teď zase zpátka na 6-7. Nestačí, ale žít se s tím dá. Jsou horší věci .o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123
Rychle na stránku:

Přejdi na: