|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červen 15, 2026 5:08 am Předmět: |
|
|
neděle
HORIZONTAL PULL UPS PODHMATEM - 7-8-7-6-6-6 BW+15kg
PŘÍTAHY S GUMOU - 3x
BICEPS - 3x
fyzická náročnost tréningu - lehké
psychická náročnost tréningu: 6
pocitová radost z tréningu: 4
trénink trval: 24
VÁHA - 76,2
Po pátečním BJJ jsem byl ještě slušně rozlámaný. Ruce ramena šlachově, vazově a unaveně a žebra jen lehce bolavá, ale dobré. Tohle je velmi lehký trénink. Extra mi nevychází frekvence jak bych si přál a budu muset udělat nějaké změny, ale ještě nevím jak. Teď mi to například nabourá středeční BJJ co bude. Nicméně lehce přihazuji, tréninky mě baví, takže vlastně why not? Dnes by měl být buďto legs nebo fullbody, tak uvidím jestli bude čas a jak...
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne pá červen 19, 2026 8:35 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červen 17, 2026 5:48 am Předmět: |
|
|
úterý
DIPS - up to 8xBW+36kg
DŘEPY HIGH BAR - up to 2x90
RUMUNI S DL - 3x6 s 27,5kg
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 3x6 s 40
PRESSY S JEDNORUČKOU VE STOJE - 2x5 s 21kg
BENČ - up to 3x80
+goblet squat, facepulls, středy ramen, něco jako nordic curls
fyzická náročnost tréningu - střední
pocitová radost z tréningu: 8
trénink trval: 37 minut
VÁHA - 76-77
Měl jsem 30 minut na trénink, pak bylo otazné jak to bude, tak jsem vyběhl na fullbody. Byla taky možnost dát legs, ale než bych se dostal k dalšímu push nebo pull tak by uběhlo moc času (navíc trénink už měl být den předtím, ale byl jsem tak unavený, že jsem usnul v půl deváté u dětí). Takže ačkoliv mi push, pull, legs neskutečně vyhovuje, tak to občas musím prokládat fullbody abych nebyl jak Mike Mentzer a neprojel partii jednou za 10 dní .o)))
Začal jsem trisetem dips, přítahy jednoručky a goblety příprava na nohy. To mám na fullbody rád, můžu jet supersety a trisety a šetřím tak enormně čas a můžu do tréninku narvat slušnou porci cviků. Nevýhoda je, že to ale krade často intenzitu a někdy nejsem rozcvičený jak bych potřeboval. Nicméně! Dips velmi slušně 8x36kg je nejvíc co jsem tam v životě měl a dalo se. Dřepy up to 2x90 - poměrně komfortní. Příště by mělo být 2x4-5 s 85. Tohle bylo takové "mezo"...Chtěl jsem přidat na ramena, ale po dvou sériích jsem to zabalil. Už minule jsem cítil diskomfort v rameni a není to ono. Uberu váhu a pojedu víc opakování, což bude na moje zmordovaná ramena asi lepší. V 27 minutě tréninku jsem už slyšel na chodbě bytovky jak se rozléhá řev a věděl jsem, že nikdo nikoho nezabíjí, ale že to jsou moje dvě rozkošné dětičky, které milovaná žena vypustila, aby šly oblažit tatíka do sklepa. Různě se střídala intenzita šílenství, ale trošku se dalo, tak jsem tam dal ještě benč když už jsme v tom sklepě.
Velmi dobré fullbody, které bylo celkem push dominantní, tak po BJJ bude legs a pak až push, pull.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st červen 17, 2026 7:18 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | to jsou moje dvě rozkošné dětičky, které milovaná žena vypustila, aby šly oblažit tatíka do sklepa |
Ani nevieš, ako sa dokážem vcítiť Som rád, že nielen moje deti sú démoni na metamfetamínoch.
Vždy so závisťou sledujem pokojné rodinky, ktoré sa po Hlavnej prechádzajú ruku v ruke, deti sa spôsobne usmievajú, veľmi čisto papajú zmrzlinku a rozumne sa rozprávajú s milujúcimi rodičmi o filozofii, zatiaľčo moje deti sa špinavé a dotrhané z ihriska šipkou jebnú do fontány a Soraya po nich vrieska, takže sa ľudia obzerajú, či zas skúšajú poplašné sirény, takže ja sa tvárim, že k nim nepatrím. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st červen 17, 2026 7:53 am Předmět: |
|
|
Pekne, pekne. Moji sú niekde medzi, vedia byť aj dobré detičky, ale samozrejme aj sa poriadne odviazať. Trochu by ich mal teoreticky brzdiť fakt, že tato nemá problém im capnúť po zadku na verejnosti, zakázať večer telku, prípadne odmeniť dobré správanie zmrzkou či gumovým medvedíkom, ale keďže sú ako akváriové rybičky, zvyknú na to za 2 sekundy zabudnúť. Ťažký život. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st červen 17, 2026 8:08 am Předmět: |
|
|
To nie že by som ich nedával do laty. Už keď ja sa ozvem, tak vedia, že je zle nedobre a treba zvoľniť.
Len potom Pavlík v škôlke vykladá, že som mu "dal po pysku", lebo som mu jemne capol po riti deň predtým  Ťažko sa to potom vysvetľuje, hlavne preto, že chodí obitý jak hruška, lebo sa stále niekde strepe z preliezky. Našťastie učiteľky vidia, že trávi približne toľko času padaním a obíjaním sa, ako chôdzou. Už som parkrát podpisoval papiere, že ma informovali, že sa niekde omlátil o skriňu, padol zo stoličky alebo si zbrúsil nos o koberec.
Ale ako si správne podotkol - pamäť akváriovej rybičky a navyše sa ťahajú navzájom. Jak sa jeden skľudní, druhý je ready na nejaké zbojstvo a už to ide zas dookola  Mne to zas až tak nevadí, sú to chlapci, šteňatá, ale večer o deviatej už toho mám fakt plné kecky. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červen 17, 2026 11:43 am Předmět: |
|
|
Já jim teda po zadku nedávám, ale někdy je to masakr. Hlavně když jsou přetížení a unavení, což je většinu dní od 5 odpoledne, protože asi od roku a půl ani jeden z nich po obědě prostě nespí  .
Minule byl syn na výletě se školkou a když se vrátili a já pro něj přijel, tak proti mě stojí notně spocená paní učitelka se slovy "dneska to nešlo. Utíkal.  " Je to radost kluci. Radost! ..o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt červen 18, 2026 7:57 am Předmět: |
|
|
středa
BJJ ŽUPANY
psychická náročnost tréningu: 9
trénink trval: 90 minut
VÁHA - 76-77
rozcvička, krk, rovinky, nácviky přechodů (na mě trošku až moc složitých) a sparingy 5x4 minuty. Tentokrát jsem vzal sparingy víc zlehka, až tady na pár zápasů kde se to nedalo a výsledek byl - střední trénink. Příjemné. Nebyl jsem tak strašlivě rozbitý jako vždycky jsem. Kvitoval jsem to s potěšením. Dobré.
V kimonu neznám skoro ani základní gripy. Nicméně se mi tam celkem daří obrana, co jiného mi taky zbývá .o) Takže sumasumarum fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá červen 19, 2026 8:18 pm Předmět: |
|
|
Patek
Hindu - 2x
Drepy s pridrzenim - 2x
High bar squat - 3x4 s 65, 2x75, 2x5 s 85
Low bar squat - 3x85
Sldl - 3x
trénink trval: 30 minut
VÁHA - 76-77
Drep pridano. Pomaloucku se to zdviha. Kazdy tyden to posouvam. Pred par mesici bylo 2x4 s 82,5 jako enormne tezke. Ted 2x5 s 85 s rezervou.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červen 22, 2026 3:17 pm Předmět: |
|
|
Sobota
push a pull
DIPS - 2x8 BW, 6xBW+10, 6xBW+20, 5xBW+36, 9xBW+36 (rpe 10)
BENČ - up to 3x3 s 80
BENČ S JEDNORUČKAMA - 12x27,5kg
HORIZONTAL PULL UPS PODHMATEM -9-8-8-6-6-6-6 s BW+15kg
+biceps a triceps
+nácvik front lever
psychická náročnost tréningu: 0
pocitová radost z tréningu: 10
trénink trval: 60 minut
VÁHA - 77,5
Věděl jsem, že na den otců budeme pryč, tak jsem si ho udělal dříve a vyrazil na neomezený čas do sklepa Dal jsem si krásnou hodinku a spojil push a pull dohromady. Nádherné. Na dips 9x36 už šlo ztuha. Při sedmém se mi to rozhoupalo a musel jsem čekat než se závaží přestane aspoň trošku houpat, ale aspoň byla sranda. Příště zkusím přidat opáčka nebo sérku, ale váhu nechám...
Horizontal-tady jsem přidal tradičně pár opáček. Šetřím bicepsovou šlachu. Stačí.
Velmi pěkné
pondělí
DŘEPY S PŘIDRŽENÍM - 2x10
BULHARY - 4x
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 4x6 s 40kg
TLAKY NA RAMENA S JEDNORUČKAMA - 10-10-8-8 s 17kg
BENČ NA ÚZKO - up to 2x3 s 70
30 YARDS SPRINTS
+středy a zadky ramen
fyzická náročnost tréningu - lehčí
psychická náročnost tréningu: 3
pocitová radost z tréningu: 7
trénink trval: 25 minut
VÁHA - 77,5
Moc jsem nestíhal a nevěděl jsem co. Na další leg day to nebylo a push a pull jsem projel v sobotu, takže lehčí fullbody. Vše v supersetech. Příjemné, příjemné.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červen 24, 2026 4:04 pm Předmět: |
|
|
středa
dopolko - visy, monkeybar, nácvik front lever
o pár hodin později:
Hindu - 2x
Drepy s pridrzenim - 4x
High bar squat - 3x4 s 65, 3x75, 2x5 s 87
Low bar squat - 3x87
trénink trval: 24 minut
VÁHA - ráno 76. Včera 77,9
Absolutní nestíhačka. Měl jsem kolem dvaceti minut a pak jsem si musel udělat jídlo do práce, najíst a mazat do práce. Nicméně jsem to zbouchal, ale potřeboval bych ještě delší rozcvičku. Ani tohle mi nestačí. Sranda, na záda si můžu dát dvě sérky a pak tam narvat maxxko a na dřepy bych jich potřeboval klidně 5 i více...2x5 s 87 už bylo slušně těžké, ale splnitelné. Před pár měsíci 2x4 s 82,5 rpe10, takže progress tam je. Malinký, maličký, ale je. Navíc bez nárustu váhy což je to, o co mi jde. Přibrat a přidat váhu na činkách jde vždy, ale bez toho mi to nikdy prakticky nešlo (například na benči ani miliped triceratopu). Na druhou stranu, ty nohy jsou podtrénované. Příště uvidím jestli přidám nebo dám nějaký mezotrénink, ale spíš přidám a zkusím si na to vyčlenit více času abych nemusel takhle šíleně spěchat...Dobré. Pak už jenom rychlá sérka low bar asi po 30 sekund pauzy. Vyloženě aby se neřeklo a proto, že je pro mě prostě přirozený.
PS: Highbar u mě vždy vlastně kopíroval front squat, zajímalo by mě, jestli by to stále platilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt červen 25, 2026 6:44 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek
DIPS - 2x6BW, 6xBW+10kg, 6xBW+20kg, 6xBW+37kg, 9xBW+37kg (rpe 10)
BENČ - up to 3x2 s 75
BENČ S JEDNORUČKAMA - 1x10 s 27,5kg
TRICEPS GUMA - 3x
trénink trval: 24 minut
VÁHA - 76-78
Nestíhačka. Měl jsem asi 24 minut. Pak jsem potřeboval skočit do auta a jet pro děti do školky než bude polední odpočinek, na který tam bohužel naše děti nezůstávají. Jedno nechce, protože druhé nechce. To druhé, je malinký satanáš, který mučí paní učitelky a představa, že by tam zůstal na odpočinek, je rozesmívá. Nás už toliko ne.
Dips - od minule jsem nakonec přihodil, ale jenom 1kg a 1 opáčko navíc. Nicméně přidáno, splněno. Podle mě se ale pomaličku blížím ke stropu, ale ještě to chvilku potáhnu a pak uvidím co s tím...
Dips mi i s rozcvičkou zabraly 20 minut a pak už zbývaly jen 4 minuty.  Tak jen ultralehce benč, který ale s cca 30 sekund pauzama zase tak lehký nebyl. Jednoručky a megarychle tricák aby se neřeklo.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červen 29, 2026 7:27 am Předmět: |
|
|
pátek
BJJ NOGI
psychická náročnost tréningu: 8
pocitová radost z tréningu: 9
trénink trval: 90 minut
VÁHA - 77
Drilly. Úniky z různých pozic. Vše známé, přesto člověk (alespoň já) narazí na detaily, které nezná, nebo zapomněl, nebo se dají dělat lépe. Pak spároše 7x4 minuty. Většinu času v lehčím či středním tempu. Bylo brutální vedro a nikomu se nechtělo to hrotit. Kvitoval jsem to s potěšením. Nestává se mi moc často abych trénink BJJ označil jako střední a je to setsakra příjemné...
Den poté v sobotu byla grilovačka (dětská samozřejmě) a byla tam tyč, tak jsem dělal různé visy, nácviky front leveru a další srandy a mezitím odbíhal ke grillu otáčet maso. Příjemné. Neděle taktéž volno. Často nemám dva dny volna za sebou, ale je to dobré...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červen 30, 2026 5:32 am Předmět: |
|
|
pondělí
pull a fullbody
HORIZONTAL PULL UPS PODHMATEM - 10-10-8-8-6-6-6 BW+15kg
SLDL - up to 2x6 s 27,5kg ručkou
PRESSY S JEDNORUČKOU - 3x10
BENČ - up to 11x80
fyzická náročnost tréningu - lehčí
psychická náročnost tréningu: 3
pocitová radost z tréningu: 9
trénink trval: 35 minut
VÁHA - 77
Žena se mě ptala, jestli jsem opravdu takový magor, abych šel v tom vedru cvičit. Nerozuměl jsem otázce.
O víkendu krásně volno 2 dny a hodně to teda prospělo. Musím to zařazovat častěji. Většinou mám víc volno ala 1 den...Mělo být pull, ale přihodil jsem k tomu ještě další věci aby mi to vycházelo do schématu.
Na hlavním cviku jsem zase přidal opáčka.
Pressy s jednoručkou - tady prostě ladím co může ramenolopatka a zkurvené ramno na druhé tak, aby to nebolelo. Budu dál zkoušet.
Benč - na tohle jsem dostal jentak chuť a jelikož 70kg lítalo jak kdyby tam byla tyč, tak jsem zkusil ME na 80kg. Síla drží i když jedu dips a benč jentak šmrdlám.
Dnes by měli proběhnout dřepy, nevim teda kdy, dva dny jsem blbě spal, přes den čas nebude, tak to bude zase výzva, taky bych na to potřeboval trochu více času jak na rozcvičku tak na hlavní těžké série. Uvidíme...
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne po červenec 13, 2026 6:46 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červenec 01, 2026 5:48 am Předmět: |
|
|
úterý
HINDU SQUAT - 2x
DŘEPY S PŘIDRŽENÍM - 2x
HIGH BAR SQUAT - 3x60, 2x3 s 70, 2x80, 2x4 s 90
LOW BAR SQUAT - 3x90
fyzická náročnost tréningu - těžké
psychická náročnost tréningu: 9-alert
pocitová radost z tréningu: 5
trénink trval: 35 minut
VÁHA - 77
Pozdě večer. Hodně se mi nechtělo, ale byl jsem hladový a zavánělo to tím, že sežeru půl lednice, tak jsem raději šel. Času bylo málo. Jako vždy. Ono by respektive bylo dost, ale každých pár minut mi ukrajovalo z budoucího spánku a jelikož už třetí den v řadě spím méně než bych potřeboval, tak jsem byl opatrný. Zase bych potřeboval víc rozcvičovacích sérií. Co s tím? Víc času. Není. Nevadí. Jedeme dál. 2x4 s 90 je krásný posun oproti 2x4 s 82,5. Ale bylo to už těžké, přetěžké. Nicméně měl jsem pocit, že by se tam dalo vykřesat ještě jedno opáčko v každé sérii. Příště dám možná opravdu takové "mezo" a nepřihodím ale naopak uberu a až pak to tam naperu. Opravdu uvidím. Trošku mě u toho pobolívala kolínka a i dnes když si dřepnu jsou cítit. Pak už jen 5 vajec, vanička tvarohu a spát.
decarabas: Ony navíc dokáží vypadat tak překvapeně .o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|