|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: út srpen 10, 2021 9:27 pm Předmět: |
|
|
to su tie male radosti zivota, tiez si to drbkam na preliezkach, detiska sa blaznia niekde okolo a zena si cvici dake cudne cviky s gumami :) Pohodicka _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 11, 2021 8:41 am Předmět: |
|
|
to seeya - Ještě že ty prolejzačky existujou. Kdyby bylo fakt zle, tak tam člověk může blbnout často a pár starých svalů to udrží, nehledě na motivaci do budoucna dětem .o)
to decarabas - noooo...Mám větší trapézy. Představ si Danny de Vita kříženého Banem z třetího Batmana...
trénink 10.8. ÚTERÝ
BĚH 30 MINUT
5 minut přesun v chůzi
BULGARIAN SPLIT SQUAT - 4x5
GLUT HAM RAISE aka NORDIC CURLS - 3x6
trénink trval: 55 minut
Běh ladný. Činky normal. Konečně lehce spodek. Trošku jsem se pak i protahoval. Minule mi to po grapplingu udělalo fakt dobře. Hlavně moje zkrácené sedací svaly (to je asi ta sranda co mě bolí když dlouho nejedu dřepy a pak si je dám).
jedna dokumentární ze včerejška .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st srpen 11, 2021 8:39 pm Předmět: |
|
|
vyzera to tam skvele :) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt srpen 12, 2021 6:26 am Předmět: |
|
|
to seeeya - ještě je jedno v lese a to mám radši, ale i tak super.
trénink 11.8. STŘEDA
MMA (H)
trénink trval: 1.40 minut
-Rozcvička beze srand cca 5 minut plus protahovačka
-Nácviky v postoji. Různá komba, spíš aby se člověk dostal nepříteli ze zorného pole a pak mohl zaútočit.
-Kopy. Axe kick. Kop z otočky. Kop z otočky s výskokem. Ať žijí ninjové.
-pak útěky když vás někdo vysprawluje
-škrcení z želvy. Buldog choke tušim. Taková vylepšená dětská kravata. Škrtí to pěkně prosím.
-sparingy 3x3 minuty. 30 sekund pauza. 2 kola MMA a 1 kolo grappling, s klukem co nechtěl komplet.
-tentokrát lehčí protahování na závěr.
Axe kick asi nevyužiju. Ani na kickboxu jsem ho nikdy nepoužíval. Nejsem na to podle mě dost vysoký, ale kdo ví.
Otočku tam občas ze srandy pošlu, proč ne.
Sparingy s prvním týpkem lehká pinkačka. Druhé kolo grappling, tam byl soupeř zase asi o 25kg lehčí, takže pokud to neumí o pět levelů lépe, tak se nechytá. Byl jsem hodnej, ale i tak trpěl.
Poslední kolo s trenérem. Smrt. Jako vždy. Na konci jsem mu přiznal, že se ho trochu bojím, když mi vyjede kopem na obličej, nebo jiné srandy, ale on to prý nakonec trochu zjemní, tak jenom vypadá, že mě jde knockoutovat. Tak mu budu věřit, je to docela příjemnej chlapík .o)) V novém klubu se mi líbí. Jenže ve starém začnou od září zase tréninky Muai Thai. DIlema...Fuck.
Dnešní ranní váha: 87 kilo. Tohle jsem neměl už roky. Jím teď trošičku méně
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po srpen 16, 2021 6:14 am Předmět: |
|
|
trénink 14.8. SOBOTA
MRTVOLY - up to 2x5 s 110
BENČ - up to 3x90
BENČ JEDNORUČKY - 2x8 s 35ručky
PŘÍTAHY V PŘEDKLONU - 2x6 s 80
PULLOVER - 2x8 s 27,5kg
doplňky: středy ramen, zadky ramen, břicho
trénink trval: 45 minut
žena a dceruška nemocné, tak jsem celý víkend lítal a vyzkoušel si život matky samoživitelky. Resume: Ačkoliv je miluju, zabil bych se.
Cvičit jsem šel v 21.20, totálně mrtvej. Ani jsem nedal rozcvičku a hned začal něco tahat. Nebyla absolutně síla a chuť, ale něco málo jsem odcvičil a to se počítá. Jsou chvíle, kdy nejsem schopnej poznat to, že mi bude za pár měsíců 40, tohle nebyl ten den .o))
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 17, 2021 6:14 am Předmět: |
|
|
trénink 16.8. PONDĚLÍ
BĚH 30 MINUT
Pizza a zmrzlina dvě hodky před během, se ukázala jako nepěkná, skoro bych řekl až zlá, zlá kombinace.
Vyběhl jsem s plným pupkem a funěl. Po prvních 300 metrech jsem dostal chuť to zabalit, ale po pěti minutách se to trošku zlepšilo. Za deset to byla pohoda a po doběhnutí jsem se cítil jako nový člověk. Dal jsem si svůj klasický okruh kolem rybníka.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt srpen 19, 2021 7:45 am Předmět: |
|
|
trénink 18.8. STŘEDA
3 MINUTY STÍNOVÁNÍ
BULGARIAN SPLIT SQUAT - 6xBW, 6x16kg, 6x36kg, 6x36kg
BENČ - 6x70, 6x80, 6x85, 6x90
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 36kg - 6-8-10-12 opáček
BICEPS - 3x8
trénink trval 40 minut
V úterý ráno po běhu jsem začal cítil krk. Pravděpodobně jsem dostal dárek od maličké a ženy, co byly nemocné, ale jelikož mi nic jiného není, tak jsem včera večer dal lehký trénink. Dnes bolí krk ještě méně, takže jsem to dobře odhadl...Trénink váhově lehčí i když benč už tak lehký nebyl...Silově jsem ale dlouhodobě vychcíplý s obrovskými výkyvy, takže nic nového.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 20, 2021 6:53 am Předmět: |
|
|
trénink 19.8. ČTVRTEK
GRAPPLING/JIU JITSU
trénink trval 2 HODINY
-Rozcvička
-gymnastika-stojky,rybičky a jiné srandy
-nácviky RNC - variace, jak více utáhnout atd.
-achilles lock
-3x1 minuta GRAPPLING -3 soupeři, bez pauzy
-nácvik armbar
-nácvik utažení gylotyny, jak si pro ni šáhnout ze špatného armbaru + omoplata
-3x3 minuty grappling. 3 soupeři, 30 sekund pauza.
-protahování. Brutálně nohy, lehce vršek.
Super. Až na omoplatu všechny techniky co jsme jeli používám. Jen občas jsem neznal jiný úhel, různou drobnost atd. Tohle potřebuji. Prohlubovat věci co znám. Navíc jeden zkušenej týpek co se mnou nacvičoval mi radil a upravoval detaily.
Sparingy-ok.Z postoje je to pro mě lepší, více si kontroluju kdy na zem. Není úplně lehké mě hodit (většinou)Týpka co mi radil při tréninku jsem dal na Americanu. Měl jsem radost. Občas je ta síla z činek znát .o)
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne út říjen 18, 2022 10:50 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 25, 2021 6:35 pm Předmět: |
|
|
trénink streda 25.8.
Sekani velkych spalku. Cca 1,5 hod
Doplnky: kliky, plank
Tak jsem asi mel zardenky. Jeste vcera jsem se citil brutal slaby a vymackany-krk, dutiny, oci... Dnes na chate bylo potreba trosku maknout, tak jsem sekal. Na slunicku ze me lilo a ja se citil kurva skvele. Posledni zbytky nemoci udelaly pá pá...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 27, 2021 3:30 pm Předmět: |
|
|
trénink patek 27.8.
4 minuty STINOVANÍ
2 serie: vypady, benc, bulhary, uzky benc, mrtvoly, military s ruckama, pritahy jednorucky, zadky ramen, biceps, bricho - vse leehce
Trenink trval: 30 minut
Ať už zardenky nebo covid, cítím se dobře. Všechno jsem dal lehounce. Takový srovnávací trénink po nemoci ala retatd HST...zvedl jsem i bilkoviny. Chatovych 70g denne fakt nestaci .o))
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 31, 2021 6:38 am Předmět: |
|
|
trénink 28.8. SOBOTA
BĚH 25 MINUT
Jelikož jsem byl po nemoci, tak jsem dal fakt lehce. Nicméně se běželo božsky.
trénink 29.8. NEDĚLE
PROLEJZAČKY - hrazda různé úchopy, horizontal pull ups atd.
trénink trval 22 minut
Prolejzačky. Cca 12 sérek na záda a nějaké kliky a dipy. Lehce, příjemně. Dneska snad těžké činky.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt září 02, 2021 6:41 am Předmět: |
|
|
trénink 1.9. ÚTERÝ
BULGARIAN SPLIT SQUAT - 2x6, 6x16, 3x6 s 36, 2x12
BENČ - 2x5 s 70, 3x80, 3x85, 3x90, 3x95, 3x100
PŘÍTAHY V. Č. V PŘEDKLONU - 2x8 s 80
trénink trval 30 minut.
Šel jsem cvičit asi v deset večer. Šlo to. Jen základ bez srandiček k tomu.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so září 04, 2021 9:15 pm Předmět: |
|
|
trénink 3.9. ctvrtek
One arm kb press 2x8 s 16, 6x5 s 24, 1x8 s 16 ktb
Plank - 3 serie
trénink trval 25 minut.
Nestíhačka. Tak jsem si nahoru aspoň přinesl dva kettlebelly a něco málo dal. Den potom proběhlo 7 hod. těžké fyzické práce. Takovy polotrenink...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po září 06, 2021 7:26 am Předmět: |
|
|
trénink 4.9. SOBOTA
SWING S 24 KTB
20-19-18-17-16-15-14-13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
(210 opáček)
(10 minut)
BENČ - 6x5 s 80kg
PŘÍTAHY V.Č. V PŘEDKLONU - 2x5 s 80
trénink trval 35 minut.
Absolutní nestíhačka. K tréninku jsem se dostal v 21.00. Někdy to jde, ale dnes nešlo. Kámoš furt mluvil o swingách tak jsem si je zkusil po cca 2 letech. Mno, hnus na předloktí. Pak už se mi nechtělo tak jen lehce benč, dvě sérky zad a čau. Slabota. Hlavně ten spodek. Bulhary mě nebavěj, ale holt je to jediný cvik bez stojanu na dřepy. Nebaví mě hlavně fakt, že musim odjet jednu nohu a pak druhou a mám teprve sérii...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|