|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so duben 16, 2022 9:34 am Předmět: |
|
|
| MilanT napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: |
vyzrál jsem na nadhoz jednoruček. začnu je nadhazovat o chvilku dříve než dolehnu. |
Nebylo by lepší si ty jednoručky, pokud nemají ostré hrany, položit na stehna a pak si s nima jen lehnout a trochu je pošoupnout k tělu? | takhle je to samozřejmě nejlepší, ale jak mě bolí rameno, tak hledám různé vychytávky. Tzn. nemůžu to nadhodit normálním způsobem. U těch 35 kg jednoruček, je to prostě na to rameno ve spodní pozici moc...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so duben 16, 2022 9:23 pm Předmět: |
|
|
trénink 14. 4. Ctvrtek
TRAP BAR DEADLIFT - 5x60, 5x90, 5x110, 3x130, 2x150, 2x165
HORIZONTAL LEG PRESS - 4x
STROJ ZÁDA VESLICE - 4x
STROJ ZÁDA DALŠÍ - 4x
ZADKY RAMEN STROJ - 3x
Stredy ramen -3x
Zase cca půl hodky okénko. Mám pocit že svaloe jsem zpátky. Aspoň v zrcadle už to vypadá standardně.
trénink 16. 4. Sobota
Benc s jednoruckama - 16x30, 3x16 s 35 ruckama
Uzky benc - 3x15 s 40
Plank -3x
jednoručky už mě nebaví...vyssi pocty uz nepujdu. Mozna pridam serky? Úzký bench lehce šel. Blyska se na casy?
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne duben 17, 2022 11:35 pm Předmět: |
|
|
trénink 17. 4. Nedele
Pritahy s v.c. - 5x8 s 70
Bulhary - 2x6, 3x6 s 24
Mrtvoly klasika - 2x100, 2x120, 2x130
23:30 zacatek treninku. Pritahy a bulhary lehce. Mrtvoly celkem taky. Minimal. Bavilo.
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne st duben 20, 2022 7:37 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st duben 20, 2022 7:36 am Předmět: |
|
|
trénink 19. 4. úterý
BENČ S JEDNORUČKAMA - 10x30, 3x10 s 38, 2x10 s 30kg ručkama
OBRÁCENÉ TRICEPSOVÉ KLIKY - 3x12
ZKRACOVAČKY - 3x15
PLANK - 3x
váha neznámá: ale pár kg jsem nabral po covidech zpět, cca 89
38kg ručky už byly trošku těžší (konečně). Rameno dole říkalo "můžeš" furt to není ideál, ale je to lepší a lepší. Ale ten první nadhoz a vytlačení zezdola nejde dobře. Trošku se tam bojím naplno zatlačit zespodu...Abych nejezdil jen 4 sérky, tak jsem přihodil 2 sérky s 30kg ručkama. Ty jsou pro mě velmi lehké a už to pro mě není žádný "stres" tzn. když už nejdou váhy, tak bude víc sérek. 38kg ručky zatím asi nechám, protože další skok je na 43 a tam už bych se dole bál. Nicméně pořád zvyšuji volume.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt duben 21, 2022 6:21 am Předmět: |
|
|
trénink 20. 4. středa
BĚH CCA 8 MINUT
1minuta pauza
3x2 minuty STÍNOVÁNÍ
1 minuta pauza
BĚH CCA 14 MINUT
(dohromady 30 minut)
Včera jsem měl jít na MMA po dlouhé době, ale neměl jsem na to. Po měsíci a půl kdy jsem kvuli kotníku jenom pumpoval svaly by mě to zabilo.
Takže jsem zabandážoval kotník a vyběhl. Běžel jsem pár minut, stínoval...Mno, pauza je znát. Nohy jsou hrozně pomalé, není to tak koordinované a zhoršil se pohyb. Nic nečekaného. Pak jsem to vzal oklikou a běžel domu. Dal bych více, ale bál jsem se co noha. Dneska říká "je to ok taťko". Takže jsem zase začal běhat a blnout. Hurá. Svaly jsou zpět, tak jen dohnat fyzičku.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá duben 22, 2022 6:29 am Předmět: |
|
|
trénink 21. 4. čtvrtek
BĚH CCA 12 MINUT
45 sekund pauza
3x2 minuty STÍNOVÁNÍ
45 sekund pauza
BĚH CCA 12 MINUT
(dohromady 34 minut)
Podruhé za sebou. Pohyb při stínování byl lepší, ale nohy jsou strašlivým způsobem ztuhlé a pomalé. Běh taky dobrý a noha taky. Při lehkém zatížení není poznat, že jsem přes měsíc jen pumpoval svaly a nemohl jet fyzičku.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá duben 22, 2022 1:16 pm Předmět: |
|
|
trénink 22. 4. pátek
TRAP BAR DEADLIFT - 5x60, 5x90, 5x110, 5x130, 5x130, 3x150
HORIZONTAL LEGPRESS - 4x
doplňky: 3 cviky na záda na kladkách, hamstringy, biceps
Okénko. Tahy lehké. Na to, že jsem šel třetí den za sebou, pohoda. Tahy se zlepšují i když je cvičím lehce. Což je logické, protože je jedu 2xtýdně přes měsíc...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po duben 25, 2022 6:39 am Předmět: |
|
|
trénink 23. 4. sobota
ráno:
BĚH - 6 minut
odpolko:
VISENÍ - cca 20 sérií ala 10-20 sekund. Různé úchopy
(aktivní odpočinek)
Ráno běh s dětma v rámci jednoho kroužku, ale píšu si. A odpolko na výletě spousta visení na hrazdě. Dělá mi to dobře na všechno, tak když bude někde možnost, budu to dělat.
trénink 24. 4. neděle
BENČ S JEDNORUČKAMA - 11x30, 3x11 s 38, 2x11 s 30kg ručkama
doplňky: břicho a triceps
23.10 začátek tréninku. Uff. Odpoledne se nám nechtělo s manželkou budit dceru, abychom měli fajn čas pro tebe. Trest je pak jasně danný. Dítě večer nechce spát.
U jednoruček jsem u opáček narazil na strop. Už jsem se u toho začínal kroutit. Takže příště nějak jinak. Nabízí se víc sérií a míň opáček a nebo přidat na jednoručkách. Uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út duben 26, 2022 6:43 am Předmět: |
|
|
trénink 25. 4. pondělí
GRAPPLING/JIU JITSU
trénink trval: 110 minut
Po zhruba měsíci a půl. Kotník říkal už ano pane.Je znát, že jsem to pár let dělal (dělám). Pauzu poznám spíš fyzicky. Nejsem rozhýbaný, všechno bolí. Škrcení škrtí víc. Dušení je zajímavější. Přesto vlastně dobré.
-rozcvička běh, kliky, dřepy, sed lehy
-30 nástupů do armbaru z vítězné
-protahování
-všechno co jste chtěli vědět o armbaru a báli jste se zeptat.
Nástupy z vítězné, různé dodatečné páčení, jak mu to urvat když se vzpírá. Jak utéct.
-Mezitím vždy poziční sparingy. Jeden vám dává armbar a vy musíte utéct. Pak výměna.
-Další věci kolem armbaru
-Sparingy
-protažení
Skoro celý trénink jsem absolvoval s druhým trenérem. 82kg svalů co je umí používat. Pěkné. Plácal jsem na všemožné možné a nemožné páky. Když jsem se skoro dostal z trianglu, tak mi zatlačil pěst do ohryzku. Když skoro z kimury, přidal zápěstí. Výživné, ale dobré. Je to sympaťák.
Asi dvě kola jsem šel s mladým lehkým klukem a povedlo se mi dát fajn leglock. On je v želvě, vy na něm, vrazíte nohu pod něj, sesunete se a páčíte mu z boku nohu, respektive lýtkový sval.+ještě jedna kulišárna když jsem byl na zádech, držel mu armbar, ale on se mě přidržoval, chytil jsem ho za hlavu, narval tam ruku a zabral nohama. Ať žijou vychtávky .o)
Sumarizace: na to, že to bylo po pauze vlastně super. Večer mě bolel snad každý sval v telě a byl jsem brutálně přetažený. Přecejenom třeba deset kratších kol s někým kdo je sakra silný+technický je vždy mazec. Teď už by snad měl vyjít každý týden aspon jeden trénink.
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne út září 06, 2022 8:02 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt duben 28, 2022 6:46 am Předmět: |
|
|
trénink 27. 4. streda
váha: 88kg
MRTVOLA - 5x70, 5x80, 5x100, 3x120, 3x135
ÚZKÝ BENČ - 10x40, 10x50, 10x60, 10x70, 8x75
PŘÍTAHY V PŘEDKLONU - 3x8 s 70
doplňky: biceps, plank
trénink trval: 55 minut
Po grapplingu v pondělí den pauza. Byl jsem rozbitej jak ruská ekonomika. Ve středu už ok.
Mrtvoly celkem ok. Na 135 už jsem musel dát střídavý úchop. Občas bojuju s tím jak se k tomu srovnat, ale když se to povede, tahá se dobře.
Úzký benč po pár měsících. test ramene. Celkem to šlo. Budu asi střídat s jednoručkama a postupně přidávat co rameno dovolí...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá duben 29, 2022 10:45 am Předmět: |
|
|
trénink 29. 4. pátek
váha: 88kg
DEADLIFT TRAP BAR - 5x60, 3x90, 3x110, 3x130, 2x157, 2x167kg
LEGPRESS - 4x
HAMSTRINGY - 4x
ŠIKMÝ BENČ NA MP - 10x40, 10x60, 8x70, 6x75, 4x80, 3x90, 1x100
ZÁDA PŘÍTAHY STROJ - 4x
ZÁDA STAHOVÁNÍ KLADKY - 4x
doplňky: biceps, triceps, zadky ramen, plank, visení na hrazdě
trénink trval: 70 minut
Dneska neomezeně času na trénik. Nejlepší trénink za poslední dva roky.
Mrtvoly - 2x167 - tam mi to už vypadávalo z rukou. Tyč je kluzká jak Kryštof Hádek a potřeboval bych tam magnézko. Šlo by více. Postupně se snažím na mrtvole přidávat. Je to hodně halabala, ale zvyšuju to. Hodně se mi vrátily nohy. Dobré to je.
Šikmý benč na mp - test ramene. Celkem ok. 1x100 není zlý výkon na to, že jsem kvuli ramenu nemohl pár měsíců benčovat a blbnu s malýma váhama...
Zbytek pumping. Svalově jsem fakt už zpět. takže teď jen tu fyzičku...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po květen 02, 2022 6:39 am Předmět: |
|
|
trénink 30. 4. sobota
ráno: BĚH 23 minut
odpolko: VISENÍ NA HRAZDĚ
První běh v kuse od zranění. Ok.
trénink 1. 4. neděle
ráno: sekání pařezu
večer:
STÍNOVÁNÍ - 4x2 minuty
BŘICHO - 4 série
PLANK - 4 série
BULHARY - 4x
BENČ - 10x50, 5x70 pak bolelo rameno
ÚZKÝ BENČ - 3x75, 3x80, 3x85, 3x90
Stínování - od třetího kola se to začlo zlepšovat. Nemám moc místa, ale lepší než nic. Pořád jsem ale zarezlý. Holt postoj už nebyl dlouho.
U benče bolelo rameno, tak jsem dal úzký a ten byl ok. 3x90 bylo silově bez problému.
Velmi lehký trénink. Což je pro mě ideal.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út květen 03, 2022 7:25 am Předmět: |
|
|
trénink 2. 5. pondělí
GRAPPLING/JIU JITSU
trénink trval: 1:40
-70 svíček neboli armbarů na rozhýbání - břicho na padrť
-lehký běh a rozcvičení celého těla
-hody - bočák, bočák z underhooku, vývrtka, goshi guruma, seionage
-3x1 minuta sparingy ze země
-práce z guardu-páčení zápěstí, páčení krku, úniky
-páčení třísel, lýtkového svalu atd.
-2x3 minuty sparingy ze stoje
-nějaké cviky na mobilitu a hodně protahování
Z neděle jsem trochu cítil břicho z tréninku. Není nad to si ho dodělat 70 cvikama ala svíčka. Pak hody-klasické judistické, kde to byl prakticky stále stejný pohyb, ale měnil se úchop a drobnosti. Jeli jsme to i na druhou stranu a to mi teda dost nejde. To bych rád někdy nadrilloval.
Sparingy fajn. Jeden kluk co to umí podobně jako já a má o pár kg více a pak trenér. Šlo to.
PS: 4 dny v kuse. Nicméně díky střídání lehčích a těžších tréninků to vlastně není problém.
PS2: Dneska mě dost bolí levá noha. Včera to nebolelo, takže přišel k sobě asi jen páčený sval. Tzn. asi bude tak 2-3 dny trvat než se to rozhýbe, ale tohle nepočítám jako zranění. Je to jen zlá modřina .o))
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne út září 06, 2022 8:02 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt květen 05, 2022 7:06 am Předmět: |
|
|
trénink 4. 5. středa
PLANK - 3x
BULHARY - 3x5 s BW, 5x16, 5x24, 5x36
PŘÍTAHY V PŘEDKLONU - 2x8 s 30, 2x6 s 40
ÚZKÝ BENČ - 6x50, 6x60, 6x70, 4x80, 4x85, 4x92,5
PŘÍTAHY S V. Č. - 2x10 s 70
STŘEDY RAMEN UPAŽOVÁNÍ - 3x8 s 9kg
Po pondělním Grapplingu/BJJ jsem byl solidně zrasený a měl ještě břicho a hýžďové svaly na padrť. Takže vše poměrně lehce.
Úzký benč taky fajn. Rameno relativně ok. Silově to není zase tak zlé. Rezerva byla. Nějakým způsobem zvyšuju, ale řídím se hodně ramenem, takže to není systematické...
Samozřejmě něco vše jedu v supersetech, to už ani nepíšu. Jedu tak polovinu věcí když jsem doma.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá květen 06, 2022 2:27 pm Předmět: |
|
|
trénink 6. 5. Patek
Beh 30 minut
Odpolední výklus. Nicméně úplně lehký beh to nebyl. Od zranění běžím teprve potřetí a je to znát... Nicméně rád bych trošku zvýšil frekvenci alespoň na dvakrát týdně...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|