|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út srpen 09, 2022 9:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: út srpen 09, 2022 9:56 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | cohen999 napsal: | No pekne, pekne, nejako sa to tu rozrasta! |
...smial sa Cohen, nez mu odislo rameno | Ale ta reakcia bola na cislo dva, ktore ma prist na jesen, nie na rameno. S ramenom s vami chalani absolutne sucitim, aj pivo by som vam ponalieval, aj rumik, ci whiskey k tomu pridal. Bol som tam, ale problem som uz vyriesil. Teda docasne, predpokladam, urcite ma to pri najnevhodnejsej prilezitosti chyti znova. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 09, 2022 10:16 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | decarabas napsal: | | cohen999 napsal: | No pekne, pekne, nejako sa to tu rozrasta! |
...smial sa Cohen, nez mu odislo rameno | Ale ta reakcia bola na cislo dva, ktore ma prist na jesen, nie na rameno. S ramenom s vami chalani absolutne sucitim, aj pivo by som vam ponalieval, aj rumik, ci whiskey k tomu pridal. Bol som tam, ale problem som uz vyriesil. Teda docasne, predpokladam, urcite ma to pri najnevhodnejsej prilezitosti chyti znova. | Občas mám pocit, že tenhle druh problému s rameneme, má, měl asi každý druhý v posilovně .o) No a o dětech nemluvim. Je to jako nejluxusnější dort, kterej milujete, ale polovinu času z něj máte průjem, protože tam bylo moc šlehačky, ale stejně vám za pár hodin chybí .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 10, 2022 6:39 am Předmět: |
|
|
trénink 9. srpna úterý
rehabko ramen
MRTVOLY SUMO - 5x70, 5x90, 3x110, 3x120, 2x130 (nadhmat)
BULHARY - 10, 3x10 s 16kg
TABATA (8x20 sekund on a 10 sec. pauza) - VÝSKOKY, SWINGY, VEMOLKY NA BŘICHO
HIP THRUSTERS - 3x
(celkem 35 minut)
35 minut na trénink. Šlo to, jen překvapivě u 130 suma začal odcházet nadhmat. Což bylo překvapivé, protože u 120 jsem to vůbec neřešil, přehmatávat se mi nechtělo a jelikož tento týden chci odjet ještě těžké tahy, tak jsem nepřihazoval...
Tabata - tohle je můj klasický problém. Jak nastavit tu tabatu aby byla tak akorát. Ještě je možnost samozřejmě přidat pár kol. Tohle bylo spíš lehčí, ale aspoň něco...
PS: Váha ukazuje 87,5.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt srpen 11, 2022 10:15 pm Předmět: |
|
|
trénink 11. srpna ctvrtek
rehabko ramen
Arnoldovy tlaky bez opory zad - 8x16, 7-7-6-6 s 19kg ruckama
Pritahy jednorucky - 8x32, 8x35, 3x8 s 45
Biceps - 3x
Pozde vecer a dokonce po par mikrospancich, ale dokopal jsem se. Ramena tezka. Vaha pro deti, ale bralo to pekne. Rameno u toho ok. Zada fajn.
Ted par dni pod stanem s rodinou...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 16, 2022 1:16 pm Předmět: |
|
|
trénink 16. srpna úterý
MRTVOLA TRAP BAR - 5x60, 3x120, 3x3 s 152, 3x120
HORIZONTAL LEGPRESS - 4x
BRADLA - 10, 3x8 s 10kg, 10
ZÁDA VESLICE - 4x
KOLEČKO BŘICHO - 4x
+spousta visení na hrazdě mezi sériema jako rehabko ramene...
celkem 40 minut (ve spěchu)
4 dny pryč pod stanem. Strava celkem kvalitní, ale málo. Váhal jsem jestli nejít cvičit v 11 večer po příjezdu, ale pak jsem si řekl, že nemusím být vždy psychopat .o)
Mrtvoly celkem lehké (relativně) přihodil jsem zase 5kg. Kolem 160 to začne být těžší...
Na bradla jsem si vzal opasek a něco přidal, ale moc mě to nebavilo...Zbytek pohoda. Nicméně nebyl čas, tak jen nejhrubší základ bez doplňků.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt srpen 18, 2022 6:37 am Předmět: |
|
|
trénink 16. srpna středa
PLAVÁNÍ - 3x60 metrů
Troška plavání. Samozřejmě je objem absolutně nedostatečný a tempo není zběsilé. je to takový trochu víc aktivní odpočinek. Plavu rychlejším tempem, pak se vrátím, vydýchám, chvilku si hraju s malou a znovu. Po třetím kole jsem byl odvolán abych dělal žraloka a žena si taky mohla zaplavat. Prostě aktivní odpočinek...o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 19, 2022 7:13 pm Předmět: |
|
|
trénink 19. srpna patek
MMA
50 metrů od mého baráku se chodí dva kluci řezat. tatami, vypolstrované zdi, boxovací pytel.
Tak jsme se s kamarádem připojili. Pro mě je pořád priorita mma/jiu jitsu klub, a třeba teď o prázdninách jsou tréninky sporadicky. Takže občas zajdu sem.
Oba kluci se naučili boxovat podle YouTube. Nevěřil bych tomu, ale celkem jim to jde. Zvlášť ten jeden vypadá jak ty by to dělal pár let. Což je pro mě docela k neuvěření. Nicméně grappling/wrestling se učí blbě podle videa. Takže je budu učit wrestling/grappling.
- gilotyny klasicka + los taková která vic škrtí ale hure se do ni dostává.
- guardy, kriz, vitezna
- americana páka na ruku
- pár boxových nácviku. Levá pravá kop atd. Par kol.
- sparingy. Několik kol boxu, pak pár kol ci s kopama. A pak asi dvě kola grappling.
Cítil jsem se dobře ačkoliv se o mě včera pokoušel teplota. Teď to není úplně ok, ale jelikoz žena s maličkou odjela, tak budu mít spoustu času spát a hádám to z těla vyženu...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so srpen 20, 2022 10:28 am Předmět: |
|
|
trénink 20. srpna sobota
I. FÁZE DOPOLEDNE:
MMA
Vaha:86 (porad cca -4kg z normalu)
Žena s maličkou pořád pryč a tak pokračuje Fighting club fotříku.
- opakování gilotina, americana
- dostanete se za soupeře a hodíte ho přes nohu. Tohle jsme drillovali docela dlouho
- pády
- kimura z guardu
- kimura sweep. Chytite kimuru a místo toho soupeře přehodíte.
- sparingy - grappling, box. cca 8 kol. Pauzy 1-3 minuty.
- lehke rehabko ramene...
Super. Kluci jsou docela šikovný i na zemi. Dobre. Sám jsem si s nimi ty věci opakoval. Ideal... 2. Den po sobě a po nemoci ani vidu ani slechu ...juhu
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po srpen 22, 2022 6:40 am Předmět: |
|
|
trénink 20. srpna sobota
II. FÁZE ODPOLEDNE:
BULHARY - 2x6, 6x16, 6x24, 6x40
PŘÍTAHY V. Č. V PŘEDKLONU - 4x6 s 70
PŘÍTAHY RUČKY - 2x6 s 35
ARNOLDKY - 4x
doplňky: plank, středy ramen, zadky ramen, biceps,
triceps (3 sérky od každého)
Lehké full body. Ramenu se zlepšuje hybnost, ale tlakovat se furt nedá.
trénink 21. srpna neděle
MMA
Fighting club.
- lehké rehabko ramene
- nájezd do porazu přes špičku a na koleno. Tohle umím hezky technicky udělat, ale používám jiný základní hod a nejsem schopen ho moc dělat ve sparingu, ale chtěl bych...
- opáčko kimura sweep, kimura z guardu
- kesa gatame a z ní přelez do arm triangle + variace
- boxovací pytel - 10x1 minuta (různé kombinace s kopy i bez)
- sparing grappling 3x3 minuty
Od pátku do neděle jsem stihl 4 tréninky. Tomu říkám krásně využitý čas bez rodiny .o)
Jsem příjemně zničený, ale né přehnaně. Díky tomu, že jsem určoval "tempo" tréninků jsem to mohl nasetovat aby mi to sedlo a povedlo se...
PS: Boxovací pytel a rameno - velmi podivné, ale rameno ani neťuklo.
- 3x3 minuty grappling sparing
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 23, 2022 12:37 pm Předmět: |
|
|
trénink 23. srpna úterý
MRTVOLA TRAP BAR - 2x3 s 60, 3x90, 3x130, 2x2 s 157, 3x110
LEGPRESS - 4x
BRADLA - 10BW, 6x10kg, 2x6 s 20kg, 10BW
ZÁDA STAHOVÁNÍ KLADKY - 4x
ZÁDA VESLICE - 4x
BICEPS - 4x
TRICEPS - 4X
Na mrtvolách jsem domrtvoloval. Mělo být dnes 3x3, ale asi se projevil úbytek váhy nebo 3xMMA během víkendu. Ať tak či tak, enormně těžké. Trojky nepřipadaly v úvahu. Nevadí. Budu se teď tak různě plácat kolem téhle váhy a uvidíme. Zbytek příjemná pumpa. Bradla nebaví, ale je to jediný cvik na kozy co mohu jet, takže halelůja.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt srpen 25, 2022 6:27 am Předmět: |
|
|
trénink 24. srpna středa
MMA
trénink tval 30 minut
-lehká rozcvička
-nájezdy do porazu
-arm triangle opáčko
-boxovací pytel 3x1 minuta. Levá, pravá, roundkick. Pravá levá, druhý roundkick. Levá, levá, hák, pushkick.
Pak se najednou sparing s řevem skácel a držel si koleno. Prý mu vyskočilo a naskočilo zpět. Děje se mu to i s ramenem. Když byl malý, byl hypermobilní a nohy necvičí, tak mu to tam asi nemá co držet. No hnus. Naštěstí mu to "jen" oteklo a rozchodil to.
Samozřejmě jsme trénink zastavili...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 26, 2022 7:17 pm Předmět: |
|
|
trénink 26. srpna patek
POSTOJ
trénink tval 55 minut
-lehká rozcvička
-2x2 minuty stínování
-boxovací pytel komba 10x1 minuta. Leva, prava, roundkick atd.
-boxovací pytle freestyle 5x1 minuta
-boxovací pytel kopy. 4x1 minuta. Roundkicky, highkicky frontkicky, sidekicky tvrdeji...
Bricho: kolecko, plank, variace zkracovacek
Nikdo z mých kamarádů nemohl, tak jsem si půjčil klíče a dal to sám. Boxovací pytel mě neskutečně baví. Samozřejmě do toho mlátím rozumně, roky jsem do toho nebusil. Na mma ho prakticky nepoužíváme...
Chtěl jsem jít už včera ale usnul jsem při uspávání... No aspoň jsem naspal skoro deset hodin v kuse...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po srpen 29, 2022 6:25 am Předmět: |
|
|
trénink 27. srpna sobota
BULHARY - 5x
PULLOVER - 4x
ARNOLDOVY TLAKY - 4x
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 4x
STŘEDY RAMEN - 3x
ZADKY RAMEN - 3x
trénink tval 40 minut
Na kozy jsem objevil další cvik co mohu jezdit. Pullover. Sice z toho kozy vůbec necítím, ale trochu je to bere, takže haleluja. Už mám dva cviky .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 30, 2022 6:31 am Předmět: |
|
|
trénink 29. srpna pondělí
MMA
trénink trval 65 minut.
-lehká rozcvička, spíš kickboxerská, ale začínám vždy pomaleji a porazama a nájezdama do porazů se člověk dorozcvičí.
-judistická goshiguruma, zkoušel jsem to házet druhou stranou a je to nezvyk, ale začnu to lehce pilovat. Hodí se to umět na obě strany...
-ezekiel choke z vítězné a z guardu. Ezekiel patří mezi jednoduché a skvělé škrtičky.
-boxovací pytel 8x1 minuta. Levá, pravá, roundkick. Levá, pravá, zatáhnout, znova pravá. Pushkick, roundkick atd. Různé komba. Snažím se spíš držet základů.
-sparingy 5 minut grappling
-sparingy 2x2 minuty BOX.
Sparingy boxu byly fajn. Je znát, že jsem za posledních cca 1O dní, byl 5x. Samozřejmě nejhorší na mém MMA je můj box .o)
Jinak tento týden začínají po prázdninách zase ofiko tréninky a jelikož jsem na oficiálním nebyl měsíc (protože nebyl) tak jsem rád že jsem rozhýbaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|