|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Čtete/budete číst můj log? |
| Ano pravidelně, skoro denně |
|
31% |
[ 9 ] |
| Ano nepravidelně, ale často |
|
13% |
[ 4 ] |
| Občas nakouknu |
|
31% |
[ 9 ] |
| ne |
|
24% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
Dejv1
|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 9:17 pm Předmět: |
|
|
Šestý týden se povedl. I když to není zvládání všeho s velkou rezervou, tak to jde. Trochu se projevuje narušení režimu v minulém týdnu. Příští týden bude náročný z několika důvodů. Nesportovní život nebude jednoduchý a nejspíš nebude jednoduchý do konce cyklu. Příští týden mě ještě asi čeká společensky náročný trojzávod. Závodění nebudu brát vážně a budu se snažit neohrozit cyklus. Přesto si myslím, že výkony by ostudné být nemusely, závody by mi mohly typově sedět a mohlo by to být pěkné proběhnutí. Příští týden vidím jako rozhodující pro úspěch celého cyklu. Když se trošku vzpamatuju na shybech tak bych mohl zaútočit na cíl, když ne mohl bych se zkusit přiblížit.
BP 5X3X150kg
HSPU z deficitu cca 30cm 4X8 u poslední serie jsem spadl dokonce 3X, to je možná rekord.
klik na bradlech +80 kg 3X6
břicho 10 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 9:48 pm Předmět: |
|
|
Nechceš natočit to splňování cílů?
Odpovím si sám: Nechceš :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: po srpen 24, 2015 9:45 pm Předmět: |
|
|
Všem: Děkuji o projevený zájem o můj log. Rád bych poznamenal, že obdobný výkon ke kterému se vyjadřujete jsem chtěl absolvovat v rámci testů výkonnosti na konci druhého cyklu.
To Turakam: 10X10X100kg dá normální dvacetiletý kluk co váží 80 kg po třech letech tréninku. Je to výzva pro sportovce s maximem okolo 130 kg. Nevím o nikom kdo by 10X10X130kg zkoušel (proč by to kdo dělal), ale jistě to dá dost lidí.
To Mravenec1: Děkuji za pochvalu, tréninky zmiňovaného jdou zjevně jiným směrem.
To seeya: Beru to v pohodě, Cimrmana mám také rád a jsem rád, že ho znáš. Když jsem narazil na slováky co tohoto velikána neznali, byl jsem překvapen.
To diskutující: na příspěvky srovnávající mě s jiným členem fóra nereaguji, vše jste vyřešili sami a není k tomu co napsat.
To Irminsul: Jestliže jsi dokázal dát 7X10X100 kg pak pro tebe muselo mít 10X10X84 kg náročnost normálního treninku. Nejspíš bys zvládl při stejné výkonnosti 95 kg. Za pochvalu děkuji.
To Kubaz: Jak kteří borci. Jsou to těžko srovnatelné výkony. Přesně jak říkáš, je to o natrénovaném objemu. Když se podíváš na můj trénink, přesně tímto směrem teď mířím.
To Solferino: V 16 opakování aktuálně doufám, ale moc tomu nevěřím. Zbytek bych rád uvedl na pravou míru. Zjednodušeně: Všelijaké kalkulátory se dají snadno najít na internetu. Fungují celkem solidně na typově průměrné sportovce s průměrným tréninkem. Můj trénink má za cíl silově vytrvalostní výkony, proto na mě obecné vzorce aktuálně moc sedět nemohou. Na internetu jsou k nalezení různé kalkulátory a jejich výsledky se liší a to zejména u vyšších počtů opakování. Všeobecně používání výpočtů při cvičení neodsuzuji a často sám počítám, ale tady je uvedený vzorec prostě mimo:). (vzorec funguje zajímavě pro hodnoty 0 a 1)
To Mravenec1: Pravděpodobně splňuješ vstupní předpoklady. Zkus si to po silové rutině, případně po nějaké vytrvalostní přípravě, pak ti to nejspíš sedět nebude.
To Majesty: Souhlasím, jen bych doplnil co jsem psal Solferinovi.
To to je on: Děkuji za názor, udělal jsi mi radost. Jistě, každý má rád něco jiného.
To Darkiller: Poprosit je zajímavý nápad. Celkem mě překvapuje, že lidé co něco chtějí volí jiné cesty a to takové, které nikam nevedou. Kdybych chtěl něco takového já po tobě taky bych poprosil. Jistě ale po pročtení logu uznáš, že se najde o dost víc důvodů proč sem další videa nedávat, než proč dávat. Navíc nevím jaké video bys rád. Jednu sérii diskutovaného tréninku bych zvládl asi již na konci prvního cyklu a ve druhém cyklu jsem sem srovnatelnou sérii dal - požadované video tedy najdeš na straně 7.
To Draper: Děkuji za důvěru i slova uznání.
To ygg: Alespoň si tu nepřipadám osaměle:). Co se týče popsaných stran tak to je asi přesně to, co zde lidé čtou rádi. Když jsou zde jen zápisy z tréninků čtenost je několikanásobně nižší. V minulém povídání se objevili lidé, co sem chodí jen když si začneme povídat.
To Dante Flyshit: Jsem rád, že tě četba bavila. Vždy tu byli lidé co mi věřili.
To Darkkiller: Ještě aby diskuze v mém logu způsoboval primárně někdo jiný, to by bylo opravdu divné. Odlišovat se pro mě není náročné. K tomu aby byl člověk středem pozornosti vedou snažší cesty. Ano, mé odpovědi potvrzují, že si Vaší pozornosti vážím, vždyť jsem Vám již několikrát i poděkoval. Diskuze se ukončuje jedním videem těžko. Jak správně píšeš, kdyby mi diskuze vadila tak ji ukončím.
O video jsi poprosil a 11 hodin poté ho již očekáváš. Pro tento případ jsem naštěstí jednal v předstihu několika měsíců a video tu je. Není OT jako OT, autory OT který mi tu vadil jsem požádal aby si povídali jinde (okolo 15. května) a dle úrovně diskuze je zjevné, že mě všichni pochopili. Současná diskuze mi nevadí a dle čtenosti se hodně lidem líbí, vše je tedy v pořádku.
To Diamond123: Jedna věc je natočit, druhá věc je dát sem.
Dnes nepřijemná věc, vstával jsem hodně brzy a celý den měl problémy se žaludkem. Snad je to jen jednodenní. Jelikož jsem se místo tréninku prospal, dávám den volna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: st srpen 26, 2015 8:58 pm Předmět: |
|
|
včera:
Celý den žádný zázrak, ale jedl jsem méně jen o trochu. Vzhledem k obtížnosti plánovaných tréninků bylo lepší dát ještě volnější den.
core, strečing 20 minut
dnes:
1.fáze
core, strečing 20 minut
2.fáze
Nešel jsem cvičit zrovna sebejistě. Poslední dva tréninky shybů za moc nestály a poslední dva dny jsem marodil. Ale hned při první serii bylo jasné, že je vše v pohodě.
Shyb nadhmat 4X10X+30kg
Shyb podhmat 4X10X+30kg
TRX, Bosu, core, břicho 20 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: čt srpen 27, 2015 8:59 pm Předmět: |
|
|
1.fáze
core, strečing 20 minut
2.fáze
lehký běh, šlo o to trošku zvednout kolena, ale zároveň se neunavit. Na pořádné výkony to není, ale rozhodně to není špatné.
3.fáze
Vzhledem k nepřijemnému začátku týdne jsem si na bench domluvil podavače. I tak jsem si ale ze zvyku lehl chytře blízko stojanu a občas do něj drbl.
BP7X5X145kg
HSPU z deficitu cca 20cm + 6kg 3X5
klik na bradlech +70 kg 3X10
TRX,dřepy,břicho, gymnastický míč, strečing, plavání 40 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: pá srpen 28, 2015 8:46 pm Předmět: |
|
|
1.fáze
core, strečing 20 minut
2.fáze
Dnes byl těžký den a na tréninku to bylo celkem znát.
Shyb nadhmat 4X3+56kg
Shyb podhmat 4X3+56kg
Shyb nadhmat 1X30+15kg
TRX,Bosu,břicho, MT,strečing 25 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: so srpen 29, 2015 6:44 pm Předmět: |
|
|
Je nějaký důvod, proč necvičíš dřepy a pozvedy?
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: so srpen 29, 2015 7:26 pm Předmět: |
|
|
Mám dotaz, nenapadlo tě někdy cvičit víc kulturisticky a nabalit na sebe x kilo svalů, abys nebyl mutant pouze výkonama ale i vzhledem (sic nevím jak vypadáš, ale 80 kilo na tvou výšku není mnoho). Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 29, 2015 7:29 pm Předmět: |
|
|
| kujin napsal: | | Mám dotaz, nenapadlo tě někdy cvičit víc kulturisticky a nabalit na sebe x kilo svalů, abys nebyl mutant pouze výkonama ale i vzhledem (sic nevím jak vypadáš, ale 80 kilo na tvou výšku není mnoho). Díky. |
Nebudu odpovidat za Dejva, ale zrejme ze sebe nechce delat nefunkcni hroudu plnou svalu a vody, kdyz ho bavi tohle a evidentne mu to i jde (a myslim, ze se s bez tech zbytecnych kilogramu i lepe zije). _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 29, 2015 7:52 pm Předmět: |
|
|
| kujin napsal: | | Mám dotaz, nenapadlo tě někdy cvičit víc kulturisticky a nabalit na sebe x kilo svalů, abys nebyl mutant pouze výkonama ale i vzhledem (sic nevím jak vypadáš, ale 80 kilo na tvou výšku není mnoho). Díky. |
nepotrebuješ mať xyz kg, aby si vyzeral dobre, priam perfektne, si zober jeho tréning, vytrvalosť, výkonnosť a pod., tipujem, že má plážovku ako sviňa brutálnu, zober si len príklad takého mutagenna z fóra, áno je to kultík, ale ľahučky, no povedal by si to, nemá pomaly 80kg, ale svalov tvrdých ako žula hromadu a vyzerá neskutočne a to sú len fotky, ver, že realita je v takýchto prípadoch o dosť inde, vidieť súťažného vo fitku, tak to len čumíš. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: so srpen 29, 2015 8:03 pm Předmět: |
|
|
To nebyl hejt, pouze dotaz na dejva. Prostě mě to zajímalo, nic víc, nic míň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so srpen 29, 2015 8:14 pm Předmět: |
|
|
Nechci vám do toho kecat, ale nepsal náhodou Dejv, že mrtvej a dřepy nejezdí kvůli problému s koleny (nebo jiné zranění, teď si nejsem jistej) ?
edit: aha, tak to je zranění zad
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: so srpen 29, 2015 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Nechci vám do toho kecat, ale nepsal náhodou Dejv, že mrtvej a dřepy nejezdí kvůli problému s koleny (nebo jiné zranění, teď si nejsem jistej) ?
edit: aha, tak to je zranění zad |
OK, dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: so srpen 29, 2015 10:42 pm Předmět: |
|
|
Všem: Děkuji za projevený zájem o můj log. Vše jsem si přečetl, ale z časových důvodů zareaguji nejdřív zítra a dost možná později.
klik na bradlech +70 kg 1X14 Čekal jsem víc a tento výkon mě nepotěšil. srovnatelného množství jsem byl asi schopen ve čtvrtek a to jsem se ke klikům dostal až v 11. serii. Je to asi únavou z celého týdne a taky tím, že jsem cvičil nezvykle dopoledne.
BP lockout dráha cca 20 cm 3X3X180kg
BP 5X10X127,5kg
HSPU 3X10
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: ne srpen 30, 2015 8:43 pm Předmět: |
|
|
Sedmý týden se těžko hodnotí. Jelikož jsem dva dny promarodil, tak povedený nebyl. Špatný ale také nebyl, protože jsem tréninky zvládl v pohodě. Měl jsem si zazávodit, ale nakonec se to nedomluvilo. To trošku zamrzí, ale z hlediska cyklu je to asi spíš dobře. Útočit na cíl jsem chtěl, ale vzhledem k nemoci jsem se bál. Pár dní volna prospělo a ve středu jsem to možná zkusit měl. Jak to udělám s plněním cílů si nejsem jist, možná až nakonec vše naráz.
1.fáze
Shyb nadhmat 4X6+42kg
Shyb podhmat 4X6+42kg
strečing 20 minut
2.fáze
plavání, nikam jsem nespěchal.
3.fáze
výklus
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|