Dávkování BCAA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dávkování BCAA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Dávkování BCAA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: po prosinec 31, 2012 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balboa napsal:
Bcaa po tréninku na zvednutí inzulínu. Před tréninkem, kdy se svaly musí poškodit blbost.
Bcaa po tréninku pro zvednutí inzulinu? Ty budeš hodně bohatej. Normální lidi si po tréninku dají kvůli zvýšení inzulinu sacharidy :) Druhou část raději nekomentuju.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Balboa

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 12:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohatej ses ty, kdyz je davas pro vetsi vykon. Ale kdyz mas narozdil ode me sponzoring ty frajo proc ne. Placebo je mocne. Davat je po treninku 15 min pred gainerem.
CIZO

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2013 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, já si dám placebo, ty si zvyšuj inzulín po tréninku pomocí bcaa. Ještě že máme tu demokracii :)

Derek Poundstone
MSG

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak hoši díky, fakt Udělali jste mi v tom pěknej bordel.

Abych ho ještě lehce zvětšil - jak brát BCAA při aerobce (spinning) za účelem hubnutí v kombinaci se spalovačem? Dosud beru spalovač cca 15 min. před a BCAA hned po cvičení. Celý to ráno na lačno.
seeya

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

otazka ci davat bcaa pred alebo po uz bola davno vyriesena. Treba davat 10g pred 10 pocas a 10g po treningu. Jednoduche :)
Balboa

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak jsem říkal zvedá to inzulín a to se před tréninkem moc nevyplácí... nejefektivnější je to 15minut před koncem tréninku.jinak je to dost vyhazování prachů
Bara

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MSG:a při spalování chrání svalstvo co?

seeya:myslím,že 30g je moc pro většinu normálních lidí.Já dávám 15 do pití,které piju počas tréninku a to mám 120 kilo.Navíc je doplňuju HMB,Glutaminem,Taurinem a Citrulin Malate
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Paťo22

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

áno.. na zdvihnutie inzulínu :

***** je to trochu OT ale hodim to sem, aby ste si konečne uvedomili, že po tréningu si dať sachre = pi*ovina -- pozrite si video, ak budete chcet, môžem sem hodiť preklad, ktorý spravil kamarát na nemenovanom fóre :)

Hovori o tom od 4-tej minuty, ale pre tych, co nevedia anglicky - George Farah (trener vyse 70 profi kulturistov) hovori, ze je hovadina davat okamzite po treningu cukry. "Ak si date sacharidy po treningu, znicili ste cely trening. Dovod, preco ideme do posilovne je zvysenie GH level (rastovy hormon) na najvyssiu moznu uroven. Len 25-30 min po treningu mate najvyssiu hladinu GH a sacharidmi to znicite. "
Preto firme Optimum Nutrition navrhol, aby vyrabali Hydro a odporuca ho ako najlepsiu vec po treningu a tiez po prebudeni. Bud Hydro, alebo BCAA. Sacharidy az 25 minut po treningu.
"Ak to takto budete robit, uvidite, ako vam rastu svaly, znizuje sa % tuku pri rovnakom jedle, ako stale jete. Preto prva vec ked sa prebudite, drzte sa prec od sacharidov, dajte si hydro alebo BCAA a az po 30 minutach sacharidy. To iste plati po treningu. Izolat nie je vhodny, lebo trva az 25min, kym ho telo vyuzije."
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zajimalo by me, co k tomu napise eSko nebo Pr!nc
TheSituation

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paťo22 napsal:

***** je to trochu OT ale hodim to sem, aby ste si konečne uvedomili, že po tréningu si dať sachre = pi*ovina -- pozrite si video, ak budete chcet, môžem sem hodiť preklad, ktorý spravil kamarát na nemenovanom fóre :)

Hovori o tom od 4-tej minuty, ale pre tych, co nevedia anglicky - George Farah (trener vyse 70 profi kulturistov) hovori, ze je hovadina davat okamzite po treningu cukry. "Ak si date sacharidy po treningu, znicili ste cely trening. Dovod, preco ideme do posilovne je zvysenie GH level (rastovy hormon) na najvyssiu moznu uroven. Len 25-30 min po treningu mate najvyssiu hladinu GH a sacharidmi to znicite. "
Preto firme Optimum Nutrition navrhol, aby vyrabali Hydro a odporuca ho ako najlepsiu vec po treningu a tiez po prebudeni. Bud Hydro, alebo BCAA. Sacharidy az 25 minut po treningu.
"Ak to takto budete robit, uvidite, ako vam rastu svaly, znizuje sa % tuku pri rovnakom jedle, ako stale jete. Preto prva vec ked sa prebudite, drzte sa prec od sacharidov, dajte si hydro alebo BCAA a az po 30 minutach sacharidy. To iste plati po treningu. Izolat nie je vhodny, lebo trva az 25min, kym ho telo vyuzije."

Když jsem to viděl poprvé, tak jsem z toho byl slušně na větvi ale od tý doby to tak praktikuju
nekva

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo zasvěcený neodpoví? Už jsem to slyšel z více zdrojů tak mě to celkem zajímá
freshman

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paťo22 napsal:

***** je to trochu OT ale hodim to sem, aby ste si konečne uvedomili, že po tréningu si dať sachre = pi*ovina -- pozrite si video, ak budete chcet, môžem sem hodiť preklad, ktorý spravil kamarát na nemenovanom fóre :)..............

Muzes mi do SZ hodit odkaz na cely preklad toho videa ? diky
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zase slyšel, že po tréninku je zhoršená citlivost svalových buněk na inzulín a že právě proto by se neměly bezprostředně po tréninku dávat sacharidy.
S tím růstovým hormonem je to také zajímavé, myslím, že benefit ve formě zvýšeného růstového hormonu je zmiňován i u těch různých leangainů, intermittnent fastingů atd.
S těmi BCAA by to mohlo fungovat, protože v játrech nejsou téměř metabolizovány a měly by se tedy dostat do krevního oběhu a do svalů. S proteinem už by to bylo horší, protože část by se ho přemetabolizovala v játrech.
Spam

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, chci se jen ujistit o pár informacích, které jsem všudemožně načetl. Jde o načasování dávek BCAA a i PTN. Když přijímat BCAA, tak v dávkách 0.4g/Kg/ 24hod ... Takže třeba ráno, před a po tréninku, dobře.
Dám je ráno, pak 20min před tréninkem a ihned po tréninku a za cca 30min PTN (Obsah každý sobě vhodný) + Glutamin.
Tohle co jsem napsal je správné pokud se nepletu že? BCAA dávat ihned po tréninku ale samotné (es. am.) a až pak dám PTN (v mém případě protein) + glutamin. Když bych smíchal vše dokupy a dal to ihned po tréninku, snížil bych tím vstřebatelnost BCAA pokud se nemýlím že? A taky když je v různých článcích psáno, že PTN dávat ihned po tréninku, myšleno je tím pokud jedinec nesuplementuje BCAA?
To stejné glutamin? Glutamin je nees. am., takže taky k BCAA nedávat a dát ho s PTN?
Sice jsou to všechno detaily a hodně lidí řekne smíchej vše dokupy a dej to hned po tréninku, ale jen mě to zajímá a chci v tom mít pořádek. Moc děkuji za odpověď.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 03, 2013 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Čau, chci se jen ujistit o pár informacích, které jsem všudemožně načetl. Jde o načasování dávek BCAA a i PTN. Když přijímat BCAA, tak v dávkách 0.4g/Kg/ 24hod ... Takže třeba ráno, před a po tréninku, dobře.
Dám je ráno, pak 20min před tréninkem a ihned po tréninku a za cca 30min PTN (Obsah každý sobě vhodný) + Glutamin.
Tohle co jsem napsal je správné pokud se nepletu že? BCAA dávat ihned po tréninku ale samotné (es. am.) a až pak dám PTN (v mém případě protein) + glutamin. Když bych smíchal vše dokupy a dal to ihned po tréninku, snížil bych tím vstřebatelnost BCAA pokud se nemýlím že? A taky když je v různých článcích psáno, že PTN dávat ihned po tréninku, myšleno je tím pokud jedinec nesuplementuje BCAA?
To stejné glutamin? Glutamin je nees. am., takže taky k BCAA nedávat a dát ho s PTN?
Sice jsou to všechno detaily a hodně lidí řekne smíchej vše dokupy a dej to hned po tréninku, ale jen mě to zajímá a chci v tom mít pořádek. Moc děkuji za odpověď.

ja bych v PTN nahradil protein BCAA
jinak bych rekl, ze to mas dobre
ale ve vyzive mam velke mezery a pokud se vyskytne erudovanejsi nazor, rad se priucim
BCAA 4:1:1 Ultra Pure Tablets | Survival
Volné fermentované aminokyseliny BCAA v tabletové formě.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dávkování BCAA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: